Mamici norocoase de sept-oct 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 14
monica_dicut spune:
Pai Mami de ALexa de laPitesti la bucuresti nu e mult. Dar promit ca ne vedem cu urmatoarea ocazie cand vin la Pitesti . Chiar ma gandeam ca as vrea sa stau vreo 2 sapt pe la tara (La Albota) prin iulie, asa ca ne-am putea vedea.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
Codruta27 spune:
Noi in seara asta o sa mancam italieneste, adica fac niste penne rigate, (nu mai pot de pofta)!!! Iar maine trantesc o ciorbita de curcan, neaos romaneasca, cu op fripturica ceva... numai diminutive, par ca au mai putine calorii, nu?![]()
20+
Vlad
Bebe mic
alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Pai Mami de ALexa de laPitesti la bucuresti nu e mult. Dar promit ca ne vedem cu urmatoarea ocazie cand vin la Pitesti . Chiar ma gandeam ca as vrea sa stau vreo 2 sapt pe la tara (La Albota) prin iulie, asa ca ne-am putea vedea.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
abia astept 
alexa si
mami
300 spune:
Buna tuturor, stiu ca inca nu ma puteti citi in timp real. Vad ca ati mai scris cateva capuitole de cand nu v-am mai vizitat. Din pacate a fost cam mult de lucru saptamana asta la mine. Trebuie in primul rand sa citesc cam tot ce ati scris, si ince nu am terminat.
Vreau sa va intreb si eu cam la ce interval il simtiti voi pe bebe, al meu mi se pare cam lenes, pana sambata am avut senzatia ca il simt constant, si de cateva ori pe zi, cam incepand cu 4 luni. Dar de-atunci e foarte lenes, am deja dubii, ce simteam eu nu era nicidecum bebelusul meu :( Incep sa ma ingrijorez. Noi am intrat azi in 19 saptamani.
Cum v-ati dat voi seama ca e bebe?
Va imbratisez cu drag.
18+
dyanira spune:
Fetelor imi pare tare rau daca v-am speriat si pe voi deschizand subiectul cu nasterea...dar eu sunt sub impactul uneinasteri recente a unei persoane dragi mie si poate de asta sunt asa panicata.Bine ca eu sunt mai fricoasa din fire.
Iliaai dreptate pe undeva trebui esa iasa asta e nu avem ce face.Sa ne rugam sa fie bine si sa avem paret de o ,,iesire" cat mai usoara pe oriunde ar fi ea.
Diana
24+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
piolica spune:
salutare,
pina acum nu am reusit sa intru, pt ca am avut de mult de lucru, plus m-am dus la doctorul meu. si mi-a luat nici mai mult, nici mai putin, drumul de aici pina la el si intors cam 3 ore jumate! am zis ca mor in masina, vroiam sa o parchez si sa merg pe jos. a fost un trafic oribil, nu stiu de la ce!
doctorul meu mi-a zis sa nu-mi fac griji in privinta BPD mic al bebelinei, ca daca ar fi fost un retard de cretere intrauterin toate celelalte masuratori ar fi trebuit sa arate acelasi lucru. am vorbit cu el si de vomitatul asta imbecil, mi-a zis sa maninc mai devreme, mai putin, mai des si tot asa, plus ce trebuie sa maninc. in afara de asta m-a trimis si la un doctor generalist sa ma vada asa pe ansamblu.
bineinteles ca m-a urcat pe masa, mama ce poezie, cert e ca totul e bine, a masurat si bataile inimii bebelinei, mai ca mi-au dat lacrimile cind am auzit... insa, vestea proasta e ca iar am mici ciupercute, asa ca iar mi-a dat tratament, insa de data asta numai pt 3 zile, cica nu e cine stie ce, dar e bine sa luam din pripa.
sa va spun si de concert. a fost BESTIAL! femeia asta e de o vitalitate incredibila, eu nu sint fan, insa a avut niste lumini si o scenografie de mureai acolo. a avut foarte multe teme, de la chestii japoneze pina la majorete pentru meciuri de fotbal sau handbal, de la cap de mort - asta a fost bestial, tipa a aparut pe un imens cap de mort suspendat de culoare argintie, pina la soldatii de pe vremea lui Napoleon... in fine, nu mai spun ca stiu ca sint fete care merg la Bucuresti. iar la box VIP pot sa va spun ca e me-se-ri-e! aveam un chelner numai al nostru, boxul era super mare, aveam o parte ca un salon cu masa si scaune si parte din fata cu canapele, ca sa stai si sa vezi concertul. Cu toate ca acele canapele erau super confortabile, spre sfirsit eu cam obosisem, aviz fetelor care merg la concerte! a durat cam 2 ore si 15 minute.
am citit asa pe fugutza si am vazut ca Anca e la spital. Anca, ne gindim la tine si ne rugam sa fie bine. tinem pumnii strinsi pentru Carla. 
23+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
printzesa_26 spune:
Se pare ca sunt prima care scrie la acest topic...Si eu sunt o viitoare mamica de septembrie-octombrie....nu pot spune exact pentru ca stiti voi cum e cu bebeii astia...vin cand le e lumea lor mai draga...desi DPN-ul meu este 1 octombrie...
daca mai sunteti mamici care nasc in aceasta perioda va rog sa va alaturati...si sa ne impartasim una alteia experientele traite pe parcursul sarcinii...
va astept..
printzesa_26 spune:
Oups....se pare ca nu sunt prima...din greseala mi-a aparut pagina unu fara nici un mesaj...eehhh....atunci va spun bine v-a gasit...:)
kid2003 spune:
Piolica, multumim de raportul detaliat! Si stai linistita acum, daca si dr a zis ca totul e super ok! Bravo!
Da, abia astept sa merg maine la concert. Eu mi-am tarat burta si la prima sarcina la mai toate concertele, asa ca nu ma sperii de oboseala! Doar ca de data asta la Kylie mi-am luat bilete jos, in tribuna (de obicei stau pe gazon), iar la Metallica la fel! (sunt ca July si Freshanana parca...nu voi rata nimic vara asta!!!)
300, daca deja l-ai simtit pe bebe in sapt 18, e f f bine! Eu la prima sarcina am simtit bebelusul la 20 de saptamani prima oara, asa ca stai linistita, e super ok. Asteapta vreo 2 saptamani sa prinda puteri si apoi sa vezi ce neastamparat va deveni!
bb2
andreea_and spune:
Mimihoo prima mea optiune este nasterea naturala, dar bineinteles ca daca se impune nu o sa refuz cezariana. Sper doar sa fie totul bine si bebitza sa se nasca la termen, indiferent cum, sanatoasa sa fie.
Monica nu mai fi suparici ca nici Mina mea nu misca mereu, am zile in care intru si eu in panica si ma intind in pat asteptand sa o simt. La carte zice ca de-abia din saptamana 28 e musai sa ii simtim zilnic, asa ca nu-ti mai face probleme, fiecare copil cu ritmul lui de joaca/somnic. Bine ca sotul tau nu a patit nimic iar in privinta nasilor te inteleg perfect, si noi la fel, nu ne-am mai vazut de la Craciun si mi-e si frica sa vorbim cu ei ca nu vreau sa o cheme pe fetita mea Gherghina. De fapt sigur nu o va chema asa, dar nu vreau sa le explic de ce
.
Lucutta felicitari pentru baietel!! Bafta la cerclaj si multa sanatate!
Alina esti o fericita fara vergeturi si doar 3kg, wow!
Alexa care s-a facut bine!
Codruta si sotul meu tot penne rigate mi-a facut, integrale ca cica sunt mai sanatoase, yum!
Mi-a facut pofta Miruna cu ardeii umpluti - tocmai citeam pe DC la saptamana 23 ca de-acum ar incepe poftele. Eu pana acum nu prea am avut asa pofte din-alea legendare de gravida, mi se mai nazarea ceva dar daca nu gaseam sau nu aveam pe moment imi trecea. Azi insa l-am rugat pe sot sa imi taie un ananas si pana l-a taiat el simteam ca mor daca nu mananc o bucata mai repede...ciudata senzatie. Sper sa nu ma transform intr-o gravida care isi scoala sotul noaptea sa ii ia struguri sau mai stiu eu ce.
Piolica chiar ma intrebam ce-ai facut. Ma bucur ca te-a linistit doctorului in privinta bebelinei. La Kylie ma gandeam si eu ca la vip as putea merge dar m-am trezit prea tarziu si nu mai exista bilete.
Weekend placut tuturor fetelor, concediu placut Piersicutzei!
As veni si eu la intalnire dar cum s-a anuntat vreme frumoasa s-au anuntat si musafirii maine si poimaine, de, asa e cand stai la curte
. De cand ne tot pandesc shmecherii ca a tot plouat in weekenduri pana acum
.
22+ cu
Alexandra Mina
Poze