**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by tudorcatalin
mie nu mi-a mers net-ul 2 zile,si nu am citit nimic.nu stiu daca mi-a raspuns cineva :((((((
Eu zic ca da, asa am citit si intr-o revista speciala ref la diversificare. Sunt mineralizante, f bune pt organism.
Ramona, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si fericit!
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
doxinu spune:
Ramona sa te bucuri de baietelul tau si sa se faca mare si sanatos!!!!!!!!!!
Fetelor va rog frumos inca odata spuneti-mi si mie CUM AJUNG LA DR PALICARI,DACA TREBUIE SA FAC PROGRAMARE INAINTE SI CU CAT TIMP,CAT ESTE CONSULTATIA SI CE TREBUIE SA-I DAU EI
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Florentina Roman spune:
Piticasigogosica, la multi anisori ptr Cosmin! Sa creasca mare si frumos ca surioara lui!
Ramona, la multe lunisoare ptr Razvan!
andradap spune:
Am intrat special sa urez si eu LA MULTI ANI FERICITI celor care ieri au implinit PRIMUL ANISOR! Sa fiti sanatosi, cuminti si sa aveti parte numai de bucurii!
Teodor de Bogalina
Cosmin Cristian de Pitica
Octavian Andrei de Yoyoyo
carstea spune:
Salutare,
Ieri nu am reusit sa intru deloc asa ca sunt in urma
De azi am inceput oficial sa muncesc si eu.Asa ca o sa am si mai putin timp.Eee nu va ganditi ca-n fiecare zi.2-3 zile pe saptamana.
Abia astept sa plecam in vacanta la costa del brava(mihamora).
Rares s-a simtit mult mai bine azi noapte adica nu a mai plans.Poate la sfarsitul saptamanii ii dau si iaurt din nou.Mai vedem....
Pepsi ma gandesc la david sa se faca bine fara operatie.
Va pup pe toate!
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!
tudorcatalin spune:
chowpersa,graviduta,merci mult pentru raspuns
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
Paflo spune:
Salutare!
In primul rand: La multi ani, capsuneilor si capsunicilor care s-au sarbatorit si care urmeaza sa se sarbatoreasca luna aceasta! sa cresteti mari si frunosi, sa aveti parte de tot ce-i mai bun in lumea asta!
Ne-am sarbatorit si noi, in mai multe etape, caci am fi avut prea multi oaspeti (si prea heterogeni, asa ca i-am impartit pe grupe de varsta). Am avut si petrecere in aer liber, la mosie si chef acasa la buni! A fost tare haios! Ne-am taiat si motul, am ales si de pe tava (oglinda, ca deh! e o cocheta, parafa mea si cheile de la masina lui nasu'). Se pare ca am o fata tare materialista! Cine vrea poate sa vada poze pe linkul urmator (de cand n-am mai intrat, am uitat cum sa fac short-cut, asa ca va rog sa iertati carnatul):
http://s189.photobucket.com/albums/z301/sofiaraica/?special_track=nav_tab_album
Sofia a crescut, e o draguta si jumatate!Suntem din ce in ce mai indragostiti de ea. A inceput sa faca si cativa pasi singurica, dar cu mare frica si numai daca fuge inspre mine...E o vorbareata si jumate si ii plac tare mult copii, asa ca avem program de mers la parculetul cu topogane, leagane si multe-multe pietricele (dupa care e topita!).
Eu sunt din ce in ce mai stresata cu invatatul ptr ex de specialitate si va trebui sa gasesc din iunie o solutie sa pot citi macar 6-7 ore pe zi...va fi o vara superidioata!De concediu nici nu mai incape vorba...
Va mai pun un link cu poze de la munte, unde a fost carata in rucsac si unde a dat cu batul in balta (la propriu!) pana s-a plictisit:
http://s189.photobucket.com/albums/z301/sofiaraica/Sofia%20la%2011%20luni/
Va doresc o vara frumoasa, cu temperaturi rezonabile si bebelonci sanatosi!
An@ spune:
quote:
Originally posted by doxinu
Ramona sa te bucuri de baietelul tau si sa se faca mare si sanatos!!!!!!!!!!
Fetelor va rog frumos inca odata spuneti-mi si mie CUM AJUNG LA DR PALICARI,DACA TREBUIE SA FAC PROGRAMARE INAINTE SI CU CAT TIMP,CAT ESTE CONSULTATIA SI CE TREBUIE SA-I DAU EI
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Doxinu, scuze ca nu ti-am raspuns pana acum, dar am fost singura cu fiica-mea si sunt moarta de oboseala.
Deci: pe dr. Palicari o poti gasi la policlina Batistei joia 14-17:00, faci programare cu o zi inainte si iti spune un nr de ordine. Platesti 40 ron, eu nu i-am mai dat nimic in plus. Nr tel ti-l dau maine ca e in agenda la birou, trage-ma de maneca daca uit.
Sau o poti gasi la Eurosanity marti 12-16 sau vineri 9-13. E pe Plevnei 44. tel 3115454. Nu stiu cat e o consultatie.
Daca mai ai intrebari...
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
quote:
Originally posted by Gravidutaquote:
Originally posted by dicirstea
Ne-am luat deja slip si pampersi de apa, 3 perechi de ochelari de soare (de apa, de plaja si de strada) un colac cu un fel de body, halat de baie smecher si caut sa iau si sandaute de plaja. Aveau la Marks & Spencer in Mall Vitan, dar numai de la nr. 23 in sus, iar pentru piticul meu si 19 e mare. Trebuie sa mai iau bazin din acela mic si cort pentru copii pentru protectie. Ati vazut pe undeva ??
Poti sa-mi spui si mie de unde ai luat toate accesoriile astea? Ma intereseaza pentru Mara. Si, apropo de asta, trimiteti-mi si mie adresa sau nr de tel cu vila din Eforie Nord pe care o recomandati mai demult. Sau cu alta pensiune/vila pe care mi-o recomandati ca locatie, facilitati si pret.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ti-am trimis PM. am uitat: are si loc de joaca, de gratar, sala de mese, parcare - in ßplus fata de ce ti-am scris in PM.
mami de Ana (22 mai 2007)
chiquitita spune:
Fetele am o mare intrebare, daca puteti sa ma ajutati si pe mine: Livia a facut azi noapte febra de aproape 39. Am pus paracetamol supozitor, a mais scazut putin, apoi a crescut spre 39 iar. I-am dat nurofen si novocalmin , a mai scazut si pana la dr a crescut iar. Dr ei nu era si cea care era acolo a zis ca are rosu in gat si sa ii dau eritromicina. Nu stiu de unde a vazut ea rosu ca nu a stat fata sa o vada dr in gat. Livia scoate tot felul de sunete din gat si ma gandesc ca poate si-a iritat gatuletul asa. Stiti ceva de eritromicina? Nu are muci, doar febra si diaree. (3 scaune) Acum are 38 cu 3. MAnanca doar lapte. Am pus is sosete umdede, cedeaza pe moment si apoi iar creste.
Mami de Livia (08.06.2007)