Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza, etc) 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

neata!

mdanicoleta am gresit cand am scris despre cura cu cerebrolysin,suntem la a 3 a cura,si nu e nimic rau daca nu plange f mult.
ati vb cu mirela azi?va poate lua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

buna

mdanicoleta nu este tragic daca ai sarit o doza si o faci in alta zi, am sarit si eu pt ca sa ii faca tot femeia care ne face de obicei pt ca are mana buna si nu aveam chef sa il gaureasca pe alex orice asistenta ca sa ii faca noduli.Bine ca mi-ai adus aminte tre sa ii fac dozele, am uitat in ultimul hal, am promis ca pana vine caldura macar 3 cure ii fac.

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

apropo de scaunelul pe care mi l-a recomandat dr.robanescu,am fost la ortoprotetica in buc si am rezolvat,va fi gata dupa pasti si nu a trebuit asa mai platesc nimic in plus fiindca s-a compensat cu cei dati de la casa de asigurari,adica casa mi-a decontat 10840000,si a fost suficient.ma gandeam ca poate va fi nevoie sa mai pun si eu dar nu am mai dat deloc.abia astept sa vad cum va sta andrei in el.

Mergi la inceput

buna seara!

mdanicoleta-ai reusit sa prinzi vreun loc la MIRELA?
tu ai observat ceva schimbari cand ii faci cerebrolysinul IOANEI?ca eu vad ca andrei e mult mai activ,mai vorbaret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetelor
am sunat la mirela la ora 13.00 si mi-a zis ca la 13.30 poate sa imi zica. o sun la ora aia si 20 de min suna ocupat. intr-un final o prind si incepe sa-mi zica ca ba o sun la fix , ba la fara 10....ea a avut 3 locuri si le-a dat. am incercat sa-i explic ca suna ocupat si nu am prins-o...mi-a lasat un gust amar toata treaba...
azi am venit de la cta, mai bine zis acum juma de ora. l-am dat pe ala afara din casa ca sunt bagata fetelor in datorii...13 mil intretinere+inca 2 luni cat or veni si alea, 1000kw la lumina, 3 mil am platit cablu cu tel, casa jaf...nici galeata nu mai am...
si mai vroia sa mai stea pana la 1, poate face rost de bani. cand am intrat mai tare in el, vroia intimitate sa stranga, adica noi sa plecam sa venim a doua zi la 10-11. a intrat al meu in el...pe banii mei tu vrei intimitate? vrei sa ies eu din casa mea?
si aici tb sa vina asta dupa chirie, lumina , intretinere....imi vine rau si normal ca am plans putin de nervi si neputinta dar nu m-am descarcat suficient
aaaaa, am gasit in casa 5 pisici care mi-au stricat de la canapea la scaune si nu mai stiu tot ca nu am rezistat sa analizez mai mult. si casa pluteste in par de pisici
asa le-am lasat ca am clacat deja

Mergi la inceput

bunaa

mdanicoleta este groaznic ce ai patit.Aia meritau o mama de bataie.Niste nenorociti.Sper sa iti revii cu nervii si poate reusiti sa inchiriati la altcineva , faci si contract si poate mai acoperiti din daune.Eu va pooop , va doresc un Paste fericit!, si incercati sa va ganditi numai la voi si copii, stii este o vorba, cele rele sa se spele cele bune sa se adune, asa sa fie si la voi.

andru_mami Paste fericit! , sa fiti cuminti ca sa vina iepurasul cu multe daruri si sa ne auzim sanatosi.

akella pupici la printzese si va urez un Paste fericit!

Mergi la inceput

Paste fericit !!!!
sa dea DOMNU sa ne auzim cu lucruri bune
va pupam

Mergi la inceput

wnimra, dana lucreaza dupa sarbatori, nu? e posibil sa stam o sapt in cta si vreau sa ma programeze si pe mine de pe 27 pana pe 1 mai. poate ne vedem acolo si avem mai mult timp sa vb

Mergi la inceput

buna

da lucreaza , cred ca de miercuri dupa Pasti.
Va astept sa ne vedem

pooop

Mergi la inceput

hristos a inviat!

mdanicoleta sa stii ca te compatimesc mult pentru ce ti s-a intamplat,e dea dreptul groaznic,dar fii tare si gandeste_te ca cel mai important este copilul tau.

Mergi la inceput