**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by CHOWPERSA
Puiutii vostri mananca, ca al meu dintr-un mare manacacios a devenit un mare mofturos.Sare peste masa de pranz orice i-as da.Daca ia 4 linguri e mult.Incerc mai tarziu peste o ora cu altceva si se repeta povestea.Nu stiu ce sa mai fac.

Si Mara e la fel, abia mai mananca la pranz si asta in fiecare zi, deci nu e de la ce mancare ii dau (ca ma gandisem ca nu-i place). Eu am pus-o pe seama caldurii, pt ca alte simptome nu are.

Oana, multa sanatate Soniei si tie si multa bafta si rabdare. O asteptam pe Soniuta sa zburde si ea la urmatoarea intalnire.

Chiqui, Ella, sanatate la puiuti!

Liviana, mai pune poze .

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by mica0307

Si ce faceti cand nu vor sa manance nimic??? Le dati lapte sau lasati nemacati pana la urmatoarea masa?
Si Maya are zile si zile...adica mananca bine dar si zile in care ma rog de ea...

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

Mara bea inca lapte in completare dupa pranz, cam 100 ml. Asa ca ii da mariul sa pape mancarea (cat mananca acolo, o mai pacaleste el), apoi laptele. Si nu-i mai da nimic dupa.

Nu inteleg de ce se tot stramteaza pagina. Pana acum se latea, acum e foarte ingusta. In fine...
Am si eu 2 rugaminti: 1. recomandati-mi si mie un fotograf profesionist (vreau sa-i fac niste poze profesioniste Marei acum, in iunie, cand implineste un an; ceva genul celor de revista, alb-negru, cu blur, etc.); 2. spuneti-mi si mie daca stiti vreun magazin (chiar online) cu costumase haioase pt copii de un an (buburuze, diferite animale, printese, ingerasi etc.); am gasit unul, bonata parca, dar nu-mi plac, nu mi se par deosebite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Si noi suntem in greva foamei de vreo 2 zile, adica doar pranzul il refuzam. Deci e ceva in atmosfera . Dupa ce am incercat de mai multe ori (cu pauze evident), eu nu i-am mai dat nimic pana la 5. Ieri a mancat mai bine pranzul (a avut ciorba de curcan cu bors), desi la felul 2 nu s-a omorat cu mancatul, DAR nu a mancat fructele dimineata, ci doar iart cu paine.
Si eu zic ca e de la caldura.
<a linisteste sa vad ca nu suntem singurele, mai ales ca unii dintre voi sunt mancaciosi notorii.

Ckristina, noua ambele dr, inclusiv Palicari, ne-au recomandat furazolidon, ca fiind cel mai putin nociv, dar cred ca si cel mai putin eficient tinand cont ca e pt diaree in principal. La recomandarea doctoritelor si faptul ca nu are simptome suparatoare (scaune proaste, dureri de burta, voma,..)am ales ca mai asteptam 1-2 luni pt tratament, ca totusi sunt cam toxice. Dr Palicari ne-a spus si de Flagyl si altele...Asa ca mai asteptam.
IMPORTANT: trebuie neaprat sa faceti si voi parintii tratament (intrebi dr de familie ce trebuie sa iei. eu stiu de fasigin - 4 pastile o data, doza unica, metronidazol nu stiu cate pe zi si cate zile sau altele) + igiena ff stricta: oparit/fiert vesela, asternuturi,haine, calcate cu abur,...Oricum o sa se tot reinfesteze pana pe la vreo 12 ani cand capata "imunitate", ca la baie ma iinghite apa, vesela o speli cu apa de la chiuveta, colectivitatea, bagat maini in gura si tot ce aduna de pe jos, asa ca relax!

Ella examenele copro le-ai facut la particular?
io am o experinta de vreo 5 luni (primele 5 luni de viata ale Anei)in examene copro- de toate felurile si probe de digestie din kk, ...si noi avem abonament la clinica particulara, dar cand ii faceam examenele astea i-am dus in acelasi timp in 3 locuri: clinica, spit. Gr. Alex si Victor Gomoiu. Era "funny" cand fiecare obtinea altceva sau avea alt mod de a da rezultat, de nu le puteai compara, dar m-am linistit numai cand au iesit macar 2 daca nu toate 3 la fel.
Nu ma intelege gresit si nu te supara pe mine, sigur Bob nu are nimic, dar parca nu prea e in regula cu atata kk. Nu e neaparat sa aiba vreun virus, poate fi o intoleranta la ceva. Noi pt asta am facut proba de digestie.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Chiqui, super cheliuta! Imi place ca folosesti perfectul simplu, ma gandesc mereu la familia mea, la oltenii mei...

Ckristina, multumesc, noi trecem prin Pitesti in drum spre Craiova, asa ca daca nu gasesc aici, caut si-n Pitesti. Vara asta intentionez sa stau o luna la mama, asa ca un tarc de curte ar fi super.

Chowpersa, poate-i dai o cantitate mai mare de fructe la ora 11 si la pranz inca nu-i e foame. Mai poti incerca sa schimbi mesele, adica sa-i dai fructele sau cerealele la pranz si papica de la pranz in locul lor.

Mica, Cip nu mai vrea lapte in timpul zilei, dar daca nu vrea sa manance incerc mai tarziu, cam peste o ora, cu altceva. Pana acum mi s-a intamplat doar de cateva ori sa-mi refuze o masa din start, de obicei mananca macar un sfert sau jumatate din ce-i dau.

La noi a fost alarma falsa diareea, ieri n-a mai facut, iar azi a iesit normal. O fi existand intoleranta la iaurt, ca de cate ori i-am dat, a imputit si scutecul?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

poate ajuta pe cineva.... la noi simtomele de giardia au fost:diaree(putina,si nu apoasa,doar moale),nu a mai luat in greutate si isi da mereu cu mana pe fata ca si cum i ar fi somn(noi credeam ca are stari de somnolenta pt ca dupa ce se trezea incepea sa si dea cu manutele pe fata; am inteles ca sunt mancarimi la nivelul nasului)
copro l am facut in 3 probe luate la rand(una intr o zi si doua a doua zi,din 2 treburi diferite)primele doua i au iesit negative,al treilea pozitiv;
la noi mai sunt si iritatiile de pe fata(in jurul gurii) care mi a zis dr ca pote sa aibe legatura cu giardia;

bianca de ieri e mucioasa... e prima noastra raceala;o doboram noi!

pup mamicile si capsunicile.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

la multi ani pentru

Moberi pentru Matei

Diana pentru Toni-Victor

Miniuta pentru David

Dicirstea pentru Matei Constantin

Teodoral pentru Ariana Elena

Si la multe lunici pentru

Petit_ange pentru Isabella

Carmen_So pentru Ana

Nici noi nu ne omoram cu macatul dar ciugulim cate ceva.Papa maimult dimineata devreme si seara asa ca io m-am gandit ca este de la caldura.

Azi am fst si noi la dr si avem 71,5cm si 10 kg
Stam afara cat putem de mult,papam mai bine daca luam masa in parc insa a vem o singura problema:nu vrea sa stea cu palariuta pe cap o arunca cum o simte in cap si daca crede el ca ar avea-o o cauta si cand nu este pe cap.Am incercat si cu sapcuta si patim la fel.Voi cum procedati?

A_da pentru Bianca Maria

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

SONIUTA SUNTEM ALATURI DE TINE,TINEM PUMNII CA TOTUL SA FIE BINE

OANA ESTI ASA O MAMA CURAJOASA SI UITE CA DUMNEZEU ARE GRIJA DE VOI

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Am pus AICI CATEVA POZICI NOI sa ne vedeti ce bine ne sta cu palariuta care sta mai mult sub rotile carutului decat pe cap la STEFAN

POZE INTALNEALA

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:
Originally posted by mica0307

Si ce faceti cand nu vor sa manance nimic??? Le dati lapte sau lasati nemacati pana la urmatoarea masa?
Si Maya are zile si zile...adica mananca bine dar si zile in care ma rog de ea...

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

Mara bea inca lapte in completare dupa pranz, cam 100 ml. Asa ca ii da mariul sa pape mancarea (cat mananca acolo, o mai pacaleste el), apoi laptele. Si nu-i mai da nimic dupa.

Nu inteleg de ce se tot stramteaza pagina. Pana acum se latea, acum e foarte ingusta. In fine...
Am si eu 2 rugaminti: 1. recomandati-mi si mie un fotograf profesionist (vreau sa-i fac niste poze profesioniste Marei acum, in iunie, cand implineste un an; ceva genul celor de revista, alb-negru, cu blur, etc.); 2. spuneti-mi si mie daca stiti vreun magazin (chiar online) cu costumase haioase pt copii de un an (buburuze, diferite animale, printese, ingerasi etc.); am gasit unul, bonata parca, dar nu-mi plac, nu mi se par deosebite.

Iti por recomanda io un fotograf profesionist,face super poze,l-am avut noi la nunta si il iau si acum la 1 an.Se numeste [red] IONESCU EMIL MUGUR DADRESA DE EMAIL mugur_emil@yahoo.com si nr de tel.: 0744392373 sau 3450817.Noi am fost foarte multumiti de el.

Costumase asa cum zici tu stiu ca este pe mosilor un magazin de inchiriat insa adresa exacta nu o stiu
Stiu doar ca este mai susu de CRIDO si pe cealalta parte.Sper sa fi inteles ceva

POZE INTALNEALA

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ana si eu cred ca de la caldura nu mai mananca ei asa mult, ca si la oamenii mari e asa. O sa vad si eu cum papa Livia dupa ce isi revine.
Florentina, da, perfectul simplu asta...iti dai seaman cum suna in Timisoara, unde am facut primii 2 ani de facultate! Cand vii la mama ta? Ma bucur ac diareea a fost alarma falsa.
Ckristina, probabil e o idee buna sa ii fac copro, si Livia se freaca mereu la nas, insa cred ca mai intai trebuie sa terminam antibioticul ca am inteels ca ar inflenta analiza. sa treceti repede peste raceala!
Madi, eu nu eram in grupul celor pro cheliuta mai ales la fete (in sensul ca nu cred ca rasul in cap indeseste parul, eu cred ca depinde de gena),dar Livia avea cateva fire reble si mai mult breton si am tuns-o ca sa se uniformizeze, fix cu o luna inainte sa faca un an!
Nu mai stiu cine intreba de scos afara, eu am scos-o pe Livia desi are rosu in gat, e drept ca nu prea are muci, dar mi se pare mai rece si inchis in casa decat la aer afara. Bine, viroza de afar e luata probabil dar asta e...

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput