Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza, etc) 2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Daria a renuntat la pampers pe la 3 ani si un pic... Am asteptat atat ca sa fiu sigura ca fata constientizeaza nevoia... Sa stie ce e ala pipi, caca... Mai incercasem noi treaba mare la olita (cu ingrozitor cu glicerina ca era constipata)... In fine, in acel an, prin mai-iunie am lasat-o fara pampersi (ii puneam doar noaptea)... Bineinteles ca a facut pe ea de mai multe ori, am lasat-o uda sa vada ca e naspa, am certat-o nitel si gata... In prima faza cerea fix cu cateva clipe inainte sa-i dea drumul lu' pisu... I-am spus sa-l certe si sa nu-l lase sa iasa cand vrea el, ci numai cand vrea ea... Incet-incat a invatat... Accidente se mai intampla si acum, de cateva ori pe an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

akella pare simplu cand povestesti tu.Daria vorbea , cerea singura, nu stiu cum sa fac sa incep cu Alex, parca stie el asa despre ce este vorba dar tot nu imi trece prin cap.Trebuie sa incerc sa vad asta este clar, sper sa imi iasa.

multam' de raspuns

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

urlhttp://community.webshots.com/user/wnimrahappymoments/url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetelor
a mea fata nu se mai roteste...m-am bucurat degeaba
wnimra, ce ai facut la centru? abia astept sa scrii ca eu auzisem ca nu au locuri decat....ti-am spus cum
va pupam

Mergi la inceput

buna!

Imi pare rau ca nu se mai rostogoleste, poate are niste zile mai proaste, stai linistita ca o sa inceapa iar.
In legatura cu centrul nu am ce sa mai zic ca nu am ajuns, pana in a treia zi de Pasti mai avem putin si o sa aflam.Dar uite ce mi-a zis la tel.Ca a primit o cerere de la protectia cop. si m-a sunat sa facem o programare ca sa ne vada si sa venim cu dosarul pus la punct, acte medicale, copii dupa buletine , de la Dana o scrisoare cu si despre Alex,apoi o sa ne faca o evaluare.Mi-a explicat ca anul se inchide la sf lui iunie si o sa inceapa in sept, ca au locuri destul de putine si oricum din sept intram automat dar este mai greu acum.M-a intrebat de cand fac terapie , i-am povestit , i-am zis ca dorim sa venim neaparat in mod special pt logopedie si gradinita , si-a notat, in momentul de fatza vreau sa mergem acolo chiar pot renunta la kineto daca este full acum , din toamna intru cu toate drepturile.Apoi mi-a zis ca nu il lasa asa pe Alex, pana la sf anului o sa facem tot ce se poate ca sa se acomodeze , sa socializeze etc.Pt un tel si cat am discutat sunt multumita , sa vedem la fatza locului.Oricum sunt de neclintit , o sa faca gradinita si logopedie in mod cert.

Mergi la inceput

buna dimineata
ma bucur ca este asa. eu am vb cu o mamica care se ducea acolo si mi-a zis c au locuri putine. fata ei are in jur de 7 ani. si ca se fac dosare si inscrieri si alaturi ea pune un plic. acum nu stiu daca asta e conditia ca sa intre acolo dar pe mine m-a scarbit ideea. anul trecut era o tipa care facea kineto si era ff buna dar a plecat afara ( asa mi-a zis mamica asta ).
e bine si logopedie si ergo dar sa insisti si kineto si parca au bazin. cu siguranta ii face bine apa pt ca am citit iar un articol despre p. c. pe net si spunea de gimnastica in apa.
va pupam si asteptam vesti...bune
cred ca va aparea si vera pe aici ca a terminat cu obrejia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

buna fetelor!

oau ce greu mi-a fost fara voi,pe bune,dar am mai vb cu nicoleta oricum.
am citit postarile voastre de cand am plecat.noi nu prea avem cu ce sa ne laudam asa fiindca vreau sa va spun ca am venit de joi seara acasa fiindca andrei a facut laringita si rosu in gat ,a inceput sa faca febra si sa ii curga nasul si am fost nevoiti sa venim acasa mai devreme.
acum e mai bine ,e putin ragusit dar nu mai face febra ca l-am bagat pe augumentin fiindca cat am stat in spital febra nu ii scadea deloc cu antitermice.
cat despre recuperare,a inceput sa stea maibine in fundulet,adica sta singur fara sprijin cam 5-7 min,e un inceput oricum.cat despre consultatia la dr.robanescu ca sa va zic cain momentul in care l-am dezbracatandrei s-a pus pe jelit si n a vrut sa faca nimic,dupa ce l-am imbracat am reusit sa ii arat dr.ca sta in fundulet singur,ca intinde mana dupa jucarii si le transfera dintr-o mana in alta ,ca zice tata cu adresa,face bravo,facem cucu-bau,indeparteaza scutecul de pe ochi,dar totusi dr.apucase sa scrie in foaie si mi-a zis ca motor e de 4 luni,dar eu nu cred ca un copil sta la 4 luni in sezut si zice tata,in fine nu ma intereseaza f mult asta,ma intereseaza sa faca el ce trebuie.cat despre analize,eeg a iesit bine,analizele de sange f bine,si mi-a zis ca o sa ii intrerupa depakinul.in schimb TINA a fost f multumita de ce face andrei,adica ea l-a vazut cum sta in sezut singur chiar si la marginea mesei,si face sprijin pe cot f bine.
treaba e ca acum am luat si eu de la andrei si imi curge nasul si sunt infundata de mor.si in plus ii mai ies 2 dinti sus si nu e in apele lui deloc,e f marait ca de aia nici nu am avut timp sa va scriu de cand am venit.si sunt si in curatenie de pasti,stiti voi cum e .
mai fetelor hai ca mai vb ca andrei e nervos si nu ma lasa sa scriu,cred ca e suparat pe mine ca mai devreme i-am facut injectia-cerebrolysin si acum ma cearta.
va pup fetelor si mai vb.
LA MULTI ANI tuturor celor ce isi serbeaza ziua maine de FLORII.

Mergi la inceput

bine ai venit andru-mami
pupici la bebe si insanatosire grabnica
felicitari pt achizitii

mdanicoleta, daca stii sau poti afla cand s a dat in acel plic ti-as fii recunoscatoare.Sper sa nu fie nevoie de spaga mare.Iar dna directoare sa nu fie lacoma ca o sa se trezeasca cu o reclama de toata frumusetea.Probabil ca nu ar dorii sa fie destituita din functie.Nu ma mai las prostita de nimeni pt nimic.Cu spaga l-au nenorocit pe Alex si nu imi sta in caracter sa fiu luata de proasta incontinuu.Daca o sa avem pr merg direct la prot cop si fac reclamatie, apoi 100 de cereri catre centru si mai sunt multe posibilitati ca sa ma fac auzita, sper sa nu fie nevoie.

pupici si o zi buna

Mergi la inceput

buna fetelor
am o problema cu cerebrolizin-ul
l-am inceput, facem una la 2 zile si trebuia sa-i fac azi la spital. am renuntat pt ca vreau sa-i faca maine asis la dispensar ca nu a plans decat putin. o fi o problema mare?
ma bucur de progresele lui andrei si sper sa ne laudam si noi cat de curand.
wnimra, nu retin exact dar parca de 150 era vorba. nu e o suma mare dar ideea in sine ma deranjeaza
va pupam si va rog sa-mi scrieti daca stiti ceva de injectii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

buna!

mdanicoleta sa stii ca nici andrei nu plange mereu la injectii dar mi s-a spus ca nu e nici o problema daca nu plange f mult.de exemplu ieri si azi nu am mai mers la tipa care i le facea si i le-am facut eu acasa,am pus-o pe soacra-mea sa il tina si eu i-am facut,dar a plans nu f mult,nu ca l-ar durea ci mai mult ca il tinea pe burta si nu ii placea.adica noi suntem la a 2 a cura cu cerebrolysin si andrei avea momente cand statea f cuminte daca vb cu el,plus ca injectiile nu dor deloc sa stii.
asa ca sa stii ca nu e deloc rau ca nu plange,deci nu te speria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mdanicoleta

buna fetelor
am o problema cu cerebrolizin-ul
l-am inceput, facem una la 2 zile si trebuia sa-i fac azi la spital. am renuntat pt ca vreau sa-i faca maine asis la dispensar ca nu a plans decat putin. o fi o problema mare?
ma bucur de progresele lui andrei si sper sa ne laudam si noi cat de curand.
wnimra, nu retin exact dar parca de 150 era vorba. nu e o suma mare dar ideea in sine ma deranjeaza
va pupam si va rog sa-mi scrieti daca stiti ceva de injectii

Nu, nu e o problema mare daca nu-i faci, ocazional, injectia exact in ziua in care trebuie. Sigur, e indicat sa se respecte programul, dar exceptiile nu fac gaura in cer....Sanatate!

Mergi la inceput