**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

mie nu mi-a mers net-ul 2 zile,si nu am citit nimic.nu stiu daca mi-a raspuns cineva :((((((

am voie sa-i dau cirese sau nu?

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

De cirese nu stiu, dar eu i-am dat caise ieri si acum vreau sa-i dau pepene galben

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

A pus mama Oanei poze cu Soniuta la umanitare.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mihamora,
n-a plans la tuns dar nici n-a stat foarte cuminte, adica mai la sfarsit l-am cam fugarit cu aparatul.
Oricum, mie imi place mai mult asa tunsulet, ara fata de baitel deja.
Iar acum, dupa baie, e de-a dreptul minunat; nu ca inainte ar fi fost foarte greu, ca n-avea decat un smoc mai lung in varful capului.

Mica,
multumim, am vazut si eu pozele cu Sonia; cat de mare s-a facut; acum parca seamana si cu Oana; am citit ca zilele urmatoare se opereaza; sper ca operatia sa reuseasca si sa se intoarca cu bine acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

liviana am primit si eu tricourile, multumesc frumos

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

timur,multumesc pentru raspuns

dar de la caise nu a patit nimic? si eu i-am dat si a facut kk cam moale

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Eu i-am dat cirese dar mai mult a gustat, nu a fost foarte incantat.A mancat doar 3.

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Ramona7, pentru Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by dicirstea
Ne-am luat deja slip si pampersi de apa, 3 perechi de ochelari de soare (de apa, de plaja si de strada) un colac cu un fel de body, halat de baie smecher si caut sa iau si sandaute de plaja. Aveau la Marks & Spencer in Mall Vitan, dar numai de la nr. 23 in sus, iar pentru piticul meu si 19 e mare. Trebuie sa mai iau bazin din acela mic si cort pentru copii pentru protectie. Ati vazut pe undeva ??

Poti sa-mi spui si mie de unde ai luat toate accesoriile astea? Ma intereseaza pentru Mara. Si, apropo de asta, trimiteti-mi si mie adresa sau nr de tel cu vila din Eforie Nord pe care o recomandati mai demult. Sau cu alta pensiune/vila pe care mi-o recomandati ca locatie, facilitati si pret.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Pepsi
i-am dat picaturi de echinaceea ptr marirea imunitatii, merg si la un chiropracticean,

Sper sa nu te superi pe mine, sunt constienta ca esti mult mai in tema, dar vroiam sa-ti spun ce mi-a zis ORL-ista la care am fost cu Mara, si anume ca nu e bine sa dam copiilor asa mici imunostimulante intrucat apar des complicatii. Ea a spus ca a renuntat sa mai dea echinaceea si da doar in cazuri absolut necesare, deoarece a devenit o moda deja pentru mamici sa administreze astfel de adjuvante. Mie, una, mi se pare ca si cu homeopatele nu trebuie sa exageram, sa zicem ca "sunt din plante - ce pot face rau?". Dar fiecare face cum considera, de la caz la caz, bineinteles.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput