**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Chiqui,
vazut cheliuta de fetita dulce.

Nu stiu ce sa mai zic de tot regimul asta, ca iar a avut azi vreo 5 scaune; taman ce il trecusem pe meniul de dinainte.
Culmea e ca azi am luat si rezultatul la analizele de scaun si n-are nik; toate negative si repetate la interval de cateva zile.
I-am bagat iar laptele de soia si orezul fiert.

Am citit si ce a zis Oana de virusul asta care face revagii dar nu cred ca aiba asa ceva, ca nu-i miros scaunele ciudat, n-are febra sau varsaturi.

Sobi,
noi plecam pe 7 iunie dar daca vrei soare si plaja nu-ti recomand Thailanda; noi ne riscam mult plecand in aceasta perioada, fiindca la ei a inceput iarna si vor fi ploi; sor-mea geamana a fost acum 2 saptamani in Thailanda, teoretic in sezonul cald, dar a prins si ea ploi garla.
Noi avem in program multe excursii si ceva shopping, vom schimba si 2 statiuni ca sa nu ne plictisim.
Plecam in Phuket, 5 nopti in Patong Beach si 5 nopti in Khao Lak; de aici vom pleca in insulele Phi Phi, James Bond si Similan si vom face si safari cu elefanti in parcul national.
Ne intoarcem in Bangkok pentru shopping si vizite iar de aici zburam spre RO via Helsinki unde vom sta 1 zi pentru tur de oras.
Am luat insa in calcul ploile, ne-am echipat cu saboti de ploaie deja si nu ma astept sa fac prea multa plaja.

Sugestia mea pentru o vacanta perfecta la soare este Turcia, Antalya: standarde bune de calitate, nici un nor pe cer, apa marii e din aia in care te arunci din prima fara sa stai zgribulit pana te obisnuiesti, mancare foarte buna si tot timpul zilei (vorbesc de regim AI); dar nu recomand mai mult de 7 zile ca e plictiseala mare in club iar ca sa iesi tre sa inchiriezi masina.

Liviana, vazut poze cu americanca; cald si acolo vad; cred ca e foarte greu atata timp fara familie; hai ca mai e putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ella, imi pare rau ca il intoarse burtica. mie mi se pare ca ale Liviei miros cam rau, reusi acum sa ii dau niste mucilagiu in lapte si putin simplu si bagai si juma de plic de smecta. Biotics e tot de diaree? E rau la gust?

Cand am tuns fata a stat nemiscata, ea care e destul de agitata si mataita daca nu ii convine ceva. Intai am caprit-o noi acasa si cand am vazut ce a iesit am fugit cu ea in oras sa o tunda cine se pricepe... [nu mai spun ca intai am incercat cu lama si spuma de ras ca am zisd ca la cele 5 fire ale ei]

Didi, tu cum te mai descurci cu cei 2 pui? Imi inchipui ca e greu cand mai vin si bolesnitele si nu are cine sa te ajute ...In prima seara cand a avut Livia temperatura am crezut ca facuse insolatie ca seara se rosise pe buci toata de la plimbare...fix la tine m-am gandit!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

BRAVO Oana, BRAVO Soniuta va asteptam repede acasa.

Maya nu mai vrea sa mai pape tzitzi, asa ca anuntam si noi oficial sfarsitul productiei. Maya a fost alaptata 1 an si 8 zile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

LIVIANA am vazut pozele . cred ca e super!!!!!!!

Puiutii vostri mananca, ca al meu dintr-un mare manacacios a devenit un mare mofturos.Sare peste masa de pranz orice i-as da.Daca ia 4 linguri e mult.Incerc mai tarziu peste o ora cu altceva si se repeta povestea.Nu stiu ce sa mai fac.

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Chowpersa, aceasi situatie e si la noi. eu suspectez totusi rosu in gat si poate de aia a facut si febra si diaree. Nu vrea sa inghita nimic. Deja cand ma vede cu lingurita se enerveaza.
Eu tot sper sa-si revina. Mai incercam maine , poate, poate.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

quote:
Originally posted by vas

Chowpersa, aceasi situatie e si la noi. eu suspectez totusi rosu in gat si poate de aia a facut si febra si diaree. Nu vrea sa inghita nimic. Deja cand ma vede cu lingurita se enerveaza.
Eu tot sper sa-si revina. Mai incercam maine , poate, poate.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Nu da semne ca ar fi bolnav.Si nu mananca la pranz.Fructele de dimineata si penultima masa(orez cu lapte,sau piure de fructe si/sau danonino) le mananca inclusiv mesele de laptic si/sau laptic cu cereale.
Nu stiu ce sa-i mai fac.Astazi de exemplu i-am facut supa de rosii si nu a vrut.Asa ca m-am apucat si i-am facut piure de cartof cu dovlecei si cu ficatei si pulpita de pui(care ii placeau cel mai mult).degeaba.Doar a gustat.
KK face normal.e vioi.Clar nu mai vrea nici un fel de mancare.
Dimineta(la 11)iam dat banana cu cirese si caise.A mancat tot.Daca ii fac feliuta cu almete vrea(dar doar una mica).Asta inseamna ca nu mai vrea mancare gatita de nici un fel.Initial am dat vina pe maseluta dar a trecut mai bine de 1 saptamana de cand a iesit si el tot nu papa.

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Si ce faceti cand nu vor sa manance nimic??? Le dati lapte sau lasati nemacati pana la urmatoarea masa?
Si Maya are zile si zile...adica mananca bine dar si zile in care ma rog de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Moberi , pentru Matei , un anishor

Diana , pentru Toni-Victor , un anishor

Miniuta , pentru David , un anishor

Dicirstea, pentru Matei Constantin , un anishor

Teodoral, pentru Ariana Elena , un anishor

Petit_ange, pentru Isabella

Carmen_So, pentru Ana

A_da, pentru Bianca Maria

tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Multumim de urarile pentru ziua noastra! La noi a fst o sapt tare aglomerata, ziua Andreeiei, nunta lui cumnata-meu si nu am mai apucat sa scriu pe forum.

La multi ani! pentru toti puii care au implinit un anisor in ultimele zile!

Imi pare rau sa aud ca sunt atatia capsunei kkciosi, si mie mi frica de asa ceva, pana acuma nu a avut niciodata mai mult de 3 scaune pe zi. Mi frica sa nu faca diaree in concediu mai ales ca suntem in alta tara si nu mananca din borcanele care mi se par mai sigure in deplasare. Oare cum se procedeaza daca pateste copilul ceva inafara tarii?

Noi suntem binisor, i-a trecut raceala si raguseala, dar parca nu de tot, mai este infundata un pic si tot aman vaccinul de 1 an.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Chowpersa nici Vladut nu mai mananca de vreo 2 saptamani. Dar la noi e si mai rau, acum refuza si cerealele si fructele, iaurt ia doar cateva lingurite. Bonlav sigur nu e ca saptamana trecuta am fost la control. Eu ma gandesc ca sunt dintii ca seara se apuca si ma musca de ce prinde (mai des de burta ca-i pufoasa ). Plus ca baleste toata ziua.
Mica eu nu-l las nemancat, il pun la san. Numai ca sanul nu-l mai satura asa bine si vrea foarte des dar de mancare nici vorba, isi sigileaza gura si daca insist se pune pe plans.
Am sunat-o aseara pe maicamea ca nu stiam ce sa-i mai fac si mi-a zis razand ca-mi merit soarta ca si eu faceam la fel .

Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput