**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ana- da, e mai cald acolo

Ella -multumim frumos Pai si noi luam in continuare vigantol ,e drept ca eu mai uit sa ii dau.Plecam in Malaga, Gibraltar..

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ckristina, s/ar putea ca bubitele sa fie de la giardia, ca unul din simptome sunt si eruptii pe piele...

Si noi avem giardia. Vestea buna: bine ca e numai atat.
Vestea proasta: medicii nu prea se baga la tratament la copii sub un an ca sunt toxice, se reinfecteaza repede si tot tre sa-i faci tratament periodic (in urma ex copro) pana pe la 12 ani cand devin mai imuni, ...mai sunt dar scriu telegrafic ca sunt sing cu ana si sunt cu un ochi la ea

Doxinu iti raspund eu cu Palicari, dar mai tarziu..scuze dar tre sa caut si nu poooot acum

Ionice, ana are 7 kile si 68-69 cm, rap greutate /inaltime e super si mereu a fost, arata bine, copanoasa, falcoasa, dar...e putin pt varsta ei.Voi cum stati? revin ....

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Dicarstea - bine ai revenit!

Carstea - Dominic are fontanela inchisa de cateva luni si dr ne-a recomandat in continuare vigantol. Unde in Spania mergeti? Si eu vroiam sa il intarc acum pt ca ii dau doar 1 masa de lapte pe zi, dar pentru ca nu stiu prea multe despre asta si nici cum e mai bine sa fac, mai asteptam.

Aaa inca ceva, dr ne-a spus sa fim f atenti sa nu manance nisip.

Si mie mi-e dor de Pepsi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Uite ce mi-ati facut!! In loc sa-mi termin niste planuri pe care trebuie sa le printez maine, in loc sa-i fac bagajul lui Matei pentru plecarea la cealalta bunica dis de dimineata (ca sa o las si pe mama sa doarma pana la 8) stau vad cine unde se duce in concedii... Noi vom merge la Mamaia, plecam dupa 28.08. Ne-am luat deja slip si pampersi de apa, 3 perechi de ochelari de soare (de apa, de plaja si de strada) un colac cu un fel de body, halat de baie smecher si caut sa iau si sandaute de plaja. Aveau la Marks & Spencer in Mall Vitan, dar numai de la nr. 23 in sus, iar pentru piticul meu si 19 e mare. Trebuie sa mai iau bazin din acela mic si cort pentru copii pentru protectie. Ati vazut pe undeva ??

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dicirstea

Uite ce mi-ati facut!! In loc sa-mi termin niste planuri pe care trebuie sa le printez maine, in loc sa-i fac bagajul lui Matei pentru plecarea la cealalta bunica dis de dimineata (ca sa o las si pe mama sa doarma pana la 8) stau vad cine unde se duce in concedii... Noi vom merge la Mamaia, plecam dupa 28.08. Ne-am luat deja slip si pampersi de apa, 3 perechi de ochelari de soare (de apa, de plaja si de strada) un colac cu un fel de body, halat de baie smecher si caut sa iau si sandaute de plaja. Aveau la Marks & Spencer in Mall Vitan, dar numai de la nr. 23 in sus, iar pentru piticul meu si 19 e mare. Trebuie sa mai iau bazin din acela mic si cort pentru copii pentru protectie. Ati vazut pe undeva ??

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sunteti foarte pregatiti,inseamna ca deabia asteptati, avem si noi pampers pt apa si halat, in rest nimic

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Multumesc mamicilor care mi-au raspuns referitoar la bubite. Am mai fost in seara asta la o doc dermatolog si mi-a spus ca pare a fi alergie...dar nu se stie la ce (ne-a intrebat daca noi suntem alergici, si suntem, deci fondul exista). (Ckristina ) Mi-a spus sa o feresc cat pot de praf si puf (nu stiu cum). Mi-a dat o mixtura si inca un unguent pentru deget care e mai rau si m-a chemat peste o saptamana. Sa vad ce se va intampla si cum va reactiona. Sper sa nu o tinem si noi sir

Chris i-am dat cu unguent cu sunatoare, ca asta mi-a recomandat primul medic, si azi era mai rau, plus ca i-au mai si aparut.

Mie mi se pare ciudat si zona in care are: mustata, sub ochi, nas, si degetul "sugaci".

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

mihamora, de cand ma tin sa-ti multumesc pentru raspunsul cu sandalutele, si tot uit! merci si cred ca am sarit si ziua lui Dominic asa ca la multi ani Dominic sa aveti vacanta placuta, asa cum se anunta dupa locatia faina in care mergeti

carstea, din ce stiu eu vigantolul se da pana la 2 ani, iar cum fontanela se inchide mai devreme... presupun ca ar trebui sa-i dai in continuare. tu cate picaturi ii dadeai? vacanta placuta si voua!

dicarstea, wow, te-ai pregatit, nu gluma
aoleu, m-ati omorat, vreau si eu in vacanta [:-((]

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Carstea, referitor la Vigantol, si noua ne-a zis pediatra la fel ( Mihamora!), adica desi are fontanela inchisa sa-i dam vigantol pana la 2 ani fiindca nu e doar pentru fontanela ci si pentru a preveni rahitismul.

referitor la scaune dese, nici noi nu suntem inca bine, adica inca avem 3 scaune pe zi, dar avand in vedere ca a avut 7/zi acum suntem bine.
Noi inca suntem pe lapte din soia, si toata mancarea/maglavaisurile sunt cu orez in ele.
Eu am fost fara la dr si am cerut consultatie si mi-a spus ca are voie pui fiert separat de legume, supa de legume fara cartof si rosie si branza calcica.
Asteptam rezultatul la analize(scaun).

Avand in vedere ca azi i-a spart prima maseluta si are temperatura mai mare decat de obicei (adica 36.9 in loc de 36.2) cred ca si scaunele astea dese au legatura cu dintii.
Iar eu eram convinsa ca dupa incisivi tre sa iasa caninii; suna ignorant desi eu citesc atatea despre copii, numa ca mi se parea asa fireasca ordinea asta incat nu mi-a dat in cap pana azi sa citesc despre ordinea in care ies dintii; si-l tot cautam pe de canini in gura iar el saracu se chinuia cu molarii;

Mihamora, frumos in Malaga, am vazut multe poze de acolo; fratele meu a locuit 6 luni in Almeria, o statiune tot din sud si statea intr-o casa pe malul marii (visul meu!); marea acolo e superba; bine ca plecati in iunie ca acolo e foarte cald mai incolo.

Si sa stii ca l-am tuns si noi pe , daca se poate spune asa fiindca el era oricum aproape chel asa ca nu se vede foarte tare; l-am tuns in casa, ca sotul e la fel de bogat capilar si-si face freza cu aparatul o data la 2 zile asa ca am incercat aparatul si pe ; in plus ar fi urlat groaznic la frizer; dar nici asa n-a stat prea bine, mai retusam maine seara inainte de baie; am fixat aparatul pe 5 mm deci nu e bec.
Oricum sunt bucuroasa ca i-am dat puful ala rar jos.

Liviana, am o prietena buna care a emigrat si sta in Portland; imi spune ca viata in US nu e ieftina deloc, dar cred ca depinde foarte mult ce expectatii ai.
Nu ma surprinde ca poti face shopping ieftin si de calitate; e si chestia subliminala legata de moneda, ca tu cumperi in usd dar probabil raportezi la euro care e mai mare si logic ca suna bine orice pret acolo
Ce alte lucruri ai mai vazut? poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

madi, mie mi se pare ca zonele respective sunt zone in care ajunge des cu degetelul.. asa ca e posibil sa se fi transmis de la una la alta, indiferent ce o fi..

adineaori puiul meu a venit fuga (de-a busilea) si m-a tras de tricou, sa-i dau titi! doamne, ce scump a fost si nu cred ca v-am zis, puiul meu danseaza! da drumul la o jucarie care canta si incepe sa dea din manute stanga dreapta, stand in fundulet. e incredibil de haios, imi pare rau ca nu reusesc sa-l filmez..

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

fETELOR IL AVETIwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5d5da3611142e87e3615ae" target="_blank">AICI pe piticul mergator.Doamne ce mi-a crescut baiatul!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput