Fulguleti de nov-dec-06 (174)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

despre vaccinul cu varicela (si nu mai stiu care forme din ele,ca nu m-am uitat bine -daca nu vorbiti doar de o forma anume,.ca eu le incurc) -aici sunt gratuite si intra in alea obligatorii de pe caiet. nu sunt insa gratuite in toata tara,doar in zona mea.
deci asta imi suna cam asa: sunt bune,dar nu mori fara ele
Noi le-am facut ,si mai facem,adica eu nu ma uit ce si cum,continui schema de pe caiet,cand ma cheama ei ma duc .

ASIZA-OANA-

quote:
Aelitaaaa, 40 fix fix fix......oricand se poate intampla minunea...oricum in max 1 sapt eu zic ca esti cu bb in brate!
vreau nu vreau ,mai mult de o saptamana cred ca nu mai sta. sau mai stii ??? sa stea mai mult???
ajung de bag mana sa-l gadil

DANDUSA-daca vrei din babisme-in care nu cred - ele spun asa: cand ai fata te uratesti,patezi,ingrasi,latesti..etc,deci tot ce e mai rau. Si cand ai baiat esti cea mai frumaosa si desteapta si devreme acasa Dar asta vine din discriminarea care se face inca din burta la orice.
Eu sunt la fel si la sarcina cu Sofia si la asta ,adica nu stiu daca urata sau frumoasa,dar la fel de grasa sau de proasta sau de devreme acasa si fara pete pe fatza si fara vergeturi sau alte semne. deci,e doar noroc,nu sexul lui Buli din burta

hai ca ai pereche acum !!!

pupam Crinuta suferinda !! si peRaducu cel care deocamdata habar nu are ,sta bine merci acolo

Sofía (2ian2007)

40+s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... nu ma dati disparuta sunt p'aici. Toata ziua la padure si la bunici la curte ... fetele vor numai afara, Sara a inceput cu chestii de genul "Vreau afara, nu vreau in casa!" cu urlete si uite asa stam numai pe afara. Anto este o cumintica adoarme singura, merge numai pe jos(fata de Sara care vroia numai in brate), mananca singurica si nu e deloc pretentioasa - o minune de copil.
Astept sa se faca 15 iunie sa plecam la mare si cam asta e tot despre noi.
Am pus si eu cateva poze de astazi(primele) si ultimele sunt de la intalnirea de 10 ani(unde am fost doar 10 colegi din 23), dar ne-am simtit foarte bine.
Va .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata... va zic si eu pe la 12, ora locala... dar ce sunt eu de vina daca de abia pe la 10,30 m-am trezit M-au lasat sa dorm, sotul a coborat in basement cu copiii, si era o liniste... vai, ce bine am dormit!

bebyta, bine ai revenit, don't be a stranger! Tu scriai in versuri din Australia, asa-i? Nu mai mergeti pe acolo? Povestiti-ne de voi.

danutz, aici vaccinul contra varicelei e in schema, noi deja l-am facut. Roxanei i l-am facut la cerere, ca ea depasise deja varsta la care ar fi fost gratuit. Am hotarat asta pentru ca fetita unei prietene a facut o forma ingrozitoare de varicela, cu vezicule peste tot, in par, pe fata, pe pleoape, pe vulva... s-a chinuit bietul copil o gramada, a ramas si cu semne pe frunte si mi-a fost teama. Asa ca daca am auzit ca exista un vaccin disponibil am sarit pe el.

dandusa, felicitari pentru baietel, am asteptat sa te intorci ca sa te felicit in persoana Inca un Raducu, bravo, frumos nume!
Ce drum greu ati avut! Zau, nu stiu daca exista vreun moment potrivit pentru intarcare... nu te mai invinovati, la varsta asta daca nu e una, atunci e alta, ba un dinte, ba o raceala...

aelita, vad ca ai crosetat si pentru baietel Ati hotarat numele?

ruxandra, vesti? Vreo piatra, ceva? Cat de mare e? Spune-ne si noua, sa stim ce dimensiune ar fi aproximativ OK.
Am recitit ca intrebai cum a fost Cristi cand l-am luat de la dadaca. Prima oara era rupt de oboseala, trecuse ora lui de nani, asa ca era mut, avea suzeta in gura si nu zicea nici pis, se misca in reluare. A doua oara l-am preluat direct din amsina ei si l-am dus la joaca.
Sincer, ma asteptam sa sara pe mine, sa se lipeasca de mine... n-a fost cazul s-a purtat absolut normal, ca si cand nu lipsisem decat 2 minute... Ar trebui sa fiu fericita ca el n-a plans ca l-am luat de acolo, cum a facut Roxana

saryta, ce tunsulici sunt fetele... dar tot frumoase!

Laura, esti mai bine cu tratament?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Cu intarziere, dar din tot sufletul urez si eu La multi ani RUXANDRA! Sa fii sanatoasa, fericita, implinita si sa ai parte numai de bucurii si de vesti bune alaturi de baietii tai!

Gata, a iesit si al patrulea canin acum cateva zile. In zece zile au iesit toti cei patru canini. Am scapat si de stresul asta. Acum Alexia are 16 dinti. Dorim tuturor fulguletilor sa le iasa dintisorii la fel de usor ca la noi!

Porumbita, sanatos sa fie Radu! Lasa ca o sa-ti aduca baietii doua fete! Sanatate multa!
Mamaana, tare scumpe pustoaicele jucandu-se in nisip!
Daphna, sunt super pozele de la mare!!!! Pupam fulguletii frumosi si pe mamicile lor!
Dianarus, imi pare foarte rau ca tot dati dintr-una in alta! Nici nu stiu ce sa zic… Sanatate multa, multa lui Marc si tie multa putere si rabdare!
Madaluta, sunteti minunati toti patru! Ce delicata e Briana, parca e o papusica! Si ce micuta e pe langa Darius! Au crescut mult copiii nostrii. Mi-a placut la nebunie poza in care dorm unul langa altul.
Aelita, m-am topit de tot cand am vazut pozele voastre! Esti superba cu burtica, iar Sofia e atat de dulce, de-mi vine s-o mananc! Sa danseze majoretele, ca mai e putin si apare si flacaul!
Yagmur, un dulce pentru rugbistul Luca si o imbratisare stransa pentru mamica muncitoare!
Danutz, nu am facut si nici nu vom face Varilixul.
Dia, felicitari pentru dintisor!
Laura, multa sanatate! Tin pumnii pentru tatal tau!
Saryta, pupam cu drag mandrete de iedute si mamica sexoasa!
Dandusa, ma bucur din tot sufletul pentru voi, pentru Raducu! Sa fie sanatos, ca frumos va fi cu siguranta! Sper sa-i iasa Crinutei cat mai repede caninii, sa scapati de chin!

Ma retrag si eu la culcare, ca nu prea sunt in apele mele. Noapte buna tuturor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Buna dimineata!
Va invit la o cafea cu lapte buna, buna!

O saptamana excelenta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Roxana!

Sa fii sanatoasa, voioasa si norocoasa!
Si sa ai parte de-o viata frumoasa alaturi de mami, tati, fratiorul Cristinel si cine mai vrei tu.

P.S. Petrecere frumoasa de ziua ta! Cu ce-au iesit mami&tati la inaintare??

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mai zabovesc doar sa ma laud ca mi-am primit cadoul mult ravnit!!

Asa ca, pe buna dreptate, ma pot numi:

Mama de Sfarma Piatra

va si fug

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

danutz, noi Varilix-ul nu-l mai facem, pentru ca Stefy a facut varicela la 9 luni. Dar si daca n-o facea, tot nu cred ca il faceam. E o boala a copilariei si e bine sa o faca acum. La o varsta mai mare apar mai multe probleme. Am citit si eu, dar am avut si cazuri reale, prin jur. Colega mea de banca a facut la 17 ani si a avut si complicatii la plamani, date de varicela. Un coleg de servici a facut la aproape 60 de ani si a avut niste complicatii oribile... Acum se spune ca daca face vaccinul, de varicela oricum nu scapa, dar face o forma mai usoara. E greu de luat o decizie. La noi a luat-o DD. Depinde mult de imunitate. Stefy a tinut-o 5 nopti in febra 40 pe perioada eruptiei. a fost jale si incerca sa se scarpine si are un semn mareeeeee in frunte.

Kiki, eu sunt multumita , dupa doua saptamani. Sa stii ca invata unele lucruri, e mai putin mofturoasa... inainte ma rugam de ea sa mananceeee, acum s-a mai linistit. Acolo n-o roaga nimeni. Incearca sa manance singura, canta, bate din palme si vad ca dupa doua zile de stat acasa, parca e dorita de mersul la copii.

aelita, 40 fix, fix si nimic? Ce dulce e Sofia in cos.
In legatura cu ce e in burtica, si eu stiam la fel, dar mie mi-au aparut petele, dupa nastere. Toata lumea spunea ca am baiat, ca nu m-am patat, nu m-am...., nu m-am.... si ce sa vezi? a fost fata.

dandusa, sa dea DD sa fie bine Crinuta, sa se linisteasca. Au fost multe schimbari pentru ea.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

N-am mai intrat, ca tot week-end-ul Stefy a fost cu febra. Nu mare, 37.8-38.1, dar nu am gasit cauza. E adevarat, ii ies caninii, sambata a spart primul si urmeaza al doilea, dar avea si un ochi foarte rosu, si a inceput sa colecteze. Era cumva inflamat. Am fost sambata seara s-o vada dr. si duminica dimineata am dus proba la laborator din secretia de la ochi. Abia maine sunt gata analizele si e pe tratament cu antitermice. Ziua e mai bine, nu prea creste, dar pe seara incepe iar. Ea e vioaie, dar pe seara e tare maraita. Nu-i mai intra nimeni in voie. Iar cand e vremea de pus picaturi in ochi... e jale. Parca o taie careva, asa tipa. Dimineata am vazut ca incerca si nasul sa scoata ceva secretii, dar foarte putin. Dupa-amiaza o duc la pediatru.
Si eu sunt terminata. M-am deranjat rau la burta si toata noaptea am stat pe la baie. Dupa o saptamana de lupta cu o raceala urata, am zis ca de acum scap si pot si eu sa ma odihnesc si acum alta belea. Or trece ele toate, ca eu sunt rezistenta. Cel mai rau ma roade ca nu stiu de ce ii creste temperatura Stefaniei.
Va urez o saptamana linistita.

shoshika, multumesc de cafea.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

La multi ani, Roxana! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput