Fulguleti de nov-dec-06 (174)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
flore26 spune:
ROXANA
, copil minunat ce esti! sa cresti mare, sanatoasa, cuminte, desteapta si devreme acasa!
multi, multi, de la Alessuca si familionu'
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
16+
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](indragostita.gif)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
flore26 spune:
Am uitat sa va zic...Alessia mea zice la bb2 "EMI"...bun...azi a baut apa, din canuta cu pai, si la un moment dat imi trage tricoul, baga paiul la mine in buric si zice " Emi, apa!"...i/a dat apa la bb sa bea
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](indragostita.gif)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
asiza spune:
quote:
Originally posted by Donia
Sunt Roxana
Multumim!!! Pentru mesaje! Tare mi-au placut.Tare m-am bucurat cand am citit felicitarile!
Va trimit o felie de tort!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
yummyy, ce bun e tortu'!!!!
La Multi Ani, draga Roxana! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa ca frumoasa esti deja!!! Pupici multi
![](pupic.gif)
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Donia spune:
Sunt Donia
Multumesc mult pentru mesaje! Le-am citit cu Roxana si s-a bucurat foarte mult, radea si chicotea si era atat de fericita ca a primit atat de multe felicitari.
E numai voie buna, nu ca ar fi altfel de obicei, dar azi e cam de 10 ori mai si mai si mai... tineti-ne pumnii, la noi e de abia ora 11
Rectific, e 11:11!!!
Dis de dimineata am inceput cu un mic dejun copios si cu un tortulet mic, din astea o mai asteapta inca doua azi, doar ca din ce in ce mai mari... Si la micul dejun i-am spus si povestea nasterii... am retrait emotiile, nerabdarea, teama, bucuria de atunci... cat de curand o sa scriu si povestea nasterii ei, asa e corect.
Ruxandra, mama de sfarma-piatra!
Bine ca a iesit... Concediu placut, vezi sa nu veniti cu vreo colectie de pietre de pe acolo... in schimb cu o mie de poze, da!
iulia-stefy, sanatate multa si tie si lui Stefy!
Monicabb, eu il intreb pe Cristi ce are in gurita si el rade, casca gura si apoi scoate ce are acolo. La inceput scoteam si eu limba mare ca sa ii arat ce vreau de la el si s-a obisnuit sa deschida gurita si sa scoata. Mai nou vad ca nu prea baga nimic in gura, ii ziceam "Bleah" si ma strambam, acum zice si el la fel.
Totul e sa te strambi convingator
Vai Dia, ce va mai chinuiti! Saracuta Oana, ce mai trage... O singura data a plans Cristi atat de tare noaptea si mi-au iesit peri albi de ingrijorare... s-a linistit doar la TV, am gasit o emisiune de divertisment cu zgomote si tipete si se uita hipnotizat acolo.
Pe vremuri stiu ca mai exista Marcofen in Romania... pe aici exista si Advil sau Motrin, ambele cu Ibuprofen, nu sunt si pe la voi? Sau pe afara? Ar trebui sa fie, doar n-o fi invadat Nurofenul toata Europa.
a_deju, eu n-as insista cu Smecta, pentru ca acum toxinele trebuie eliminate, deci diareea are rolul ei foarte important in faza asta. E reactia de aparare a organismului, multe scaune ca sa elimine cat mai rapid invadatorii. Daca tu incerci sa opresti procesul asta, nu faci decat sa prelungesti boala.
Sarurile de rehidratare sunt foarte importante acum. Daca nu ai, macar da-i mancarea cu sare, ii trebuie in faza asta, pe langa multe lichide, de orice fel! Ceaiul de menta calmeaza crampele, e bun, daca nu ai saruri din farmacie poti sa pui un strop de sare si in ceai, dar nu mult sa nu-i modifice gustul.
Sa verifici temperatura (e posibil sa creasca) si sa ai grija sa fie macar un pipi la 12 ore, daca nu, fuga la spital. Fundul tencuit cu orice crema ai in casa, eu as insista cu Cutaden... sau cum se numeste in zilele noastre...
Si lasa cu monumentul... nu-ti face nimeni
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
monica eu nu prea ii scot chestii din gura decat daca il vad ca incearca el si nu se descurca. dar sunt obsedata cu monezile.
De zgarcita ce esti, de aia!
![](radtare.gif)
Poti sa faci pusculita din orice container de plastic, caruia ii faci o crapatura in capac... si e chiar mai bine, ca poate sa vada monezile in container, vede si efectul actiunilor lui. Totusi... si eu as prefera sa le pun deoparte deocamdata, cat tentatia de a baga in gura e mare.
Uite ca am ajuns si la capitolul asta...mai tineti minte?
Copilul inghite o moneda.
La primul copil: fugi la spital pentru radiografie si te framanti pana nu mai poti.
La al doilea copil: o cauti in pampers.
La al treilea copil: i-o scazi din alocatie.
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Roxana...la multi ani! In viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC,
Sa calci intr-o balta de FERICIRE,
Sa te stropesti din cap pana-n picioare cu IUBIRE si sa fi SANATOASA!
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by flore26
Am uitat sa va zic...Alessia mea zice la bb2 "EMI"...bun...azi a baut apa, din canuta cu pai, si la un moment dat imi trage tricoul, baga paiul la mine in buric si zice " Emi, apa!"...i/a dat apa la bb sa bea
16+Flore, cu
Emma ( DPN= 26.10.2008) si
Alessia (16-12-2006)
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
bamboletta spune:
Buna fetele
Ieri a fost asa cald la iasi am crezut ca ma topesc
Antonia e mai bine,parca nu mai e asa crizata caninii inca nu au iesit,stau umflati
Azi i-am dat iar capsuni ii plac tare mult baga cate una in gurita si o papa
Bebyta-bine ati revenit sa-ti traiasca nazdravanul
Aelita-ce scumpae Sofia in colsuletul lui bebe ,mai esti acasa?
Saryta-vazut iedutele si pozele de la intalnirea din liceu
Teutz-wow ati scapat cu dintii?doar 16 trebuie sa fie? , printesa
Ruxandra-super cadoul
Iulia-stefy-multa sanatate
Adinzaot-din ce in ce mai frumoasa Alessia
Dia-fetele
Dandusa-super pozele imi e dr de burtica
A_deju-motanelul sa se faca bine burtica
Yagmur-rugbistul raschetat
,asa imi e frica de cazaturi mereu fug dupa antonia prinde o viteza
Donia-bancul
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by flore26
16+Flore, cu
Emma ( DPN= 26.10.2008) si
Alessia (16-12-2006)
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
e o dulce alessuca ta
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Donia
Vai Dia, ce va mai chinuiti! Saracuta Oana, ce mai trage... O singura data a plans Cristi atat de tare noaptea si mi-au iesit peri albi de ingrijorare... s-a linistit doar la TV, am gasit o emisiune de divertisment cu zgomote si tipete si se uita hipnotizat acolo.
Pe vremuri stiu ca mai exista Marcofen in Romania... pe aici exista si Advil sau Motrin, ambele cu Ibuprofen, nu sunt si pe la voi? Sau pe afara? Ar trebui sa fie, doar n-o fi invadat Nurofenul toata Europa.
si noi am potolit-o cu pisicile aristocrate din plans... efectiv s-a uitat cap-=coada la tot filmuletul
![](alcool.gif)
acum am fost la farmacie si cica nu au alt sirop cu ibuprofen sa-mi dea pt varsta asta
![](alcool.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile.gif)