**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
kid spune:
Am ramas si noi fara mot sambata, apoi l-am tuns periuta.
Cat despre tava, ne-a surprins pe toti, care credeam ca nu vom reusi sa-l facem sa aleaga doar 3 lucruri; prima oara cand i-am pus tava in fata s-a uitat mirat la ea, la noi si tot si-a dus mainele spre spate, nu a vrut sa ia nimic, iar cand am insistat, a inceput sa planga.
Peste jumate de ora am incercat iar, s-a enervat si a impins tava, tot nu a vrut sa ia nimic din ea.
A treia oara a ales si el, in sfarsit, un obiect, si anume o pensula
Bineinteles ca am luat iar o pauza, sa se joace cu pensula, ca se enerva daca i-o luam si ii bagam iar tava in fata, apoi a ales o verigheta.
Ultimul lucru pe care l-a mai luat a fost o macheta de motocicleta.
Bine ca nu trebuia sa ia mai multe, ca stateam toata ziua numnai cu tava.
Am sa pun si poze curand.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
piticasigogosica spune:
LA MULTI ANI PENTRU PUIUL MEU MULT IUBIT!!!!!!!!!!SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE SI SA AI MULT NOROC !MAMI TE IUBESTE NESPUS!
Ieri a doua minune din viata mea a implinit 1 anisor!Am fost tare fericita si implinita.Tot ieri i-am taiat si motul,vorba lui Iris''Cosmin are un mot la cap si trebuie sa-l taiem''
A ales:calculatorul,cartea si parfumul,pai are mama baiat destept si frumos!!
A fost tare cuminte...desi nu a dormit deloc ziua de ieri si abia pe la 5,30 am purces la evenimentul cu motul si tortul,s-a comportat exeplar.
Si tot de ieri....avem una bucata BEBE CHEL!!!!!!!!!!!!!!!!!
E SUPEEEEEEEEEEEEERRRRRRRR DULCE!Nu credeam ca ai va sta atat de bine,deja am primit multe complimente si nu mai zic de deochi.
Ce mai e deja baiat mare si parca se si comporta atfel,a trecut la stadiul de copil mic.Suntem si noi din ce in ce mai independenti si speram sa mergem cat de curand
LA MULTI ANI SI CAPSUNICILOR DE SAPTAMANA TRECUTA!!!!!
Multumim de urari fetelor care ne-au felicitat!
Sper sa pun poze cat mai repede...pana nu-i creste parul
kid spune:
chiquitita Si noi la fel am patit. Febra 39.2, panadol, urcat febra iar, nurofen, iar febra, intr-un final am fost la urgente si ne-a spus ca are rosu in gat. Noua ne-a dat paracetamol alternat cu panadol la 4 ore si daca in 24 de ore mai facea febra peste 38.5 sa-i dam ospamox si daca si cu ospamox depasea 38.5 atunci supozitor novocalmin.
De eritromicina nu stiu ce sa-ti spun Din ce spuneau fetele, febra 39.0 nu e alarmanta daca e tinuta sub control. Mie totusi mi-a fost frica sa il las asa.
Tu nu poti sa te uiti in gatul ei sa vezi daca e rosu?
Sper sa intre mamicile care se pricep mai bine si sa iti dea ceva sfaturi.
Sanatate multa, sa nu fie nimic grav!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
timur spune:
Tudorcatalin: nu, nu a avut probleme cu stomacul. El oricum e mai constipat de fel. Ieri si azi i-am dat urmat combinatie de fructe: 6 caise, 1/4 pepene galben, 1/4 para 1/2 banana cu 3 bisncuiti. A fost tare incantat.
An@ spune:
La multi ani, Cosmin de Piticasigogosica!!!!!!!! sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos!!!
mami de Ana (22 mai 2007)
DidiAlex spune:
Chichi, tu stii ca io ti-am mai zis odata: toata lumea se pricepe la medicina precum si la agricultura si la fotbal. acu io is una dintre ele.
Ai mei cand au avut dearee+ febra a fost ceva la tubul digestiv, o intoxicatie pana la enterocolita.
Acu, io il am pe David cu febra dar: are baliutze de vineri, tuseste pana vomita si ii curge nasu plus febra de 24 ore, nu doarme de muuult timp, dar m-am obisnuit cu nesomnu lui si cred ca are rosu in gat. Baliutzele sunt semn : ori ii ies dinti, ceea ce nu-i cazu lui. ori nu poate inghiti cum trebuie si atunci il doare gatu.
Si la nr 1 si la nr 2 noua ne-a dat pt rosu in gat antibiotik din grupa cefalosporinelor, dupa 5 zile de febra.
dar daca au fost niste cauze anterioare, cum l-am avut pe Robert anu trecut dintr-o viroza in alta, pediatra lui a considerat la un momentat sa ii de-a automat antibiotik, dupa 24 de ore ca (,) organismul ii era deja slabit si corpul nu mai lupta eficient in febra. se pare ca si David acum e o mamaligutza si la primul curent e varza de varza.
Multa sanatate si alterneza antitermicele ( eferalgan, panadol si in ultima instantza nurofen ) la 4 ore si arunca novocalminul
An@ spune:
Chiquitita, pupam Livia sa treaca febra!
Din pacate nu stiu ce sa-ti spun ca noi n-am avut nici febra peste 38,5, nici rosu in gat. Nu poti merge si la alt medic daca ai dubii cu rosu in gat? important e sa-i tii febra sub control. ff bine cu sosete ude, eventua ldac tot creste poti si sa-i faci o baie cu apa calaie. Parca zicea Ella ca functioneaza si felii de cartofi cruzi in sosete.
mami de Ana (22 mai 2007)
chiquitita spune:
Kid, didi, ana va multumesc mult de raspunsuri, se pare ca la noi principala problema e legata de diaree care desi nu e foarte avansata ESTE. Feseram la spitalul de bebei la urgenta, control traumatizant, sper sa nu luam vreo boala in plus de acolo, maine merg la dr ei. Avem o poala de chestii pt diaree de oameni mari as zice eu, oricum ea nu se lipeste de ele sau de mancarae speciala, nu stiu cum sa rezolv. Momrntan are un 38 cu 3 si avu doar 3 scaune diareice cam dupa supozitor, siropelu gen nurofen sau eferalgan nu mai vrea sa il inghita, offf oi mai vedea
Mami de Livia (08.06.2007)
ella_74 spune:
chiqui,
iti mai spun ce i-am dat noi pentru diaree, ma refer la regim fiindca la medicatie e mai bine sa mergi pe satul dr:
- scoate laptele si baga din ala de soia pe care il prepari cu apa de orez
- toate mesele contin orez fiert, in cazul nostru pasat
- fructe ai voie: banana si mar copt
- pui fiert in apa fara legume
- piure de morcov si albituri, putin ardei, fara rosie si cartof
- branza calcica
- cereale nestle de orez
- intre mese ceai de menta neindulcit
i-am mai dat biotics 2/zi, saruri humana cand facea lichid; si pana la urma i-am dat ercefuril dar doar 3 zile si cu recomandarea dr.
acum ii reintroduc treptat laptele normal.
nu a avut nici febra, nici varsaturi, doar scaune multe.