Fulguleti de nov-dec-06 (174)
Raspunsuri - Pagina 20
dandusa spune:
drum bun Ruxandra,distractie maxima,sa va intoarceti cu bine
Mamica stralucitoare
16+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Dia, Marcofen este, am gasit eu pe undeva. Si ti-am mai scirs ieri de Ibugesic, dar nu ti-l recomand. ca am inteles ca nu e in regula, dar n-am gasit site-ul in care am gasit informatia.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
multumesc... deci marcofen ala e sirop, da? sper ca nu e tot atata de dulce ca si nurofenul... il incercam oricum.... sorry, n-am vazut ca mi-ai scris de de Ibugesic, se pare ca am ratat postarea
... sa-mi zici si mie dc functioneaza cozorocul la baie
a_deju spune:
mamaaa, dandusa, e cri mi na la crinutaaa... cu fata ei total nevinovata!! am ras de m-am prapadit, sorry :))) cu paharul..io zic sa mai cauti, ma indoiesc sa fi inghitit..cine stie pe unde a dosit bucatica lipsa.. sau alelalte bucati i le-ai scos din gura, si n-ai mai prins-o si pe ultima..????
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dia1609 spune:
dandusa, mortala crinuta, s-o mananc nu alta, cu zulufi cu tot ... si oana lucreaza la asta de vreo 2 zile, dar nu-mi faceam probleme ca va reusi mai ales ca la noi e pe cea mai de sus treapta scaunul ... acu' o sa fiu atenta...
cu paharul: mai exact, esti sigura ca a inghitit bucata aia? eu as merge la dr cu ea, ca nu e de joaca, mai ales dc era o bucata ascutita
aelita hai ca mai e putin! sa ai parte de o nastere usoara!!! (oare ii mai este lene aelitei, cum ii era inainte s-o nasca pe sofia? ca mi-aduc aminte ca ea avea 40 sapt si ne spunea ca-i este o leneeee... ca-i e lene sa nasca )
ruxandra, sa aveti parte de un concediu de vis, sa fiti sanatosi si sa lasati pietrele la altii! si asteptam poze din concediu (si io mai astept muuulte detalii, ca dupa voi, urmam noi )
adeju, cum mai e motanul? funduletul tot rosu sau e mai bine?
a_deju spune:
ruxandra, drum bun si de la mine.. dar..incotro?? io iar am ratat ceva, ca pe bune ca habar n-am.....
aelita..si da-i si lupta, si da-i si lupta :)) hai, ca mai e putin putin
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
aelita spune:
Nu am nascut .Am fost la monitorizare,apoi cica la control la gineco,care a constat in multa asteptare pe hol si ea a scris hartii si mi-a dat alta foaie sa stau iar la ghiseu sa iau programare pt o alta monitorizare.
Total,am stat pe holurile spitalului cu barbat si copil dupa mine aproape PATRU ORE !! ca degeaba am programare la 8 jumate si eu sunt acolo la 8 ,20 ! Trebuie sa stai acolo cu burta lagura,pe hol,pana te uita sfintii.
Bai,am copil minunat daca a rezistat atat ,a si dormit ,saraca !
Monitorizarea a iesit bine,adica am contractii d-alea bune cica .
mi-au dat urmatoarea monitorizare martea viitoare,peste o saptamana,cica daca nu nasc pana atunci mai vin odata .
nici un control gineco in plus,nici eco.
Asa ca nu am decat sa astept si sa sper ca va fi bine..nu am ce face.
saptamana asta a zis sa IMI IAU tensiunea ,si daca e mare ,daca sangerez,daca se rupe apa sau am dureri ,sa ma duc la urgente . si daca nu mai misca copilul !
Sofía (2ian2007)
40+s(DPN 18mai2008)
a_deju spune:
e bine motanu', funducu' mai e nitel rosu, da' e pe trecute.. a folosit si bepanthenu', da' mai ales statu' la outze goale :) faza mai nasoala e ca nu vrea nimic de mancare, da' cred si io..dupa asa minunatie de supa, s-o fi gandind ca cine stie ce alte tampenie ii bag pe gat :)) l-am culcat acuma, adica..in fine, l-am dus in pat, treaba 'mnealui ce mai face pe-acolo, da' daca nu se aude nimic, presupun c-o fi adormit.. sa vedem ce-o mai fi si diseara, oricum azi-maine nu ma agit daca nu mananca, da' de poimaine incep macar sa-mi pun intrebari :)
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Monica, pare tare, tare rau pt prietenul vostru. Cati ani are? Fumeaza? Cum si-a dat seama ca nu este in regula.
Are 32 de ani si o fetita de 7 ani. De fumat fumeaza dar nu mult si nu de multi ani. A avut o lunga perioada in care nu a fumat deloc, s-a reapucat cred ca de vreo doi ani. Nu prea cred ca asta e cauza. Si-a dat seama ca a inceput dintr-o data sa tuseasca foarte tare si cu sange dar iti dai seama ca nu se astepta la asa ceva. Mie nu-mi vine sa cred ca acum o luna ne distram in Tunisia si azi ne-a zis sotia lui ca a avut o noapte foarte grea (citostatice, tuse, etc.). Of. Azi incep operatiunea clinica din Istanbul de care zicea Danutz. Au vazut si ei emisiunea si vor sa incerce.
Distractie placuta in vacanta! Vreme buna! Sa va intoarceti voiosi si sanatosi!
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
a_deju spune:
hai ca bag rapid si-un capitol nou, dupe care ma duc sa prestez nitel nani de amiaza :)
aelita spune:
DIA-daaaaaaaaaa,mi-e si acum o leneeee !!
DANDUSA- a muscat din pahar BAAAAAAAAAAI CUM SE CATARA IN SCAUN ,MI-E RAAAAAAAAAAAAAU !!!!!!!!!! Alpinistaaaaaaaa cretofolina !
MOAAAAAAMA,IAR VINE dandusa cu pozele alea sexy ca anul trecut !!!!!!!!!! moaaaaaaaama ce frumoasa !! ce sexoasa !!super super super !!!
am facut si eu comparatii pana pe la 5 luni parca..si apoi nu mai...am mai putine poze acum fata de cum aveam cu burta cu Sofia . pe asta l-am cam lasat de izbeliste,saracul !
AKA-nu am ceaiuri din alea si nici frunze Si astia nu dau nimic ...
nici nu stiu pe udne sa caut,la vreun magazin de plante...dar cine ajunge?? ca eu nu mai pot pleca ca mi se face rau pe unde ajung,si cu Sofia dupa mine nu mai risc,ca acumc ateva zile mi s-a facut rau cu ea in magazin si abia am iesit de acolo... Azi iar mi se facuse rau la spital,noroc ca eram cu tati si il trimit pe el dupa apa si eu stau jos si sta el cu Sofia ca altfel..
poate sa ma gandesc sa vad cui ii zic sa imi cumpere daca gasteste vreun magazin naturist...
FLORE- e bine ca se obisnuieste Alessia cu numele lui bebe ! noi daca suntem prosti si nici acum nu avem nume pt copil,ii zicem bebe ...Sofia stie de bebe din burtica sau bebe al lui mami,si nu confunda cu alti bebei de la tv sau din reviste. Ala din burta stie ca e al ei sau al lui mami ,pupa burta,mangaie,ii mai da palme , ii da suzeta ...
daca ii zic "cosuletul e sa il punem pe bebe in el" vine iar la burta sa il mai mangaie un pic.
daca spre exepmlu se utia pe revista si vede bebei,atunci nu vine la burta,stie ca e diferit.
cum ma dezbrac se holbeaza la burta si vine si intinde mainile sa mangaie.
imi pare rau ca nu am fost in satre sa ii punem nume din timp,sa o invat cu numele..Nici acum nu stim..
BAMBO-tot acasa sunt,da Aici nu iti induc astia decat dupa ce iti ies ochii,cred ,ca la melc,la 10 zile dupa termen..sper eu ca nu si mai mult..
si sper sa nu ajung asa departe,ca mi-e frica nu de inducere neaparat,ci ca e cam mult pt bebe 2 saptamani peste..
ROXANA-LA MULTI ANI !!!!
Sofía (2ian2007)
40+s(DPN 18mai2008)