Fulguleti de nov-dec-06 (174)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata fetele mele!
SCuze pt KIKI ca nu m-am tinut de cuvant,aseara am venit f tarziu de afara si nu am mai facut poze cu patul.
Ale e cam mucoasa,au iesit doua maselute,e maraita,azi noapte iar a dormit pe jos,pana m-am dus la ea sa o pun la loc in pat,atat se fataie noaptea...

LA MULTI ANI ROXANAAA!!!!!pupaturi de la noi!

Aici cateva poze calde

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ruxandra
Sa fii fericita alaturi de flacaii tai!

Roxana
Sa ai parte numai de bucurii!

Donia, felicitari pentru printesa ta!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

LA MULTI ANI, ROXANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Neata',

Ruxandra, draga mea, La multi ani!!! Multa, multa sanatate tie si tuturor dragilor tai!
Sa nu crezi ca am uitat de ziua ta. Eu nu mai am telefon mobil, Dragos mi-a stricat numai trei pana acum (intelegeti da ca numai telefoanele mele le-a stricat), simul ia-l de unde nu-i ca sa recuperez ceva numere de telefon, weekend aglomerat, si uite-ma dupa doua zile urandu-ti la multi ani. Dar m-am gandit mult la tine!

Felicitari pentru cadou Ruxandra!!! Asa mai zic si eu cadou. M-ai pus pe ganduri rau de tot! Stii ce am gasit la Dragos in kk? O moneda de 1000 lei de care habar n-am cand a disparut sau cand a inghiti-o! Intr-o zi a furat de la Auchan trei pietricele ornamentale pe care le-a scuipat vreo trei ore dupa, cand si-a dat seama ca nu poate bea laptele din biberon. Eu nu m-am prins. Cine stie cate pietre a inghitit! Oare o mai avea ceva prin burta? Ai idee ce se intampla daca nu se elimina vreo piatra ceva?
Intrebare: Ce metoda aveti sa scoateti obiectele din gura copilului? Eu una de multe ori prefer sa-l las in pace ca daca incerc sa-i scot ce are in gura incepe sa urle si mai frica imi e sa nu se sufoce si stau cu ochii pe el si cu sufletul la gura pana scuipa.

A fost si Dragos un pic bolnav la stomacel (normal, la cate prostii baga in gura, zic merci ca s-a intamplat numai acum). Vreo patru zile cu kk moale si gata, de doua zile si-a revenit. Oricum el nu a parut ca se simte prea rau. Inca il mai tin la regim un pic.
La insistenta tatalui meu i-am cumparat olita. Esec total. In prima zi s-a asezat imbracat si s-a amuzat. I-am explicat eu ce si cum. A doua zi eu scoteam olita de sub pat, el o baga la loc. De vreo zece ori. Am renuntat. Deocamdata zice caca dupa ce face. Noi ne topim cand il auzim. Nu as fi crezut ca o sa ma bucur atat cand copilul meu o sa zica caca dar uite.

Va ziceam ca soacra mea a avut accident vascular. Acum e acasa, nu e ca inainte, se misca mai greu si nu nimereste intotdeauna cuvintele, dar se recupereaza. Eu zic merci ca e asa. Putea sa fie mult mai rau. Sotul meu si cumnata mea nu sunt multumiti, eu nu inteleg de ce nu se pot bucura de ea asa cum e. In fine...

De altfel noi suntem foarte tristi pentru ca cel mai bun prieten al sotului meu are cancer la plamani. Mi se rupe sufletul. Am fost cu el in Tunisia si era atat de bine... A inceput citostatice, cica nu e operabil ca a afectata si nu stiu ce artera, el si familia lui lupta. Daca stie cineva ceva ce se stie mai putin va rog PM.

Dandusa, felicitari pentru baietel! Ma convinsesei ca o sa ai tot fetita! Minunat, bravo!

Madaluta, felicitari!!! Sunteti frumosi de tot! Cum va descurcati? Ai oare timp sa ne zici si noua cine cum se ocupa de ce? Eu am mari emotii legate de noapte (cred ca am mai zis de o mie de ori, devin obsedata, dar e atat de bine acum la culcare, e atat de liniste si bine, nimic nu ma grabeste nicaieri, ce ma fac peste trei luni?)

Aelita, nastere usoara!

Roxana, La multi ani! Sa fi sanatoasa si vesela mereu mereu copilita dulce!

Va pup

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Saryta, mor dupa poza asta ! Frumoase foc fetitele!

Dandusa, felicitari pentru Raducu! In ultima vreme am auzit numai de baietei. :) Iti urez sa-i iasa mai repede dintisorii Crinutei si sa nu se mai chinuie mititica!

Aelita, am admirat-o pe Sofia in patutul lui bebe si cu ouale de Paste! Frumoasa foc! Mi-a placut si pulovarasul. De tine ce sa mai zic: arati excelent!

Danutz, nici noi nu le facem Varilix-ul. Sper sa fi luat decizia corecta.

Adinazot, imi place mult de voi. Alessia e scumpa foc!

Ruxandra, ma intrebai de Grecia. Mergem in Vourvourou; astazi asteptam confirmarea de la grec. Am ales un apartament care arata bine in poze. :)
Maine plecati? Vacanta placuta!

Victoras tot cu probleme la burtica. Am impresia ca vom ajunge din nou la doctor. Nu e mai rau, dar nu-i trece!

De sambata avem un finut :). A fost un scump si la bisercica si la restaurant: cuminte si ascultator :). Sunt tare mandra! O sa pun si poze cu prima ocazie.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

donia La multi ani pt minunea aia de copil, un pupic maaare de la noi si muulte tie, pt ca esti o mama ..cum esti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ACS,multumim!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

monica eu nu prea ii scot chestii din gura decat daca il vad ca incearca el si nu se descurca. dar sunt obsedata cu monezile. mi-e o frica de mor. in casa sunt cu ochii in paispe ca ne mai cad din buzunare iar afara , dupa cioburi, e primul lucru dupa care ma uit prin nisip/pietris... pentru ca le vazuse dar nu a avut acces l-am lasat acum cateva zile cu o moneda, dar una de 5000, am zis ca-i mai mare. oricum am stat cu inima cat un purice si nu l-am scapat din ochi o secunda. ma gandeam sa ii prezint pusculita poate-poate prinde drag de ea si cum vede o moneda o baga acolo. dar inca mi-e teama...nu stiu...sa n-o sparga ca e din ceramica...uf, bine ca a scos-o.

Mergi la inceput

acs, tot voiam sa te intreb. mergeti in agronomie la parculetul de langa biserica?

Mergi la inceput