**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 17

chiquitita spune:
Am pus si noi cateva pozici noi
http://community.webshots.com/album/563528879dyAHlw
Cum era?
[url= " adresa "]POZE[/???]
Mami de Livia (08.06.2007)

Madi spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
POZE
Multumesc!
Mami de Livia (08.06.2007)
E frumoasa foc Liviuta! ASTA imi place mult.
Madi si

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

piticasigogosica spune:
Ce vaccin face bebe acum la 1 an PRIORIX???Si INFANRIX-ul la 1 an si 2 luni????
LA MULTI ANI ELENELOR SI CONSTANTINILOR!!!
LA MULTI ANI CAPSNUEILOR DE ZILELE ACESTEA!
La multi ani si pentru Irisuca mea care se cheama si Elena!

Alyna24 spune:
Vreau sa urez si eu "La multi ani/lunici tuturor sarbatoritilor de azi si cu ocazia Sf. Ctin si Elena!"
LA MULTI ANI, MAMI si TATI!VA IUBIM MULT SI VA MULTUMIM PT TOT!(asta era mesaj pt parintii mei a caror zi de nume este azi).
Am apucat pe fuga sa citesc ultimele pagini si am vazut ca vb de diaree.Si noi suntem intr-o astfel de perioada dar nu neaparat diaree dar face kk f moale (de max 3 ori pe zi de 2 zile).Acum 2 seri mi-a si vomat de 3 ori si ziua de 2 ori si aproape ca nu mananca nimik de vreo 3-4 zile.Am tras concluzia ca este de la dinti caci este f umflata gingia si da sa iasa al2lea dintisor de jos.Febra nu are.Este f marait si nu sta locului o clipa, are bale la greu.Cand i-a spart primul dintisor cam la fel a fost.
Ii dau ceai de menta, orez, carne de pui fiarta, morcov fiert si cereale de orez +banane,insa abia mananca.mai mult pe apucate cate 2-3 guri din fiecare.Ma dispera faptul ca nu mananca si ma rog sa-i sparga mai repede gingia sa nu mai fie asa marait si sa manance si el iar.
In rest.....progresam.....coboram din pat/ne urcam fara probleme, urcam scarile in 4 labe sau tinut de o manuta, ne ridicam singurel fara punct de sprijin si vorbeste cat e ziulica de lunga(el stie ce spune)!
Ne-am tuns sapt trecuta.N-a facut asa urat pe cat m-am asteptat.L-am tinut in brate, o tipa il tinea ocupat cu diverse si cealalta il tundea.Se intorcea mereu dupa masina de tuns care bazaia.I-am facut un bretonel si l-am tuns gen "Bross" daca pot spune asa.Spre sfarasit a plans.....cred ca de oftica!Si...culmea........asa tuns si tot mi se mai spune:Vai , ce fetita draguta!"
Asat poate pt ca mi-am dorit o fetita!
Vali5, in wk iar am ajuns la Constanta sperand ca va fi super frumos, gata pregatiti de plaja dar am avut surpriza sa fie vant rau de tot asa ca ne-am ales doar cu o plimbare prin Mamaia.Cand sa te sun, am constatat ca aveam tel tau in telefonul lasat acasa.Asa ca.......ramane iar pe data viitoare.De acum incolo o sa tot venim in wk la mare numai sa se faca mai cald sa putem sta si cu David pe plaja.Poate facem o intalneala si cu Mary-lou.
PETRECEREA DE 1 ANISOR
PAPA BUN

Alyna24 spune:
LA MOT
Printre ultimele poze apare si tuns:
POZE LA 1 AN SI...
PETRECEREA DE 1 ANISOR
PAPA BUN