**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
ckristina spune:
quote:
Originally posted by Madi
Mami de Ana Si eu am fost tare incantata de Gina Palicari, este un doctor cum rar gasesti.
Eu sunt tare suparata. Anei parca i s-au agravat bubitele, si i-au mai aparut si altele Este foarte rosie in zona in care le are, nu va spun cum ii arata si degetelul. Doctorul ala la care am fost ieri cred ca e pe dinafara, ca sa nu zic incompetent (mi-a dat ceva ce nu se recomanda la copii asa mici, plus ca vad ca unguentul ala nu i-a facut nimic bine) Ma mai duc diseara la alt doctor, sper sa ii dea de cap. Daca nu, va rog recomandati-mi si mie un doctor dermatolog bun, pentru copii!
Sunt tare intoarsa pe dos. Pana acum nu am avut nicio problema cu Ana
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
madi si eu am avut pb cu bianca(vezi in pozele de la semnatura cum era in jurul guritei...si se facusera mai rau;erau unite si f rosii,ardeau);am luat la rand medicii din pitesti si mi s a spus doar alergie la mancare sau la suzeta;a facut in astea 2 luni fel si fel de tratamente(am farmacie in casa) si n au trecut;
din disperare i am dat cu nidoflor(o aveam recomandata de pediatru pt niste iritatii urate pe gat pe la 5 luni);am vazut ca incep sa i treaca;nidoflor e pt micoze; am fost apoi la stomatolog(un prieten bun) sa vada daca nu cumva are candida bucala;dar nu era;se manifesta altfel;
asa ca m am dus la spital la un dr mai renumit si i am zis direct ca nu cedeaza la tratament pt alergii si cedeaza la nidoflor;
s a hotarat in final ca are micoza; i am inceput de ieri tratamentul si incepe sa treaca.
micoza a facut o,mi a zis de la tot ce baga in gura(pantofi, jucarii)
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
ckristina spune:
madi dupa ce s a inrautatit iritatia la gura a aparut pe picior(pe unul doar) si de ieri se simtea aspra si pe brate;
ii dau cu betadina pe toate zonele afectate, intr o zi si urmatoarea cu clotrimazol solutie(4 zile)
offfff, tocmai m a sunat sotul sa mi spuna ca a ridicat rezultatele biancai (coproparazitologicul) ARE GIARDIA!
la ce dr sa mai merg?????????????????
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Ionice spune:
Buna!
Eu va tot citesc, numai nu am timp sa mai scriu...
An@sunt si eu curioasa cat cantareste fetita ta si ce "probleme" spunei ca ti se pare ca sunt..?Te intreb pentru ca si eu am niste semne de intrebare cum ca nu ia in greutate suficient desi mananca bine in timpul zilei(mai putin sera la 21 cand imi refuza cu desavarsire laptele).Programul nostru este similar cu ce ti-a dat tie dr., dar am sa ii dau altceva la 21 ca e jale.Fetita mea arata bine, pare chiar dodo in fotografii, dar la greutate e micuta si eu ma tot stresez...
In ceea ce rpiveste bubitele pe obraji..pe picioruse, si noi am avut..deja imi facem griji ca nu treceau, dar am reusit cu DERMOVATE dat putin seara dupa ce adormea(sa nu bage in gurita) si dimineata(repet ff putin) si in 2 zile a trecut.Era rosie in barbita si pe ambii obrajori, pielicica aspra si calduta.
Foarte buna este crema de la Mustela pentru piele sensibila (STELATOPIA mai scrie pe tub) si se foloseste cam 3 saptamani.
doxinu spune:
fetelor mie nu-mi raspunde nimeni?
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
dicirstea spune:
Hello everybody!!
Mor de suparare ca nu am ajuns la intalnire in Herastrau. Am avut piticul dus la soacra mea in Aviatiei, sa-l feresc de raceala care ne luase pe toti, iar cand am ajuns duminica la ea sa-l iau in parc stranuta, tusea, avea nasul infundat si ii curgeau mucii de ii intrau in gura . Nu mi-a facut niciodata asa ceva asa ca m-am speriat si am fugit acasa. Poate data viitoare. Si nici nu aveam tricou...
Abia marti l-am luat.
La multi ani si multa sanatate tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor!!!!
Nu mai pot tine pasul cu voi, si imi pare tare rau, dar n-am ce face.
Abia am apucat sa vad cateva poze si sa citesc cateva pagini, dar am citit despre niste iritatii rebele la tratamente. Si noi avem de ceva timp pe obrajori zone "rugoase", dar am presupus ca sunt de la frecat toate plusurile in gurita. In orice caz, dr. ne-a recomandat o atingere usoara cu o sol. de "Diprosalic". Am incercat cu Mustela si nu s-a simtit. Dar diprosalicul a avut efect rapid. Iar cand a avut iritatia cu puncte ca de cosuri, le-am rezolvat cu albastru de metil.
Noi mai avem 5 zile pana facem anul, e vreo problema daca schimb laptele de pe acum sau trebuie sa astept sa implineasca ??? Exagerez??
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Raspund eu, ca mai am 5'!
Eu am luat o gramada de carti!!! Cu animale, forme, fructe, etc. Piticul meu se va face carturar cred, pentru ca nu baga in seama jucarelele sofisticate cu functii multiple, nu roade jucarele de dentitie ci plusuri, acum descopera lucruri simple si se bucura de carti ceva de speriat!!!
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
lbelciug spune:
Ella, chiar aseara am fost la niste magazine de pe aici si vreau sa spun ca mereu ma enervez cand fac comparatie cu Romania. Pe bune ca la noi se practica preturi nesimtite. Pai sa vezi aici frate ce de haine, ce de incaltaminte, lucuri pt casa etc la preturi super normale. Ai de unde alege, gasesti o diversitate de te zapaceste de cap, toate culorile, modelele, MARIMILE, materialele etc si asta in cantitati impresionant de mare. O zi intr-un mall de aici nu e suficienta ca sa-l parcurgi pe tot. Desigur sunt si magazine scumpe, ca peste tot in lume. Ideea e insa ca gasesti si la preturi mici haine de aceeasi calitate cu cele scumpe, doar ca sunt puse mai la gramada ca sa zic asa si nu in magazine de fitze. Mi-am luat aseara o fusta lunga de vara dintr-un material gen in, cu broderie pe poale cu numai 20 $. Singura problema e ca incerc sa ma abtin totusi pt ca nu am prea mult loc in bagaj. Inutil sa mai zic ca ma atrag mereu raioanele pt copii. Am fost si la Toys R US, am vazut o gramada de jucarii educative pt copii insa am marele regret ca vorbesc in engleza si deci lui Matei nu i-ar folosi. Nu am timp liber prea mult, stau la servici cam 12 ore si seara pot merge doar la magazinele care sunt deschise pana la 9-10pm. Sper ca maine sa colind prin LA, Hollywood, Griffith Observatory etc.
Nu-mi place mancarea, dar cu putin efort pot gasi si combinatii placute tip salata cu grilled chicken. Ieri am servit la pranz pt prima oara mancare mexicana (e pe baza de fasole, orez, pui, burrito&tortilla) insa nu pot sa spun ca mi-a placut in mod deosebit.
Una peste alta, m-am obisnuit repede cu America si nu mi-ar displace sa locuiesc aici. Am insa familia (parintii) in Ro si astea sunt motive serioase sa nu parasesc tara.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
chris27 spune:
Pt madi:Fluocinolon(crema)ori nidoflor...Daca vrei poti incerca cu creme de la naturisti:galbenele,musetel,sunatoare...si propolis.Toate sunt cicatrizante.Mai e bun Revikenul(cred ca-i clasicul cutaden)...Si vaselina de la Balea(dm -ul din real).Multa sanatate...revin mai tarziu,dupa ce culc copiii.Pupici
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
chris27 spune:
Tot eu...Pepsi,unde esti?.................
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
carstea spune:
Discutia despre vigantol mi-a adus aminte de o intrebare a mea fara raspuns.Mi-au zis cand Rares avea 7luni sa nu-i mai dau vigantol ca are fontanela aproape inchisa.Nu i-am dat vreo 3-4 luni desi el are coastele evazate.Acum de o jumate de luna ii dau iar de la mine putere ca fontanela e inchisa.Cine ar putea sa-mi spuna daca trebuie sa dau sau nu?
Aici (in anglia)nu ma astept sa ma lumineze cineva.In octombrie vin in tara si as mai incerca sa-l vada cineva .Probabil ii voi face iar analizele de sange.
Mi-am spus si eu oful...
Chris am ras rau de patatia din camera.Ai toata simpatia mea.
Si noi plecam la mare in Spania!!!!!La sfarsitul lui mai o saptamana.Nu va spun ce emotii am cu Rares ca nu e chiar stabilizat la stomacel si trebuie sa mancam borcanele .
Didi, Rares e mult mai bine.Dar nu stiu de ce nu doarme noaptea.Ii fierbe stomacelul cu zgomote.Azi i-am dat carnita dupa o saptamana de orez si branzica facuta cu lamaie si cartof dulce.Ii introduc si laptele praf treptat cate o masura in plus pe zi.
Pepsi mi-e dor de tine!Sanatate juniorului si La multi ani lui Dominic
Si nu stiu daca v-am spus ca ne-am intarcat cam de 2 saptamani deja.Fara incidente.Eu inca am lapte daca storc chiar in jet dar nu ma dor sanii si nu am luat nimic.Sper sa se duca incet incet.Oricum nu mai sugea decat nopatea de o luna.Dar am asa un sentiment cand vad ca plange si stiu ca pana acum il calmam la san.
Va pup !
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!