**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
Florentina Roman spune:
Madi, desi dr ti-a zis ca e alergie, si eu inclin sa cred ca are legatura cu zonele atinse cu manuta. Nepoata mea a avut pana la 2 ani si ceva o iritatie deasupra buzitei pana la nas si, la fel, toti dr-ii ii spuneau ca e alergie, dar mai tarziu s-a dovedit a fi de la suzeta, cand a renuntat la ea(cam greu) i-a trecut si bubita si n-a mai facut-o niciodata. Incerca la degetel si cu baneocin, dupa ce dezinfectezi cu betadina.
Ella, si Cip mai umple cate 3 scutece pe zi, in general primele 2 sunt bine, iar al treilea e mai moale...dar am trecut treptat la mancarea normala, ca nu mai voia maglavaisurile mele cu orez. Bine, am grija sa nu-i dau ceva care i-ar provoca iar "furtuna" in scutece.
Carstea, mie mi-a zis dr sa evit citricele si cartofii(si cei dulci) in perioada cu diaree ptr ca produc fermentatie.
Pepsi, la multi ani ptr Dominic!
In legatura cu cartile, al meu Cip le ignora, mai vine uneori cu cate una in mana si mi-o intinde sa-i "citesc" animalele sau fructele, dar...atat. La povesti nu are rabdare.
Vas, eu nu prea folosesc cuptorul doar ptr Cip. In general, fac la cuptor mancare ptr toata familia, dar adaptez si ptr el, de ex. cand fac peste, las o bucata fara sare si condimente.
Nici Tudor al meu n-a fost prea mancacios, de la 8 luni n-a fost chip sa-l fac sa manance piure de fructe, dar i le faceam suc si asa-l mai pacaleam. Si, la fel, aveam pauze mari intre mese, ca altfel nu manca mai nimic. Daca te consoleaza, pot sa-ti spun ca acum e un copil slabut, dar e sanatos si dezvoltat normal ptr varsta lui.
doxinu spune:
Mihamora,Timur
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
mica0307 spune:
Urez si eu La Multi Ani pentru sarbatoritii de saptamana asta. Noi am fost plecate cateva zile la mama, asa ca avem de recuperat.
ckistina m-am gandit la tine azi cand am trecut prin trivale, ca nu ai ajuns la intalnirea de duminica.
liviana am citit cu mare interes mesajele tale si, recunosc, cu putina invidie. Ca mi-e un doooooor de america si de shopingul de acolo.....california e frumoasa tare...iar de disneyland poti merge si la paris...eu am fost in 2000 si tare as vrea sa mai ma duc o data.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
ckristina spune:
mica eu as fi venit la intalnire, chiar eram in bucuresti in plazza mall cand voi va jucati cu capsuneii;dar cand intrasem eu ultima data pe forum se vorbea de o amanare si nu am stiut ca va mai intalniti
dominic
pepsica..... da ne un semn ca sunteti bine
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
ella_74 spune:
Mihamora,
uite-l si pe cheliuta; rectific, adica tuns la 3 mm azi, dupa ce aseara am incercat la 5 mm dar nu prea se vedea diferenta:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5201458053380897138
mihamora spune:
Ella - se vede diferenta, dar e la fel de frumos si dulce. Deja l-ati tuns de 2 ori cum a reactionat a doua oara, a fost mai linistit?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Pepsi spune:
la multi ani ptr pui de andrada, msemcu(sa-ti traiasca printesele, un vis devenit realitate) betty, vas, dianalaura, mihamora, kid, bogalina, piticagogosica, yoyo, sa fiti sanatosi si norocosi in viata
mihamora, ce draguta esti ca ti-ai amintit de ziua lui dominic al meu , ne-am simtit f bine, e baiat mare 4 ani, nu-mi vine sa cred!am avut o mare petrecere de 30 persoane, i-a placut la nebunie cadoul, torturile(a avut unu si la gradi cu ai lui colegi) ....a fost frumos intr-un cuvint. vacanta placuta sa ai si sa te gindesti la mine cind vei fi acolo, ca(la fel ca alte fete) visul meu era sa am o casa cu gard alb pe malul oceanului! acuma casa o am gardul alb e si el, da lipseste oceanul! am un riu aproape..... sper sa fie intr=o zi oceanul!
florentina, merci mult de urari, sa-ti traiasca si tie printisorii si sa fie sanatosi
liviana merci mult de urari pe pm, distractie sa ai in america,
andrada, merci mult de felicitare,
am vazut pe chelu frumos de ella,
din pacate nu am apucat deloc sa mai citesc, am inceput serviciul, copilasii imi lipsesc si le lipsesc, petrec tot timpul ce=l am liber dupa servici cu ei(si si asa e scurt)am lucrat f mult la proiectul sotului care s0a decis sa-si deschida birou.....deci ne asteapta o perioada grea, obositoare. in plus problemele lui david cu sanatatea, am tot umblat la medici, audiograma a iesit bine, aude perfect, desi unele masuri nu sint in limitele bune, totusi orl=ul mi-a spus ca trebuie operat la urechi, anestezie generala, risc de surditate, tre sa-i bage niste tuburi sa dreneze lichidul ce este acolo. asa ca inainte sa luam decizia am citit tot ce am prins, pe carti pe internet, studii verificate medicale, exista un risc, e in primul rind anestezie generala, apoi mai e si riscul de surditate, si apoi timpanul sectionat, sa nu intre apa......etc etc. cert este ca dupa tot ce am citit, am luat decizia ca merg la inca un orl, stau sa vad cum evolueaza, i-am dat picaturi de echinaceea ptr marirea imunitatii, merg si la un chiropracticean, .....voi ajunge la sfirsit doxa ca si cu alergiile...... deci nu ma pling ca nu am fost ocupata. daca cineva are intrebari ptr mine va rog sa mi le ziceti pe pm cu mare placere raspund, dar pe forum ptr moment nu mai apuc.
numa bine la toata lumea si sanatate la pui!ca de fapt si la urma urmei e cea mai importanta!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Ioana13 spune:
Pepsi la multi ani pt Dominic! Pupici lui DAvid pe urechiusa! Multa sanatate, sa scapati de operatie sau daca o faceti sa fie "floare la ureche"!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mica0307 spune:
ckristina imi pare rau ca s-a intamplat asa. Trebuia sa ma fi sunat....
vali si mary_lou week-endul viitor cred ca venim la constanta. Poate ne vedem.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
michigan spune:
salutare plantatie
oricat as incerca eu nu mai pot tine pasul cu cititul
de cand puiul meu a prins picioare si alearga de colo-colo, trec zile bune si eu nici nu apuc sa dau drumul la calculator
nici nu-mi vine sa cred ca puii nostri au deja sau mai au putin si fac 1 anisor
a trecut asa de repede
deja nu mai sunt bebelusi!
trebuie sa mai facem un fratior sau o surioara! eu nu m-am saturat de bb!