Mamici norocoase de sept-oct 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neata burtici!

in primul rand un set de fete galgioase pentru:
anca
carla

eu sunt treaza de la 6 si m-am culcat pe la 2

. Am fost deja la piata
monique: bine ca sotul tau nu a patit nimik. Da-l incolo pe nas, auzi, parca suntem pe vremea lui Pazvante, cum sa hotarasca el numele? Ce, este copilul lui?
clau_geo. Da" emilia stefania este chiar frumos.Pe mine era sa ma cheme Filofteia Reluta, daca nu era maica-mea cu picioarele pe pamant si nedepresiva dupa nashtere.Aseara am facut fasole verde cu pui si piftie de curcan. La mine in casa tati este cu poftele(el a vrut piftie)iar azi prestez o ciorbita de miel numai cu ceapa verde, stevie si loboda(si muuult bors acru, acru)Apropo, cine stie o reteta de supa de fasole alba acrita cu verzituri? Bunica-mea facea si mama nu mai stie exact.
dyanira: pe mine nu m-ai speriat.Sunt constienta ca orice varianta as alege, tot va fi dureroasa. Ca doar nu voi fi eu prima persoana care naste in jumatate de ora sau in somnDar nu-i nimik, bebe sa fie bine ca durerile nasterii sau postoperatorii nu vor dura o vesnicie. Mie mi-e frica dupa, mi se pare ca viata mea nu va mai fi niciodata la fel si ca nu-mi voi mai apartine. Ca sa nu mai spun ca ce ma inspaimanta cel mai tare este responsabilitatea, faptul ca poate nu voi fi o mama buna sau ca instinctul de mama nu se va trezi.
piolica: ma bucur pentru tine, bebelina este bine si tu te-ai simtit minunat la concert.
kid2003: sa nu obosesti bebelina prea tare! Distractie maxima!
andy_p: ecografistii astia mai gresesc masuratorile. Felicitari pentru bebelia in grafice!
laureta:
alexa si mami: ce face Alexa? este bine?
bitza:

Vasile
16 sau 18+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

andy_garlo: ne tii in suspans? asteptam raport complet si amanuntit

la fel si fetele care au fost ieri la eco, sanziana si a_rose, daca nu-mi joaca feste neuronul gravid.

Vasile
16 sau 18+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata burtici!
N-am mai scris de vreo 2 zile, insa am fost tare ocupata cu serviciul, deh, asta este ...Azi in schimb am fost o harnicuta acasa, am dat cu aspiratorul, am sters praful, am bagat ceva lucruri la spalat si ma apuc si de mancare...instensa activitate, nu?
In primul si in primul rand ii tin pumnii Ancai si sunt sigura ca sub supraveghere medicala atenta va fi bine, impreuna cu bebelina Carla.
Eva, am vazut ca ai fost la ctrl la dr. Dascalu, urmez si eu saptamana viitoare si ma gandeam sa abordez aproximativ aceleasi subiecte ca si tine. Eu pana acum n-am apelat la medici lipsiti de profesionalism sau necomunicativi, insa o apreciez pe d-na dr. ca de fiecare data imi raspunde obiectiv la ceea ce ma framanta. si sa ne tii la curent despre starea Ancai, impreuna cu mami de Alexa.
Andy_p, felicitari pt. bebelina si
In rest pup toate burticile, fara exceptie si va doresc un w-e minunat

Andreea
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata fetelor!!!! Ne scuzati ca noi ne-am trezit mai tarziu dar sper sa ma intelegeti ca aseara am fost sa sarbatorim. In primul rand vreau sa multumesc tuturor care mi-au facut galerie: musettepink, clau, piersicutza, codruta, a-rose, laureta, eva, mami de alexa, dyanira, ilia, andreea_and, bitza, kllemi, felicic. Va pup pe toate fetelor si va doresc si voua cei mai sanatosi bebei de pe lume!!!!!!
Si acum sa va povestesc....am intrat la dr. si prima data desigur a fost controlul pe masa pentru verificarea colului, care este lung si inchis (nu stiu masuratori) si dr. a spus ca este foarte bine si uterul este perfect pentru aceasta perioada a sarcinii. Apoi am trecut la eco, l-a chemat si pe tati inauntru si a inceput cu masuratorile. Bebe era cu fata in jos, nu stiu de ce, i-a masurat BDP(nu ma intrebati cat e ca nu mai stiu) dar corespunde exat varstei de 22 de saptamani....dr a zis ca e perfect, i-a mai masurat coloana care la fel e bine si apoi pe cand sa-i masoare femurul bebe ....hop....pe spatesi da-i tumbe, si facea bicicleta si parca se bucura ca ne uitam la el si vroia sa ne capteze atentia.....si asa a fost pt. ca stia ca vrem sa vedem ce este si cum tot facea acolo ....la un moment dat a fost foarte dezinhibat si ce credeti ca ne-a aratat? EXACT CE SIMTEAM EU CA ESTE : BAIETEL!!!!!!!!!
deci fetelor iata ca la mine s-a adeverit vorba ca aia este ce simte mama!!!!!!! Si sunt foarte mandra si incantata. Si mi-a zis dr. ca are un cuculetz de 7mm.....tare ne-am mai distrat. Va dati seama ca
pe loc de el, si tati ce sa mai zic era in al 9 lea cer!!!!!
I-a continuat masuratorile si baietelul nostru este bine, sanatos si corespunde perfect varstei sarcinii. Asa ca va rog sa imi puneti si mie in lista un si sa schimati DPN cu 25.09.2008. Mutumesc!!!!!
Hai ca m-am intins cam mult!!!! Pup toate gravidutzele!!!!

Andreeawww.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">21+
BEBE al nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

So,ne-am intors si noi de la piata,nebunie ce mai!
Andy_g felicitari ptr.baietel!Ce simte mama aia e .Mie mi s-a adeverit de fiecare data
andreutac multumesc ,esti o harnicutza,cam aceleasi activitati si la mine azi,numa mai incet ca parca sunt mai lenesa .
felicic ce matinala esti!Multumesc stiu eu ca se mai insala ei ,dar parca tot am stat cu un ghimpe.

21+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata, dragelor,

Am primit mesaj de la Anca: Doar Nospa injectabil imi dau, sunt putin mai bine dar inca mai am contractii. Ma mai tin aici si saptamana viitoare.

Andy_Galro, felicitari pentru BAIETELUL tau!!! Ce de baieti la odisee, conduc detasat!!! La ce nume v-ati gandit?
Dar de ce ai DPN asa de tarziu, nu se poate sa fie 25.09 pt ca ai UM la fel ca mine, 14.12, si atunci DPN e cel mai tarziu pe 19.09.2008 ( se pierde o zi ca a fost an bisect). Cred ca a gresit medicul tau, nu se poate sa nasti atat de tarziu, mie la eco imi tot zic 07.09, adica cu doua saptamani mai devreme, dar stiu ca cel mai tarziu pot naste pe 19-20. E adevarat ca bebe poate sa intarzie chiar si dupa aceasta data, dar medicul nu pune la socoteala chestia asta...Ma mir si eu... Eu zic sa lasi acelasi DPN pe prima pagina.

Laura, felicitari pentru bebelina!!! Bine ca te-ai linistit si ca a crescut bine fetita!!!

Fetele, ce frumos e afara, ce caldura! Se anunta un weekend cu multe plimbarici!!! Va pup!!!

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

andy.p multumesc mult de tot
eva multumesc....sa stii ca primul DPN cel de pe lista eu singura l-am calculat inainte sa merg la dr. Si cand am fost de fiecare data la dr. tot asa mi-a zis ca 25.09....acum vom vedea....
Ma bucur mult de tot ca Anca este pe maini bune. Sa-i transmiti ca suntem alaturi de ea si o asteptam cu bine acasa!!!!!

Andreeawww.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">21+
BEBE al nostru
Poze

Mergi la inceput

Bebe al nostru va avea primul nume Andrei. Acest nume l-am stabilit inca inainte de conceperea lui si asa va ramane. Si la al doilea nume inca ne mai gandim.

BEBE al nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by andy_galro

Bebe al nostru va avea primul nume Andrei. Si la al doilea nume inca ne mai gandim.

Frumos nume!

Edit: poate ai ovulat tu mai tarziu, tot ce se poate, dar chiar si asa mi se pare ff tarziu. Eu cred ca pana pe 25.09. bebe Andrei e deja la tine in brate.

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

andy_g si mie mi-a placut ff mult numele de Andrei.Se vede nu?
Ii transmit mii de Ancai.
Eva[pup] sa stii ca m-am mai linistit.Ce face Luca??

21+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput