Mamici norocoase de sept-oct 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
alexa si mami spune:
piolica, ce ma bucur ca sunteti ok! ai vazut ca ti-ai facut griji degeaba
las' ca scapi cu tratament si de ciupercute. super concert, dupa cum spui tu!
andreea,
si noi la voi. e bine alexa, numai ca e pe regim contra kkcecilor
alexa si
mami
andy.p spune:
Ce faceti fetelor?Va pregatiti de week-end?Noi am fost plecati azi la Timisoara la 4D.A fost minunat,bb-lina e bine ,a crescut are 450gr.I-am vazut fata,ochii ,nasul,guritza.Ne-a dat Cd daca imi spune careva cum sa-l incarc vi-l pun sa-l vedeti.M-am bucurat ca mi-a spus ca a crescut .Am avut o indoiala ptr. ca la cealalta eco mi-a spus ca e mai mica decat ar trebui.Dar acum sunt mai linistita.
.
alina ma bucur ca sunteti mai bine,si noi de altfel,mai avem tratament ,dar e mai bine.
piolica cred ca a fost magnific la concert.
Monica sa stii ca asta ma framanta si pe mine si tocmai ce l-am intrebat pe dr.si mi-a spus ca totul e in regula si ca va misca mai incolo de numa.Asa ca stai linistita.
lucutta felicitari ptr baietel
printzesa 26 bine ai venit.
21+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
Am uitat sa spun ca ma bucur ff tare ptr.Anca ca e mai bine si ca tine legatura cu noi.Fetelor sa-i transmiteti pupici si din partea mea.
dya vrei sa intri in concediu?Iar ne-a prins furtuna la Timisoara,parca aducem ploaia de fiecare data cand mrgem.
21+
bbelina
alexa si mami spune:
laura, felicitari pt bblina
abia asteptam sa vedem filmuletul. sanatate multa la andutu!
noi ne retragem la 
, noapte linitita!
alexa si
mami
_giulianna_ spune:
Dragute butici! Va pup!
Suntem bine, si Edi, si mami si tati.
Vreau sa ma avant maine intr-o aventura: cautarea unor pantaloni de 
Stiti vreun magazin mai aprovizionat? N-as vrea blugi si nici raiati, as vrea niste pantaloni cat de cat subtirei ca sa-i pot purta si mai incolo cand or veni caldurile...sa nu fie din in si sa nu fie largi jos. Ati vazut pe undeva? Tare as vrea sa-mi gasesc ceva...
Poate ma ajutati, nu conteaza zona, din Bucuresti sa fie, ma duc oriunde.
Oare la Plaza Militari la Zara sunt ceva produse de gravi?
23+ cu
Eduard
laureta spune:
Salutici si de la mine.
Noi ne am plimbarit prin parc si langa lac. Vremea este superbaaaaaaa.
Giulianna, eu m am dus special la Zara si am luat o bluzita mai sport. M am uitat si la produsele pt burtici, sarac foarte sarac standul. Am probat blugi pt gravidute si is naspaaaa
. Bluzite dragute sunt dar pantaloni ioc.
Am plimbarit si eu Bucurestiul si nimic nu imi place
Si eu vreu panataloni gen blug da subtire si deschis la culoare pt vara.
andy.p, felictari pentru bebelina
piolica
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
bitza2008 spune:
Salut!!
Intru si eu tarziu sa va spun ca dr de familie a zis ca este ceva la ficat, nu e grav, dar trebuie urmarit; dar moasa e cea care se ocupa de tot ce are legatura cu sarcina mea si a fost dragut si a vb el cu moasa si a ramas sa merg la moasa miercuri cand aveam programarea.
Pupici tuturor!
24+
LUCAS
AMR 16 saptamani!!!
andy.p spune:
'Neata fetelor!Haideti la un ceiuc,cioco calda sau un pic de cafeluta.
Ce faceti?Dormiti?Andy ne-a dat desteptarea la 8,asa ca..acuma suntem gata de plecare la piata sa vedem ce gatim azi ca sunt cam in pana de idei.De fapt eu mai tare vreau la piata ca sa-mi iau capsuni
.
Alina,Laureta 
si multumesc.
toate fetele.Week-end placut si vb mai incolo.
21+
bbelina
Boo spune:
Eu sunt aici dar dorm pe mine
. Aseara am fost la ziua unei prietene, tot aici pe forum am cunoscut-o si de atunci ne tot vedem cu fetele din cand in cand. Mai ales pacientele lui Tutunaru (aici nu ma incadrez) si fetele cu endo.
Vorbeati de pantaloni de la Zara. Eu parca n-am vazut nimic de vara pentru noi. Au doar o pereche dar care sunt negri gen mai business asa si cu burta aia de bumbac pana sub sutien. Iar la bluze slabut rau de tot.
La mothercare am vazut de vara, de in, dar sunt tripli la pret.
Cred ca ma duc la piscina, poate ma mai trezesc un pic. Il fac pe Alex submarin

cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza