Fulguleti de nov-dec-06 (174)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
ruxandra tare ma bucur de pietricica! bravo matei!
dia mititica....si noi tot cu tv-ul ne calmam noaptea, nu adoarme la tv, dar macar nu mai plange. dani a rontait cu mare drag inelul gingival....abia acum la canini, pana acum nici nu il baga in seama. poate va ajuta...macar ziua.
flore ce frumos....pup-o din partea noastra
bambo capsuni cu DA? a fost ok? cand ne mai vedem?
yagmur bine zice a deju. cand ajung in parc dani se joaca linistit. cand ma vede incepe sa alerge, sa se urce, sa imi arate, sa tipe....de toate. asa e felul lui de a se bucura. iar in parc....nu statea locului o clipa. acum ne-am imprietenit cu o fetita un pic mai mare si mult, mult mai linistita, si mai sta si el un pic cu ea si se joaca. *1000000
monica eu il rog sa imi dea ce are in gurita, mai mesteca de 2 ori, apoi deschide gurita si eu scot cu degetul. noi avem probleme cu cojile de la seminte, nu stiu cum le vede, in fiecare zi rontaie cel putin o data
dandusa super pozele, esti o graviduta tare sexoasa!
aelita cum esti??????????? tinem pumnii!!!
dianarus spune-ne ceva!!!
a deju sanatate motanului. sfaturi...ai primit suficiente si nu stiu ce sa zic in plus.

ROXANA sa iti dea Doamne-Doamne o viata minunata, plina de fericire, sanatate, bucurii. Sa ramai mereu asa cum esti, desteapta, frumoasa, dulce si iubitoare! Ce imi doresc pentru copilul meu iti doresc si tie!
Donia sa iti traiasca fetita, sa creasca mare, sanatoasa, fericita, sa o vezi imbracata in alb, atunci cand va veni momentul. felicitari pentru copilul tau, e perfecta!

maine poate apuc sa va povestesc si de dani si sa pun niste poze. acu' ma duc in pat.
n buna!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

bambo, cum adica doar 16? ce, nu-ti ajung? ... hai ca ma lamentez, ca noi mai avem 5 de iesit ... bine macar ca i-au iesit toate maselele :))

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

imi ajung 16 dar nu stiu unde auzisem de 20 ,noi mai avem caninii de iesit si gata

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

quote:
Originally posted by danutz

quote:
Originally posted by Monicabb

De altfel noi suntem foarte tristi pentru ca cel mai bun prieten al sotului meu are cancer la plamani. Mi se rupe sufletul. Am fost cu el in Tunisia si era atat de bine... A inceput citostatice, cica nu e operabil ca a afectata si nu stiu ce artera, el si familia lui lupta. Daca stie cineva ceva ce se stie mai putin va rog PM.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Monica, la Nasul, pe B1 TV e in desfasurare o emisiune despre un centru din Turcia care trateaza cu mare succes cancerul.
Uite aici www.anadolusaglik.org/en/index.asp" target="_blank">clinica.
Au un aparat revolutionar care 'dizolva' tumorile cele mai ascunse si inoperabile, pe baza de unde si mai ales este neinvaziv!
Merita citit si vazut...e spital particular, dar poate ca prietenul vostru are resurse sa-i contacteze si sa mearga acolo macar la un control!
Numai bine va doresc!!!

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Merci, merci. N-am mai apucat emisiunea. Studiez linkul. Doamne, cum ar fi sa fie bine? Studiez si transmit mai departe, poate cine stie...

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Laura13

bambo capsuni cu DA? a fost ok? cand ne mai vedem?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Antonia nu mai are DA am scapat de ea,e a 3 oara cand papa si e ok
ne vedem cand vreti voi numai sapt viit nu avem botez si suntem ocupate
n buna

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

cu intarziere dar urez si eu din toata inima LA MULTI ANI mamicii ruxandra sa fii sanatoasa si iubita!
dandusule felicitari pt. putzulica!
aelita sunteti 2 frumoase
ma duc sa mai citesc printre picaturi,alternativ cu invatatul(eu acu cica invat)
aaaaa,am uitat ce familie frumoasa am vizionat,madaluta m-au emotionat atat de tare pozele cu noua voastra familie parca imi vine sa mai fac si eu unul...o fetitza...hai ca am luat-o pe aratura...fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

quote:
Originally posted by Dia1609

bambo, cum adica doar 16? ce, nu-ti ajung? ... hai ca ma lamentez, ca noi mai avem 5 de iesit ... bine macar ca i-au iesit toate maselele :))

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

imi ajung 16 dar nu stiu unde auzisem de 20 ,noi mai avem caninii de iesit si gata

ai auzit bine, 20 sunt. cica ultimele 4 masele ar aparea cam pe la 2 ani. cam...la noi au cam inceput...

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

LA MULTI ANI scumpa roxana sa fi sanatoasa,fericita si iubita,sa-i aduci mamei tale numai bucurii si impliniri!
adinazot scumpa ca de obicei pitik ta!
dianarus multa sanatate,iar tie multa putere,vor trece toate
monicabb disperata fiind ca manca absolut orice gasea de pe jos,il intrebam mereu ce are in gurita,iar eu scoteam limba la el si ii spuneam sa faca la fel,iar acu doar baga in gura ii spun sa arate ce are in gurita si imediat scoate limbutza,iar dc nu sunt pe faza vine si imi arata singurel
adeju ce-am mai ras de razboinicul tau motan,pup sa se faca bine stomacelul si funduletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani ROXANA, fata frumoasa! Sa fii sanatoasa, voioasa si fericita alaturi de parintii tai si de Cristinel!

Adina, vazut printesa Ale! Mai, frumos oras este Sibiul!
Monicabb, pe Alexia daca o intreb ce a bagat in gurita, fuge, nu vrea sa deschida gura. O tin, ma uit si, daca e vreo bucatica mica de hartie, o las in pace, dar daca e ceva cu care s-ar putea ineca, ii scot ce are in gura folosind degetul mic.
Bambo, n-am scapat cu dintii, ca urmeaza molarii, dar cred ca mai incolo putin. Eu am zis gata, ca am bifat si caninii de pe lista.
Yagmur, ai fost totala cu Luca “raschetat”! Pupam bubitele, ca sa treaca repede! Cred ca asta e doar inceputul…
A_deju, va dorim sa treaca repede kkceala si funduletul rosu de motan!
Dia, off ce nasol la voi cu iesitul dintilor! Multi -ici de la noi!
Flore, m-a terminat Alessuca!!! Ii da apa lui Emi, draga de ea!
Laura, si Alexia are DA (sau mai bine zis a avut, ca n-a mai aparut de vreo doua luni), dar de la capsuni n-a avut nici o reactie alergica. I-am dat de vreo 3-4 ori si i-a placuuut…

Sanatate multa copilasilor bolnaviori!

Noapte buna, fulguleti si minunate!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

A-deju, Dianocica, am tras un sut in fund stolulu'.... va multumesc din suflet... azi, odihnita si dupa cafea vad lucrurile altfel... asa este, Luca e tare zglobiu, dar e fericit... in tub sta de placere, el se joaca de-a fata ascunselea.. daca ma vede la un capat, fuge in celalalt si tot asa....o sa stau sa-l astept cand decide ca vrea sa se dea pe tobo... energie fac eu rost cumva... ; adevarul ca nu vreau sa stam in casa.. duminica stam si cate 6 ore afara in 2 ture... Dianocica, inca o data merci.. asa este.. el ma vede rar si ma ia de fresh.... iar eu in general am chef de joaca... insa ieri, nu stiu ce era cu mine... noroc ca imi revin repede
Bambo, dupa cei 16 mai sint de iesit randul 2 de masele.. dar cica dupa 2 ani.. la cat se scarpina Luca cred ca s-au inflamat deja.. el in continuare baga toate in gura... astept sa creasca si sa renunte sa "guste" toate chestiile..
Ma apuc de treaba

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

repede, repede:

A_deju, noua ne-a recomandar HIDRASEC pt diaree; nu mai mult de 7 zile si in dozaj mai mic decat cel din prospect. Si NU lapte sau produse lactate gen smantana/iaurt care pot fi deja fermentate. Noi suntem deja de 3 sapt pe lapte HN si continuam si in vacanta (macar pt inceput; apoi vazand si facand); sa nu ne riscam.

Monica, pare tare, tare rau pt prietenul vostru. Cati ani are? Fumeaza? Cum si-a dat seama ca nu este in regula.

Receptionat 11.11

Acs, pupam burtica de Victorila, off.

Multumesc mult pt toate urarile.

.. oi mai reveni

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput