**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
kay spune:
SONIA nu a iesit inca din op. astept, astept... dar cred ca o sa-i explodeze capul. dimineata s-a trezit tare vesela, a ras si s-a jucat cu perfuziile care i s-au inmultit peste noapte... din cand in cand mai intra cineva si ii mai facea ceva la injectomate, mai aparea un fir... si am ras si ne-am jucat pana a inceput sa adoarma, de la somnifere. si pe urma cu o fatzuca de ursulet morocanos au luat-o 2 asistente si au dus-o la lift unde mi-a facut pa-pa si s-au inchis usile. si-a luat suzi si o jucarie cu ea, dar ii duc multe multe acum cand ma intorc la T.I.. e o grasana la 7.900gr si 72 cm, oricum, mie mi se pare ca e grasana. si a mers tinuta de o manuta, de la o sectie la alta, si e ceva distanta. a avut si prima ei intalnire, cu un baietel de varsta ei, 11 luni. s-au luptat pt o carte si pe urma si-au supt ciorapii ! copiii din ziua de azi !ce sa le faci? si pe urma a mers cu un baietel de 2 ani... au facut o plimbare pe la lift. a zis HALLO, primul ei cuvant, reactioneaza la hallo, tschuss, winke,winke (daca asa s-or scrie) si mai e aia cu cat de mare esti, si ea ridica mainele deasupra capului. asistenetele au invatat-o, ca eu habar n-am ce zic in nemteasca lor. da e cel mai scump/dragut/frumos/cuminte copil EVER, asa zic toti. nu plange niciodata, nici cand ii ia sange. isi cere cadoul, o compresa cu spirt, si sta linistita pana isi fac treaba medicii. aproape ca-mi vine mie sa plang cand vad ca nu se opune inteparii sau modului barbar in care ii stroc manutele ca sa ii curga sangele.
gata, ma intorc la spital. va anunt pe urma. trebuie sa ma duc sa-mi iau pastilele de tensiune, ca sa nu patesc ceva cand o vad, ca mam dezobisnuit sa o vad umflata si sedata si taiata si plina de betadina.
papa
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
carstea spune:
salutare!
Soniuta e in operatie!Ma rog pt ea!
Didi nu stiu ce are sau a avut.Acum nu mai face diareedar miroase kk intr-un fel .Cred ca e vreun virus ca am fost si noi o data la un play group si hop diaree si voma.
Eu nu i-am dat lapte fara lactoza si rau imi pare.I l-am scos de tot vreo 5 zile si am inceput sa-l dau treptat cate o masura in plus.Rezolvat nu e de tot dar trebuie sa-l rezolv ca plecam in2 saptamani in vacanta.
Sora mea sta cu rares cand plec eu la munca.
E CLAR CA E CEVA CU ATATIA KKCIOSI
Azi avem programare la doctor la 4
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!
kid spune:
Ne rugam si noi pentru Sonia,sa decurga totul bine!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
CHOWPERSA spune:
pentru Sosolina.
Asteptam vesti, s-o pupi mult si din partea noastra.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
kay spune:
diaree : mai ales in UK, dar se raspandeste in toata europa cu foarte mare viteza: NOROVIRUS. e un visrus digestiv, care da diaree cu un miros de zici ca a fermentat ceva acolo sau ca face cineva tuica fiarta, uneori cu voma si febra. Sonia nu a vomat, si nici n-a a avut febra. nu tine mult, adica max 3 zile, dar e nasol ca nu mai ai nici o putere. eu l-am luat de la Sonia upgradat, cu voma. e un virus care se raspandeste extrem de repede, care trece repede, dar la care nu capeti imunitate. poate ajuta pe cineva info.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
poohy spune:
Nu am mai intrat de o saptamana si acum vad ca Soniuta e in operatie multa sanatate pui mic si iubit! Ai deja intalniri ;) Esti fata mare si frumoasa, ce mai ;)
Eu am avut net-ul picat acasa si multa treaba la serviciu asa ca am muuulte restante:
LA MULTI ANI! Numai bine si veselie, sa fie iubiti, sanatosi, norocosi si fericiti capsuneii care au facut 1 an in ultimele zile:
Ianis Stefan de Dianalaura!
Dominic William de Irrinuca!
Alessia Ioana de Lulu26!
Dominic de Mihamora!
Mihail Vladimir de Kid!
Darius Andrei de Alina25!
Bianca Elena de Katthy!
Teodor de Bogalina!
Cosmin Cristian de Piticasigogosica!
Octavian Andrei de Yoyoyo!
Lukas Daniel de Pistachio!
Matei Alexandru de Tamaraspt!
!!!
Si multa multa sanatate capsuneilor bolnaviori!!!
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
tudorcatalin spune:
buna fetele!
sanatate multa capsuneilor bolnaviori
sanatate multa si tinem pumnii si pentru Sosonica
am uitat sa va zic.sambata cand a fost ziua lui, a facut 11 lunitze,a mai aparut un dintisor,al 7 -lea,jos, s-a spart gingia si se vede un pic.
timur,super combinatia, o sa incerc si eu
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
ella_74 spune:
Oana,sunt convinsa ca Sonia va fi bine, trebuie sa fie!
E dureros, probabil inacceptabil de greu sa-ti vezi copilul plin de bandaje si perfuzii; n-a fost de cand l-am nascut in spital dar pot sa incerc sa ma pun in locul tau si in acel moment nu-mi vine decat sa fug; trebuie sa fie tare greu.
Ma gandesc la voi.
Curaj!
carstea spune:
ASTEPTAM VESTILE BUNE CU SUFLETUL LA GURA!
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!
ckristina spune:
oana, suntem si noi alaturi de tine; sper ca sonia este bine;
astept vesti de la tine;
si va imbratisam cu drag
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!