Fulguleti de nov-dec-06 (174)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Dia1609 spune:
bambo, cum adica doar 16? ce, nu-ti ajung? ... hai ca ma lamentez, ca noi mai avem 5 de iesit
... bine macar ca i-au iesit toate maselele :))
adeju, of, ce cufureala a tras saracul motan... sper sa treaca repede, spala-l la funduletz cu apa cu bicarbonat si lasa-l la funduletzul gol (ca el sigur va fi incantat) ... la noi functioneaza crema mustela stelactiv rougeurs du siege in cxazuri din astea.... dar stiu ca nu functioneaza la toti aceleasi creme ... tinem pumnii maine sa fie ca nou
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
a_deju spune:
multumesc din suflet de sfaturi!! motanoiu' e bine, nu a mai produs nimic in aceasta dupa-amiaza, starea de spirit e ok, lichide bea, pipi face garla, l-am schimbat in dupa-amiaza asta cat pt o saptamana intreaga (ca l-am lasat doar in patanlonin si cucu' gol :) ). de mancat mananca, cu aceleasi mofturi ca de obicei, deci..e in regula :)
acuma..nush ce sa fac cu laptele.. ii dau, sau mai bine il sar in seara asta..???? bine, nu mai zic ca mi-e ca daca il fac uitat azi, uitat ramane pt inca vreo luna de-acum incolo... offf, fir-ar ea de supa sa fie.....
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
danutz spune:
Nu se putea sa treaca ziua fara sa zic si io La multi ani Roxana!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, sa inveti o groaza de chestii misto cu care s-o delectezi pe maica-ta si implicit pe noi!!!
Mama lu' Sfarma-piatra' ce bine suna!
Aelita, nimik, nimik? Continuam deci:
Pupam Luchitza raschetatul!
Maria-sa baga manutzele in gura pan' gat! Ce urmeaza ? Molarii? Vai de el saracu' si de noi saracii!
Io intoarsa pe dos...necazuri mari la job...ma opresc aici ca sa nu stric cheful Roxanei!
Seara linistita la toata lumea!
flore26 spune:
Pfu...cu alte chestii pe cap, am uitat de AELITA , hai mamiiiiii!!!!!
16+
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](indragostita.gif)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
Yagmur spune:
Luchitza raschetatu' e argint viu... nu mai stiu ce sa fac... de ascultat nu ma asculta, se urca la tobogane, se baga in tunel si de acolo nu mai iese... nu se da pe tobogan, nu vine la mine... sta si imi rade fix in freza... apoi urca pana la cel mai inalt tobogan de unde s-ar da pe burta cu fatza la inaintare.. eu dupa el, apoi strig dupa ajutoare sa-l prinda lumea jos.. e ceva de speriat! Azi eram cu geanta dupa gat alergand in tub dupa el.. e musai sa mai slabesc ca am tras o capatana de am si eu cucui acum....
In parc el merge, n-are treaba cu mine... super independent!! Si eu dupa 10 ore de munca sint rupta... sfaturi, pleaseeeeeeeeeee!!! Vorbesc frumos cu el, ii explic ca face buba... dar lui nu-i pasa...
Ma duc la culcare, tuna si fulgera la noi... mie imi tuna capu', stolu' de hiperactivitate imi da tarcoale... ma duc sa pap o bucata din tortul Roxanei (partea dietetica) si gata....
A-deju, ma bucur ca este mai bine....
Flore, e atat de scumpa printesa...
Dia, sint 20 de dinti in total.. si noi avem 16, ultimii canini aproape iesiti.. dar Luca in continuare e cu mana pana in stomac...
Nu pot sa bolduiesc nimic, scuze pentru incoerenta... m-a zapacit Luca astazi si ma tot gandesc ca lipsa mea atatea ore/zi poarta toata vina.. si iarasi ma deprim si ma simt singura si ... si... ma duc la culcare pana nu va fac capu' prastie...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
a_deju spune:
ruxandra, felicitari pt pietricica :) pastrati-o, inramati-o, si apoi i-o faceti cadou la nunta :)))
danutz, si eric se scarpina adanc, deci banuiesc ca misca maseloailele alea mari prin gingii... bafta la munci, sa iasa bine, oricare ar fi buba!!
dia, sa stii ca nici eric nu are nicio treaba cu teveul... nici macar la desene animate, nici la baby einstein (nici cele 5 minute de atentie pe care li le acorda pe timpuri...), la reclame e fascinat doar de melodii, si daca ar putea teveul sa mearga non stop pe un vh1-mtv hits ceva..perfect ar fi :))momentan avem in top one republic-leona lewis-morandi-duffy.. oriunde ar fi prin casa si orice ar face, daca e vreuna din melodiile astora pe la teveu, hop si motanu' la studiu. caci e studiu intens, se protapeste pe picioare si daca clipeste de doua ori pana se termina melodia, e bine, da' rareori se intampla :) nu se misca, nu respira, nu scoate niciun sunet, traieste momentul la maxim :)))) in rest..teveul e bun ca vine si cu telecomanda la pachet, si ca are buton in fata de unde poate fi inchis intr-o secunda :)
ma duc sa fac ba-ba (asta insemanand baie-baie, in zilele de glorie maxima, cand motanu' se sinchiseste sa silabiseasca ceva cat de cat inteligibil :)) ). pup minunatele!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
yagmur, ce stol de hiperactivitate, bre??? vrei sa scot jap-jap-ul de la naftalina? :)) ia pune tu problema asa: baietu' e atat de fericit ca esti cu el la joaca, ca-l scoti tu afara, incat vrea sa-ti arate tot ce poate, ba chiar si mai mult de-atat, daca s-ar putea :) din ce descrii tu acolo, mie nu-mi reiese decat ca luchitza e un copil perfect sanatos, cu chef de jocuri si alergaturi, dornic sa exploreze si sa cunoasca diverse chestii noi... nu vad nimic in neregula!! si sa stii de f multe ori exact la fel face si eric pe-afara, depinde de locul unde prestam plimbarea, dar daca suntem in parc, la un loc cu toata copchilarimea..e jale.. strig la el, si tot eu raspund.. am senzatia uneori ca pur si simplu habar nu mai are ca am iesit impreuna :)) aaa...iar daca cumva apare vreo masina, sau si mai si..vreun autobuz prin peisaj...s-a rupt filmu'.. ia pozitia de superman (cu amandoua mainile bat in sus), baga "aaaaaa"-ul razboinic, si pe-aci ti-e drumul, dupa autovehiculul respectiv....
dar, revenind la subiect, te rog mult, trimite stolul in tarile calde, ca nu e sub nicio forma vorba de hiperactivitate, ci de un botz de fericire umblatoare, cataratoare, topaitoare sau..raschetata, dupa caz :))
dianocica spune:
yagmur, ti-a zis-o bine a deju cu stolul, si mie imi pare a copil superfericit . si acum intrebarile: de ce nu iese din tub? ii e frica? sau doar ii place sa stea acolo. ca daca doar ii place..e perfect normal si ok. si io una l-as lasa si juma' de h daca el ar presta multumit meditatie in tub :). si pe topogan cu burta la inaintare? nu te mai sui dupa el, doar asteapta-l jos. ca acceidentul ar fi la aterizare, nu? :) nu il alerga tu pe el, fa-l sa te alerge elpe tine :). fa tu jocuri interesante, fa-i goange (energie iti trebuie, da' tare-mi e ca nu mai de unde sa ai :( ), antreneaza-l, sau lasa-te condusa de el. lasa-l sa-ti arate toate cele. imi seamana mult comportamentul lui luca cu tine, cu cel al lui d cu alex. il vede la fel de putin iar in mom lor impreuna...l-ar calari non-stop. dragoste se cheama, iti spun :)
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aka/aka.jpg)
aka spune:
La Multi Ani mami de sfarma piatra, sa fi sanatoasa si fericita. iar intr-o zi sa ne anunti fericita ca vei fi mamica de .
La Multi Ani Roxana, sa ramai la fel de cuminte si ascultatoare ca pana acum.
felicitari Dandusa pentru Raducu, Flore pentru Ema. ce scumpa e Alessuca. sa dea apa bebelusei.
Adeju sa stii ca se mai intampla si pe la alte case. cu ciorba de perisoare. a mancat bine merci fara mofturi si cand vine george acasa imi spune ca e acra. n-a patit nimic la burtica, dar am stat cu frica in san cateva zile. incet incet o sa se repare burtica motanului.
Madaluta sa va traiasca minunea mica. Briana e un nume foarte frumos. cand imi e greu ma gandesc la tine, ca iti e de doua ori pe cat imi e mie, si iti trebuie de doua ori mai multa rabdare si putere.
Aelita nastere usoara si mult laptic. eu ajunsesem la 40+4, am baut ceai de frunze de zmeur si ulei de ricin si a doua zi a venit printesa. si ca sa-ti fie mai usor o sa chem si cateva majorete .
am vazut toate pozele, de la Gargarita, motanul si Elisa, Rares maria-sa, Alessuca, Crinuta si Alexia, Bea, parca mai erau dar nu mai stiu. ce copilasi frumosi.
s-ar putea sa renunte la tz. dar in cateva luni cel putin. ma cere inca la somnul de pranz, nu adoarme fara. asta seara a adormit-o george in brate cantandu-i dupa cutiuta muzicala, dupa vreo ora m-a cerut sa suga, si a dormit in continuare. sa vedem la noapte de cate ori sa mai trezeste. cand e el acasa o adoarme in brate si nu protesteaza, la mine nu vrea in brate. tz si in cateva minute adoarme. o necajesc si maselele ca mai sparge cate un colt si tot asa.
Dianarus . eu am avut ganglionii inflamati cand aveam vreo 10 ani. am stat la fundeni vreo luna jumate, ca nu stiau ce am. veneau la vizita cate 5-6 medici cu rezidenti, ma tot palpau, incercau tot felul de medicamente, nimic, de o luase mama razna. o zi ma durea de nu mai puteam, doua n-aveam nimic. pana la urma nu`s ce profesor, renumit la vremea aia s-a hotarat sa imi faca o biopsie si sa scoata unul sa vada de ce natura e. si surpriza, aveam toxoplasmoza, si din cauza aia se inflamasera si cei inghinali si axiali, si la gat, si ma dureau...m-au rezolvat cu antibiotice. va pupam.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
danutz spune:
quote:
Originally posted by Monicabb
De altfel noi suntem foarte tristi pentru ca cel mai bun prieten al sotului meu are cancer la plamani. Mi se rupe sufletul. Am fost cu el in Tunisia si era atat de bine... A inceput citostatice, cica nu e operabil ca a afectata si nu stiu ce artera, el si familia lui lupta. Daca stie cineva ceva ce se stie mai putin va rog PM.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Monica, la Nasul, pe B1 TV e in desfasurare o emisiune despre un centru din Turcia care trateaza cu mare succes cancerul.
Uite aici www.anadolusaglik.org/en/index.asp" target="_blank">clinica.
Au un aparat revolutionar care 'dizolva' tumorile cele mai ascunse si inoperabile, pe baza de unde si mai ales este neinvaziv!
Merita citit si vazut...e spital particular, dar poate ca prietenul vostru are resurse sa-i contacteze si sa mearga acolo macar la un control!
Numai bine va doresc!!!