**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Arcadia - cu multa placere, multumim frumos pentru urari Felicitari pentru puiutul dansator
Ella -Wow, cat de frumos trebuie sa fie sa stai la o casa pe malul marii, eu nici macar nu visez...Da, plecam de luni si speram sa nu prindem canicula.
Si Dominic are 2sau 3 scaune pe zi, normale.
Foarte bine ca l-ati tuns, poate acum o sa ii creasca mai repede parul, la Dodo(asa il striga o fetita de 2 ani) deja se simte bine la mana si au trecut aproape 2 saptamani. Si noi aveam masina de tuns, dar nu aveam experienta.
Sa vedem si poze cu noul Bob

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Suuuuper, ce simpatic e!

Auzi, dar nu mananca toata iarba? Mie mi-e frica sa-i dau drumul manutei lui pentru ca apuca prima crenguta pe care o vede si vrea sa o guste. Si in general orice chistoc, pietricica, plastic, orice fosneste.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doxinu

fETELOR IL AVETIwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5d5da3611142e87e3615ae" target="_blank">AICI pe piticul mergator.Doamne ce mi-a crescut baiatul!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Felicitari! tare dragut e cum merge cu manutele sus

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Aaaaaaaaaaa si am uitat ca avem ALBUMUL DE 11 LUNICI pentru cine vrea si are timp sa ne vada

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Doxinu, tare frumoase pozele! Felicitari pt mers! E tare haios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Buna dimineata!
Acum am ajuns si eu la birou, v-am citit si vad asemanari cu piticuta mea la unii bebeii.De exemplu, nici Antonia nu prea este interesata de jucarii ci de carticele.Eu i-am luat de pe la 7 luni clasicele carticele cu animale si acum imi arata calul, vaca si cainele peste tot pe unde le vede(TV, sosea) imitand cum face fiecare..E tare dulce.
Cand mananca tot cu carticele o pacalesc sa stea cumintica.Este o carte foarte interesanta si v-o recomand cu caldura.Se numeste "Cartea bebelusului istet" si este dedicata copilasilor cu varsta intre 1 si 3 anisori.Antonia o iubeste!!La ea toti copilasii sunt Iannis(Iannis fiind verisorul ei), inclusiv cand se vede in oglinda, tot pe Iannis il vedeE super haioasa cand spune Iannis in limba ei...
Si noi adunam cea mai mica pietricica, furnici si iarba...eu o las sa atinga cam tot dar stau "geana" sa nu bage in gura ceea ce si intentioneaza:)
Sunt curioasa cum o sa reactioneze ingerasii care merg in vacanta la mare pentru ca si noi vom pleca in italia si cu siguranta experienta celor care deja merg ne va ajuta.
An@ fetita mea la 1 an are 8.600 si aprox.74 cm.Tot asa, pare micuta, dar arata bine...cu siguranta are oasele maruntele(cred ca ma mosteneste pe mine ceea ce ma bucura).Dr.ne-a spus sa nu ne facem griji din moment ce mananca, doarme linistita si este energica..fiecare copil e unic in felul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Ionice, am vazut pozele cu Antonia! Frumoasa foc capsunica!Sa va traiasca! Si sa-i mai faceti un fratior

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DOMINIC !!!DE PEPSI SA FII SANATOS SI NOROCOS!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Multumesc, timur,si tu ai un capsunel care presimt ca va frange multe inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Asadar ieri am avut tortulet, lumanarice si familia care ne-a cantat La multi ani. Ce incantat era ea ca toata lumea o baga in seama.
A fost frumos si emotionant sa vad ca a trecut un anisor deja.
Acum cateva noi obiceiuri: papa dar nu se prea agita cu asta, am stagnat la 7 dinti, nu stiu ce greutate are si nici cm ca nu am mai ajuns la medic de ceva vreme. merge prin toata casa, a descoperit Wc-ul in care arunca ce prinde, si mai are o obseise cu cosul de gunoi din camara unde arunca toti cartofii si toate cepele pe care le gaseste. Acum incep sa baricadez toate usile care de obicei la noi stateau deschise. Vorbeste pe limba ei, ne cearta, e scumpa foc.

In ceea ce priveste poznele mie imi zice sotul Denis, pericol public. Multe mai fac si eu . Important e ca pe mikcuta mea o protejez cat se poate mai bine.

Si eu ma tot gandesc cum o sa fie la mare cu micuta, eu am zis ca nu o sa-i dau pamapers pe plaja deloc. Sper sa nu-mi faca ceva suprize pe acolo si sa-si schimbe programul de kk.

Ma tot chinui sa\ o fac sa manace macar putin mai mult , dar degeaba. Se trezeste la 8.30-9.00, si pana la 10 daca incer sa-i dau ceva nu vrea deloc. Apoi trebuie sa las cam 4-5- ore diferenta ca sa manance pranzul ca altfel ma agit degeaba.
O intrebare. Cum gatiti doar pentru bebe la cuptor ca eu fac cate un fum de mi-e frica sa nu cheme vecinii pompierii? daca as face mai multa nu s-ar mai intampla asa, deci...??????

Va pup si revenim cu poze de la petrecere!!!!!!!!!!!

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput