Fulguleti de nov-dec-06 (174)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aelita

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

tuta ce sunt :

Mesaj de la Dianarus: o vreme n-ar mai intra pe forum si pe mssg. Pupa mamicile de fulguleti.

Haideti sa ne strangem .. valuri, valuri de energie pozitiva sa trimitem spre Tg. Mures la Marc si Ianis, basca pt mami lor.

Multa, multa sanatate celor doi muschetari si si mai multa putere pt mami Dianarus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Deea, ieri nu m-a dus una bucata cap sa-ti spun ca diareea la Stefy trece foarte repede cu Furazolidon de 25 mg, care e pt copii. La Stfey nu merge nici cu mucilagiu de orez, nici cu Smecta, pe care o savureaza, nu alta...Ai grija sa il hidratezi, ca daca e diaree, pierde multa apa organismul. Multa sanatate motanului.
Cand s-a trezit domnisoara s-a legat imediat de cozoroc. Asa a mai umblat cu el prin casa... O sa vedem daca il vrea si la baie.

Yagmur, si Stefy e belita, dar in genunchi si in cot, dar rau-rau, asa ca intram si noi in clubul "belitilor".

Flore, ce surioara buna va fi Alessia. Ce isteata e fata mamii..

Donia, multumim de urari. Ce frumos scrii tu despre cum se agita parintii in functie de al cate-lea copil e. Sunt convinsa ca ai dreptate. Asa mi se spune de cate ori ma agit pentru Stefy. Sper sa vina vremea cand voi fi mai detasata.

Bambo, multumim.

Dia, Marcofen este, am gasit eu pe undeva. Si ti-am mai scirs ieri de Ibugesic, dar nu ti-l recomand. ca am inteles ca nu e in regula, dar n-am gasit site-ul in care am gasit informatia.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Yagmur, capul sus. Nu-ti mai fa atatea reprosuri. Si eu ma gandesc cum va fi de luna viitoare cand voi merge la serviciu. Sper sa ma descurc. Deja am inceput sa ma stresez.
In ceea ce priveste "hiperactivitatea", si Stefy e la fel. Cum spunea si Deea, uneori am impresia ca uita ca am plecat impreuna de acasa. La gasca de copii, pleaca si nu se mai uita daca mai vin si eu dupa ea. E asa de independenta... Nu-ti mai fa atatea griji. E un copil sanatos si fericit.

Aelita, cum mai esti?

Deea, si Stefy tot pe programele de muzica, dar ea danseaza.
E inebunita dupa muzica latino. Doar asta asculta mami cand era ea in burtica. S-o vezi ce da din solduri. Noi dansam amandoua prin casa, e jale. E mai greu cu filmatul.

Bambo, ai auzit bine, sunt 20, dar apar spre 2 ani ultimele masele.

Diana, multa sanatate la muschetari si tie multa rabdare si speranta. Imi pare asa rau de voi. Sa va ajute DD sa treceti peste toate.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Si ca sa mai descretim putin fruntile, cititi aici, cu ce probleme se confurnta unii
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=205043

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DIANARUS.Sanatate multa va dorim!
AELITA,nastere usoara,ma gandesc la voi!
MADALUTA,superbe pozele,sunteti o familie reusita!!!
DANDUSA,inflorestiiii!!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

multumimmmm de complimente

am copiat un mesaj scris de Aelita in alta parte:

"maine mi-a obtinut barbatu-meu cu scandal o programare pt monitorizarea fetala,aia cu centurile pe burta care se face la final.
voiau sa ma cheme de joi incolo !
apoi ii ziceau ca am 39 de spatamani si ca monitorizarea se face dupa 40 .
EU AM 40 SIDOUA ZILE ! aveam si foaia de la ginecolog pe care scria sa imi dea programare la monitorizare intre 39-40 saptamani,si aiai o tinea ca nuu,se face dupa 40 ! pai daca ginecologul mi-a scris 39-40 sa faca asa cum zice el ,ca nu e dupa ele. va dati seama daca au incercat sa il faca de cap pe barbatu-meu ca am 39 de saptamani Stiau ele de la ghiseu cat am eu .
apoi ca " va sunam noi" .nu,duamna,imi dati acum ca eu de.aia am venit pana aici,ca astept de o luna sa sunati sa imi dati programarea !
in final mi-.au dat MAINE DIMINEATA LA 8 JUMATE.

apoi sper sa imi dea alta peste cateva zile,in caz ca nu nasc.
ca stiu ca la Sofia asa a fost,am fost la monitorizarea asta la 40 de sapt(nu depasisem ca acum) ,si apoi mi-au dat programar epeste cateva zile,pe 2 ianuarie,data la care am nascut"

Mamica stralucitoare
16+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dianarus, multa sanatate baietilor si multa putere tie!

Aelita, nastere usoara!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Gata, se pare ca se-apropie momentul z.. so va pupam tare, tare si ne luam "la revedere". Sa fiti cuminti, sa aveti grija de voi si sa ne re-auzim/citim cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

i-am dat Crinutei s abea apa dintr-un pahar de plastic tare...,a baut apa si dupa a luat si-o gura din pahar...,cand am vazut cat lipsea am intrat in panica...,mai ales ca plasticul ala tare este si taios...,am inlemnit...,abia am gasit doua bucatele si in timp ce o cautam pe a treia...,uitati-va si voi ce facea www.youtube.com/watch?v=a1CKiJNyods" target="_blank">fiica-mea...
ps:n-am mai gasit a treia bucata din pahar...,sant sanse sa se dizolve?

Mamica stralucitoare
16+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput