**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Maine la 7.15 Soniuta intra in operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

tot io, ca-s de garda

Chichi, cum mai stati?
sa iti mai dau un ex, cu toate ca trebuie musai sa precizez ca nu-s 2 copii la fel, 2 stari de rau la fel.
acu sa revin la ex : anu trecut in septembrie, Robert mi-a facut dintr-o data dearee + febra. La el e febra la orice scartzait de fiare. si, prezinta cineva prin telefon simptomele unui medic, si zice: Mda, are infectie urinara!
Zbang!!! Ospamox incepand cu imediat.

Iti dai seama ca nu i-am dat nik.

si acu am citit ceva din urma, raspunsurile mele or sa va para, vorba lu Gravi, cam desuete, dar nu mai sunt in trend cu voi:

Mihamora, Vacantza placutza! si, io i-as asculta sfatul medicului si i-as da numai borcanele la copil, pt ca ei is sensibilosi si la modificarile din apa.

Carstea, Felicitari pt job! Cine sta cu Rares?
Ce a avut pan' la urma cu scaunele dese?

Liv, Felcitari pt reusitele mezinului

cat despre cum ti se pare in state, tu cred ca stii bancul cu vizita in Rai si iad si oferta promotionala.
Acu, raspunsul meu s-ar putea sa ti se para cam ipocrit, cel putin din 2 motive:

1. nu cunosc (!inca )america nici la nivelul de vizita, darmite sa pot sa emit judecati asupra unui sistem caruia nu-i cunosc valorile

2. is emigrata din ro, deci nu mai sunt la curent nici cum e viata de zi cu zi in ro.

Dar, orice lucru are si o parte nevazuta sau sa nu vedem numai jumatatea buna a lucrurilor. Io sunt si am fost contra emigrarii. Daca vrei sa faci calatoresti nu te opreste nimeni, in ro se pot realiza multe. Ceea ce m-a determinat pe mine sa raman dupa o perioada aici, este sistemul medical inuman, oribil.
in momentul in care esti bolnav esti vulnerabil si, o batjocorire nu fac decat scada nivelul increderii in sine...in fine.
is multe de zis dar discutiile despre casnicie, religie si emigrare is tare sensibiloase si, uneori nu ar trebui sa treaca de tocul usii.

mai aveam parca ceva de zis, io mereu am ceva data viitoare

gasca in sarbatoare!!!!

Mergi la inceput

Bafta Soniutza!!
Am crezut ca e azi op.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani ptr. capsunelele de 1 anisor din ultima saptamana!!!!
Sa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti in continuare bucurii parintilor!

Pepsica, sa-ti traiasca flacaul de 4 anisori! La multi ani Dominic! Numai bine si sanatate!
Multa sanatate si lui David! Am citit ca-ti faci griji de operatia recomandata. Aici se practica des, fara probleme. Stiu asta ptr. ca se pare ca si al meu trebuie operat, micsorarea amigdalelor si am tot citit si eu pe net (ca sa vezi ca suntem moderne, ne informam la fel ;)). Si daca operatia ajuta, de ce nu!?

Sanatate plantatie! Si pupici la capsunici! Am vazut pozele de la intalnire ... fericitelor! :)

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Lauraa, pentru Louisa Marie

Cristalina, pentru Ioana Adriana

Pistachio , pentru Lukas Daniel , un anishor

Tamaraspt , pentru Matei Alexandru , un anishor

Katiapam, pentru Giulia

Moberi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

deci in loc sa va pun poze cu micuta mea ma alatur cu tristete lui Chiqui. Azi noapte si noi am facut febra 38.9 si putina diaree. Mi-am tot chinuit mintea sa vad de la ce dar nu pot sa-mi dau seama.
Nu are scaune mai multe ca de obicei dar sunt moi tare.
Dupa un supozitor de paracetamol si-a revenit iar acum continui cu Panadol preventiv. Acum intrebare: DAca nu mai are febra o pot scoate afara?
Prima oara m-am gandit ca e racita, apoi cu stomacelul, acum m-am gandit la vreun dinte, chiar nu mai stiu, le-am trecut pe toate in revista si tot degeaba.
Acum e vesela, danseaza, dar din cand in cand vrea in brate.
A si inca ceva: Daca nu mai are febra sa-i mai dau panadol?

va pup si Florentina mersi pentru raspunsul cu greutatea M-ai linistit.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Am intrat sa spunem si noi multa santate capsunelelor bolnave (Livia, Eliza, Bobita, David), La multi ani puiutilor aniversati si suntem cu sufletul alaturi de Soniuta!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Vas, io i-am mai dat paracetamol si pt dureri.

Sa inteleg ca are scaune moi adika spre lichid cand ai scris moi tare.
daca are mai mult de 6 scaune pe zi poti sa spui ca are dearee. ai grija cu dezhidratearea
Daca vezi ca plange fara un motiv aparent inseamana ca o deranzeaza ceva.
A venit caldura, si odata cu ea nebunia.

da, o poti scoate afara. intrebarea asta a fost pusa de mai multe ori, ultima oara parca de Kid. sunt mai mutle raspunsuri acolo.

sau scrie intrebari concret cu 1,2,3 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Didi multumesc mult! Stii cum e, atunci cand nu esti in cauza nu dai mare importanta , cand au fost discutii le-am citit dar nu le-am retinut.
Asadar la noi nu cred ca e vorba de diaree. M<-am expirmat asa ca nu e kk chiar lichid , e mult mai moale ca de obicei. Dar nu face mai des ca inainte.
Doamne e prima oara intr-un an cand face febra inafara de ocazia vaccinului si chiar imi dau seama ca nimic pe lumea asta nu e mai de pret decat sanatatea puiului meu.

Acum daca vreti sa o si vedeti murdarici de tort o puteti face de aici:http://good-times.webshots.com/photo/2088003990101876721YTVEBe?vhost=good-times.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

'Neatza!
Se pare ca diareea e din nou vedeta zilei...a inceput si Cip azi dimineata, n-a facut decat unul, dar e subtire rau si puuteee...
i-am facut deocamdata ceai de menta si la pranz ii dau morcovi fierti, sper sa nu fie mai rau, ca maine trebuie sa-i faca vaccinul de 1 an..
Vas, poti s-o scoti afara. Vezi ca si supozitoarele pot provoca scaune moi, daca temperatura nu trece de 39 de grade, renunta la ele, incearca siropel cu panadol sau nurofen.

Irinusha, noua dr ne-a prezentat operatia cu tubusoarele ca ultima optiune, dat fiind ca trebuie sa stea cu ele in timpan in jur de o luna si exista riscul unei suprainfectii. La Tudor mai intai i-au facut timpanotomie, n-a mers, dupa care i-am scos polipii si se pare ca s-a rezolvat. Sper sa nu mai ajungem prin spitale, ca m-am saturat.

Chiqui, pune siropul in biberon cu putin ceai sau apa. La noi a mers si cu seringa de la nurofen, era ceva nou.

Sanatate multa la puii bolnaviori!

Mergi la inceput