Fulguleti de nov-dec-06 (174)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laviniaaaaa mihaita, kk, regim....cum a mers? cum ati scapat? ati aflat ce a fost?

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

salutare de la mare,evident.pfiuu ce frumos a fost azi.iata dovada.
tema zilei:umbra si parasolar si eu,nici eu nu ma prea pot desprinde in anumite situatii(topogan de ex:exclus momentan)da nici ea nu se lasa:mami,mami,mami....continuu.
Apropos de topogane si scari,o tanti zicea intr-o cate k atunci cand copilul poate sa urce o scara singur atunci isi poate controla si sfincterele adikatelea poate incepe cu succes operatiunea jos pampersii.Nu stiu ,asa o fi....la noi nu e cazul.
Porumbita,mie imi place mult numele Radu.Lasa,sanatos sa fie.
pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

am lipsit 2 zile din peisaj. scuze, incerc sa recuperez.

madaluta, iti doresc sa reusesti cat de repede sa va intrati in ritm, sa acoperi 'distanta' aceea pe care o simti acum in relatia cu darius. da, exista acum si vor mai fi momente grele, dar important este sa va straduiti, si tu, si sotul tau, sa-i acordati rabdarea si caldura de care are nevoie pana se obisnuieste cu noua formula. in cateva saptamani va fi bine, ai sa vezi. imi place mult numele briana, e special.

shoshika, nu e o problema asa grava sa reactionezi gresit, totul se poate repara. nu se duce naibii nimic :) cum tu esti surprinsa de actiunile lui, asa e el surprins in fiecare zi de ceea ce descopera, de lucrurile pe care le constientizeaza. singuratatea si separarea de exemplu, cam acum e varsta la care pricepe cum e cu separarea de mami...
uite, prin ianuarie l-am invatat sa doarma cu mine in patul mare (sa scapam de carutzat de 3 ori/noapte). prima seara m-a frecat si m-a tras de par de-mi venea sa-mi iau campii. nu am vorbit, nu am reactionat, incercam sa-l ignor. a durat 1.5 ore sa adoarma. urmatoarele 2-3 seri la fel, am perseverat pana la 30 min. si de atunci s-a rezolvat, in sensul ca adoarme in 5-10 min, linistit, lipit de mine. si cat timp sunt langa el nu se trezeste noaptea.

deea draga deja imi tremura mana pe cheile de la masina... cum vad nisip si mare si soare imi vine sa ma sui si sa pleeeeeeccc incolo. uffff greu va fi toata vara sa-ti vad eric-ul in poze :))

acs, grecia unde? nu e prea cald pe continent? sau mergeti pe insule?

roxanica, imi lacrimeaza ochii de fiecare data cand scri un mesaj emotionant. esti foarte talentata, sincer.

donia, foarte pe scurt la tema ta... sunt 'umbra, paravan, acoperis' dar incepem sa lucram de acum si la 'aruncatul din cuib si lasat sa zboare' :))) deci ambele, un raport 80%-20% in lucru zi de zi :) dar asta numai in mediul pe care il cunoaste deja. in mediu strain (unde, in cazul nostru intra si parcul din oras, de exemplu) sunt deocamdata doar in prima categorie. mergem prea rar si nu am capatat incredere, nici eu, nici el...

lacramioara, ma bucur ca e mai bine cu cresa. sa ramana sanatoasa!

dandusa, distractie faina! ce zile pline va asteapta! sa vii cu vesti bune de la eco! :)
frumoase de tot crinutza si alexia!! si tare dulce burtica ta... uf ce pofte-mi vin :))

porumbita, dar cum de s-a razgandit asa tarziu dr? no lasa, sanatosi sa fiti. hai ca-i fain si cu doi baieti :)

edit: na ca iar vad poze cu mare si soare si nisip cat china... mai fetelor, georgiana si deea, sunteti tare faine si va sta nemaipomenit cu frumusetile alea in brate! :)

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Mi-e somn
Azi m-am trezit la 5.30 ca sa mananc din ciorba de fasole adusa de Olimpia ca seara nu am voie
Porumbita, Radu e un nume superb; mamica de 2 baieti... nu te vei plictisi.... sa ai grija de tine
Dianarus, si eu vreau la mare... vii sa ne iei si pe noi?
Daphna, superbe pozele... ce frumos este la voi... aici iarasi ploua ; si arati tare bine ca si mama pisica.... pe 6-7 septembrie voi fi in Constanta la o nunta (fara Luca) dar poate ne cunoastem
Aseara inainte de baitza l-am lasat pe Luchitza la bucile goale... facem baitza, il imbrac in pijama cu greu, pregatesc lapticul si ma apuc sa strang prin casa.. fiind fara ochelari vad pe jos niste soshete.. ma aplec sa le iau si cand colo.... erau 2 bucatele bine formate de kk... Luca si el curios sa faca in ce mi-am bagat mainile.. cand realizeaza incepe sa rada tare, tare.... oare sa joc la loto? Asta ne va astepta la vara, avand in vedere ca olitza e doar buna de plimbat si suit pe ea
Usor, usor ma apuc de treaba.... desi as dormi

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Porumbita, noi daca aveam baiat hotarasem sa-i punem numele Radu Stefan (al doilea sa aibe nume de sfant) ideea e Radu este un nume care imi place foarte mult, l-am fi alintat Ducu!

Cat despre urcat scarile, Alexandra le urca si le coboara pe cele de la topogan fara probleme, tot fara probleme face kk in pampersi fara sa dea semne de control al sfincterelor! Si eu ma bazam pe teoria asta...dar suntem dependenti de pampersi!

mama de 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Porumbita, mai e pina la nastere, cine stie, poate se mai schimba ceva. Esti sigura? Sper sa nu te supere remarca mea.
Eu n-am stiut sigur, pina am nascut, ca statea cu picioarele stranse si oricat a gadilat-o pe spate nici ca a vrut sa arate ce ascunde acolo. Si mi-a zis dr. ca daca nu-i creste nimic pina la nastere e fetita, dar nu e sigur.
Ktrinel, multumesc de atentionare. NU m-am gandit nici o secunda, ca ar putea cineva s-o traga de cercei sa-i rupa urechile. Acum ca ai scris tu, ma gandesc si eu sa ii schimb. Stefy are niste verigute cu pietricele. Cei drept sunt foarte micuti, dar... cine stie ce le trece prin cap la micutii cu care intra in contact?

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

danutz, inainte de Paste eu am vazut in Carefour, in zona unde sunt jucariile. Erau printre casute, balansoare, tobogane si leagane.

Porumbita, orice ar fi, baietel sau fetita, sanatos sa fie. Numele ales imi place foarte mult. Sotul meu initial a vrut baietel si cand a zis dr. ca e fetita, n-a reactionat prea bine. Dupa ce s-a obisnuit cu ideea si era foarte incantata ca e fetita, vin acasa si spun, in gluma ca se poate sa fie baiat. Mama ce s-a suparat, ca el vrea fetita. Lasa, o sa fie bine cu doi cavaleri. Ce mamica fericita. Sa-ti traiasca.

Yagmur, ai rabdare in ce priveste olita. Aici cand te-ai apucat, trebuie s ate si tii de sportul asta. Iti trebuie multa rabdare si perseverenta. Cand o sa-i vina vremea, o sa stea si pe ea. Eu cu Stefy am incercat la 10 luni si cand sunt mai mici sunt mai usor de "pacalit". La inceput si-o punea pe cap, dar asta a durat o luna, luna de acomodare si apoi zilnic o puneam 5 minute, ca facea, ca nu facea, dar ca sa se obisnuiasca sa stea pe ea. Acum cand face kk aduce olita. Si stiu ca daca aduce olita, oriunde as fi eu prin casa, inseamna ca ii trebuie. O dezbrac repede si face. Cu pipi e mai greu. Mai avem de lucrat. Dar sper in vara asta sa reusesc sa o scap de Pampers. Merge la cresa si prefer sa fie fara scutec, dar o sa vedem daca reusim. Mi-a zis cineva s-o las fara scutec cateva zile, cand se incalzeste si ca daca se va uda, va cere singura. O sa incercam si asta.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Daca o vedeati pe Stefy dimineata..... Intr-o mana avea un catel de plus, in cealalta Pampers-ii si in gura bibi. Asa a intrat in sala la copii. Au ras doamnele cad au vazut-o, dar ea era foarte incantata. A vociferat putin pina a vazut copiii, dar e din ce in ce mai putin. Ma bucur ca ii place. Iar la copii afara, in fata blocului e ...jale. Daca ii aude pe geam incepe sa strige si sa ma traga sa o duc afara. Aseara a stat de la 16.30 la 19.30 si cu greu am adus-o in casa. Daca era dupa ea ar mai fi stat.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dianocica,
Scuza-ma ,te rog..
Bea lapte acum...dupa 2 luni de evitat produse lactate si-a revenit.Altceva decat intoleranta temporara la lactoza nu am gasit sa fi fost...
p.s.Io as vrea sa vad poze si cu hectarul vostru de casa..cum a facut Donia..pe d motzat l-am admirat!

Astept sa faca kk sa iesi afara...

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Porumbita-o sa fii mamica de 2 baitei(noroc ca nu am cumparat rochita pt.Cleopatra )

Daphna-superbe pozele de la mare vreau si eu

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput