**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

legat de capsuneii kkciosi...... la noi diareea a fost de la giardia; nu mi a zis nici un medic sa i fac coproparazitologicul;dar l am facut ca nu mai aflam de la ce e iritatia de pe fata;

an@,voi cum va tratati de giardia? noua ne a dat flagyl si liv52,7 zile.

ieri i am luat tarc pt curte biancai; e super util pt mine si frumos pt ea;il puteti vedea in pozele din semnatura.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Oana, suntem alaturi de voi si asteptam cu sufletul la gura vesti bune! nu exista cuvinte ca sa descrie ce este in sufletul tau acuma, eu nici macar nu pot sa imi imaginez ca sunt in locul tau ca mi se face rau. Dar sunteti puternice amandoua si o sa treceti si peste operatia asta. Va pupa cu drag, Betty si Andreea

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Am citit la subiectul Soniei ca operatia a decurs bine. Doamne-ajuta!
Sper sa aiba o recuperare rapida si usoara.

Ckristina, de unde ai luat tarcul ptr curte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Am citit si eu ca Sonia e bine, doamne ajuta sa fie totul ok pana la capat! kay, ai o fetita absolut fantastica!

Ana, gravi, va rog - cum ajung si eu la doctora gina palicari? doar la policlina batistei o gasim? aveti idee ce program are? vreau sa ma duc sa ne dea o consulatatie despre nutritie, am stagnat de ceva timp cu diversificarea si am nevoie de idei noi!

ella, draga, cand pleci in tarile calde? cum e vremea in thailanda cand te duci tu? in ce zona te duci? stiu ca ai mai povestit, dar nu am retinut detalii, iar acum sunt direct interesata. Trebuie sa ne pregatim si noi de concediu si singura chestie care conteaza e sa fie o destinatie cu plaja si soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Hai ca-ti raspund eu ca mi-am notat ce a scris An. Deci Palicari e la:
- policlinica Batistei - joi 14-17 - consultatie 40 ron
- clinica Eurosanity (Cal. Plevnei 44, 311 54 54) - Ma 12-16, V 9-13

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kay si Sonia: multa putere si succes cu operatia!

piticasigogosica, La Multi Ani pt Cosminel! Sa creasca mare si voinic si sa-ti umple inima de fericire! Asteptam poze cu Mister Bebe Chel.
Santate puilor bolnaviori si La Multi Ani celor care implinesc primul an de viata!

Didi, sarumana. Abia astept sa-mi vad robotelul duminica. Mi-e dor rau de baietii mei. Duminica am plans de una singura in camera de hotel...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am pus cateva poze de sambata aici: http://picasaweb.google.com/liviana75/LosAngeles2008

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

kay Sonia
Didi, nu mi-a mers forumul...azi noapte era bine pana la 2 apoi au urmat 3 ore de cosmar cu ea fierbinte si lesinata cu supo plus nurofen/efferalgaa (nu toate la gramada)sosete ude, pana pe la 6 dimineata a adormit tot fierbinte si de dimineata ii mai scazu pana acum cand are oar 37 cu 3 care e ok, adica nu e temp, sper sa nu mai faca la noapte
Ella si Floreaseara nu se atingea de ceai de menta, hidrasec, smecta chiar si in combinatii cu laptele ei, morcov deloc etc.
Azi insa accepta o gura doua din ce enumerai mai sus si bea lapte nan fara lactoza plus ca mananca niste orez fiert si blenduit pe care i-l pusei si in lapte. La siropel alt chin, urla imi da peste mana si vrea sa vomite, scaune multe nu are doar cate 5-6 pe zi (am auzit si de 18)insa nu o pot face sa faca un tartament ca lumea. Antibiotic luam Ceclor 250, 3,5 ml de 3 ori pe zi. www.flickr.com/photos/25906179@N04/?saved=1" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/25906179@N04/?saved=1Chelioja mea[/img]nu accepta siropelul fara urlet, sper sa am noroc la noapte.
Multa sanatate la cei care doar au inceput cap "diaree"...
Aseara am fost la sp de copii, nu va imaginatai ce conditii sunt in provincie, am plecat inapoi plin de draci...

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

kay Sonia
www.flickr.com/photos/25906179@N04/?saved=1" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/25906179@N04/?saved=1Chelioja mea[/img]

Mami de Livia (08.06.2007)

E o scumpa Livia cheliuta! Multa sanatate!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

quote:
Originally posted by Florentina Roman

Ckristina, de unde ai luat tarcul ptr curte?

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

florentina, l am luat dintr un magazin din pitesti(zona nord,daca stii); a fost 260ron; pe net il vazusem cu 350 ron;
este mai mult un gardulet;pe jos am pus eu o pilota si o saltea.

oana,inimioara mica si mamica ei

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput