Fulguleti de nov-dec-06 (174)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Roxana mica si frumoasa, La Multi, multi Ani frumosi si sanatosi cu familia si prietenii tai! Sa fii fericita delicata papusa ce esti!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Adeju,
intentionat imi fac poze in aceiasi pozitie in aceleasi compleuri(sau nu...),ca sa pot compara si numara suncile in plus,daca apar...
pe noi ne-a ferit d-zeu de burtica stricata deci nu stiu ce sa zic sa-i dai...,dar eu l-as lasa fara pampers...,baricadez patutul cu folie de plastic apoi pun cearceaf si-l las sa-si revina saracu' ca-l ustura cu siguranta...
pe noi vara trecuta pe canicula,cand Crinuta avea bubite peste tot...,ne-a ajutat f mult deflamolul,o crema recomandata de dr ei din Buc...si lasata cu fundul gol non stop...bine la voi este mai greu ca-i cu kk dar in patut merge sa-l lasi...,offf,sper sa treaca repede...

Mamica stralucitoare
16+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Yagmur, iarta-ma dar am ras rau si ma pufneste s-acu. Raschetatu' lu' mama!! Da urmeaza si altele...

Dia, imi pare rau ca e greu si la noi e ...dar parca nu chiar asa.

A-dejule...hai ma chiar asa?? Vaiii!!! Stai fata calma, ce-ai?? va fi bine...hmmm sper. Bine nu mi se pare un capat de tara. A facut poate o mica colita de fermentatie sau poate a fost pura coincidenta cu ce-a mancat seara(??), o oarescare indigestie dar inclins a cred ca nu va fi nik rau. Si nu-i mai da smecta acu lasa-l sa cufureasca mancarea aia toata 48 ore si apoi da-i. Ii ajunge orez, menta, s-alte cele.

Mergi la inceput

Pt iritatie pe noi ne ajuta Bepanthene PLUS. Dupa 2 -3 aplicari e ca noua. Nici o crema nu ne ajuta ca asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

A_deju, daca te intereseaza ce regim tine Victorila, il scriu amanuntit. Altfel, sa bea cat mai mult, sa nu se deshidrateze (buze uscate, copil mai moale si mai slab - astea au fost simptomele la bursuc). Parerea mea e ca in 2-3 zile ii trece.
Multa sanatate!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

ruxandra(frumos cadou)

roxana
felicitari pentru putika Dindusa
Dianarus te imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

ma scoate din sarite reclama asta.

la spartul targului cu cioburile (ca nu zic pietrele ) in brate, LA MULTI ANI draga Ruxandra, sanatate, bucurii si impliniri iti dorim!

Donia sa-ti traiasca Roxana,sa creasca mare si sanatoasa, sa ramana la fel de frumoasa ca si acum!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

no,no...
dianarus si noi am fost cu bea la doc, acum ceva vreme...cred ca avea bea mai putin de un an.
acelasi bob de mazare, dar la bea era la ceafa. nu, nu la ceafa, la imbinarea gatului cu capul , deci ceva mai sus.
ganglion umflat a fost verdictul, ca urmare a unei infectii...nu's ce infectie, ca in afara de muci nu tin minte sa fi avut ceva beoaca inainte..

capul sus ca trec toate, si trec cu bine.
despre DA nu stiu ce sa-ti spun. presupun ca alimentatia i-o tii oricum sub control...daca are reactii alergice la polen? de, primavara, floricele alea alea...sau la praf?..ai incercat sa mergi la un alergolog? probabil ca ai fost deja..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Sunt Roxana

Multumim!!! Pentru mesaje! Tare mi-au placut. Tare m-am bucurat cand am citit felicitarile!
Va trimit o felie de tort!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Roxana

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput