Mamici norocoase de sept-oct 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
alinushca spune:
monica nasol cu accidentul. e si asta una dintre placerile de care avem parte ca locatari ai romaniei. da le-om duce bine pe toate, ca eu zic ca merita. cauta pe cat posibil sa nu te enervezi ca tare nu ii place lui bebe, iti zic eu. la tine bebe o sa treaca direct la faza cu shuturi in ficat, mai este atat de putin pana atunci incat cele 22 de saptamani cat ai asteptat linistita au fost marea iar cat mai ai de asteptat e picatura. sau poti sa incerci cocktailul periculos de l-am bagat eu azi in mine......... am mancat o milka din aia mica si un pachet de biscuiti cu bucatzele de ciocolata in ei.......... si nu stiu daca danseaza de vreo cateva ore incoa sau daca isi smulge perisorii din cap de la atata cacao... sambata asta era vorba de intalneala ? hai noi doua si daca mai vrea careva e foarte bine venit.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded 17+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CD27 spune:
[quote]Originally posted by alinushca
monica nasol cu accidentul. e si asta una dintre placerile de care avem parte ca locatari ai romaniei. da le-om duce bine pe toate, ca eu zic ca merita. cauta pe cat posibil sa nu te enervezi ca tare nu ii place lui bebe, iti zic eu. la tine bebe o sa treaca direct la faza cu shuturi in ficat, mai este atat de putin pana atunci incat cele 22 de saptamani cat ai asteptat linistita au fost marea iar cat mai ai de asteptat e picatura. sau poti sa incerci cocktailul periculos de l-am bagat eu azi in mine......... am mancat o milka din aia mica si un pachet de biscuiti cu bucatzele de ciocolata in ei.......... si nu stiu daca danseaza de vreo cateva ore incoa sau daca isi smulge perisorii din cap de la atata cacao... sambata asta era vorba de intalneala ? hai noi doua si daca mai vrea careva e foarte bine venit.
Pai doar voi 2??, ziceti unde si vine si moi
, dar nu stau mult ca cica nu am voie sa stau mult in fundic
alinushca spune:
Si eu plec de la munci acum. Dar ajung mai pe seara acasa la calculator. Moni, CD, daca aveti chef maine la o terasa sau la un parc o sa fie superb. Cya! Vorbim pe forum in prima faza.http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded 17+
clau_geo spune:
Moo super buna ideea cu ardei umpluti yumyy deja vreau si eu 22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
cred ca in weekend o sa fac o supa de legume cu galusti si niste friptura cu cartofi la cuptor si salata verde.
vreo 2 zile o sa ne ajunga si dupa poate mai fur vreo idee de la voi 22+
alexa si mami spune:
ai mei maninca zilnic ciorbitza, si d'asta fac odata la citeva zile, in rest pt cina gatesc zilnic, fripturici, snitele, peste, budinci, mamaligutze cu brinza si smintina, ficatei de pasare, spaghete... revin daca imi mai aduc aminte alexa si
mami
clau_geo spune:
Va pup si eu burtici si ne mai auzim in weekend. Distractie placuta pt cele din Bucuresti care va intalniti.22+
ratonelu spune:
buna,burticoase
abia am mancat o salata c un sw.....si cat as vrea sa ma intind in pat.....doar ca sunt inca la birou...
offfffff....
si eu sunt ingrozita de nastere.....si as vrea cezariana...doar ca al meu doctor ma tot flituieste de cate ori ii spun...ca mai vorbim etc.
eu deocamdata nu am luat vitamnie sau alte pastile....abuia acum mi-a prescris elevit.....dar parca n-as vrea sa-l iau tinanmd cont ca eu mananc zilnic numa fructe si legume....sau,ma rog,cam 80% din ce mananc.
in rest....ajuttttoooorrrr sunt f racita...offf si nu-mi mai trece.
ce spuneti,sa iau si io macar o pastiluta de paracetamol?
pup,21+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
alinush, pai hai. Adresa mea de mess e aceasi ca si pe forum, asa ca daca vreti sa vb pe mess e ok. STabilim o ora si o terasa si ne-om recunaoste noi
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
alexa si mami spune:
ratonelu, normal ca iei paracetamol. este acceptat in sarcina. una la 8 ore, timp de trei zile. multa sanatate!
monica, alinusha ca va vedeti in weekend. vreau si eeeu:)
alexa si
mami