Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza, etc) 2

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

inseamna ca si mirela e neam prost daca t-a facut asa ceva.

auzi,mdanicoleta tu ai observat ceva imbunatatiri la ioana dupa cura de cerebrolysin?ca vreau sa spun ca andrei dupa cura asta,ii turuie gura e nu se mai opreste,se chinuie sa vb mai mult si mai bn,iar eu sunt super incantata.
fetelor hai ca ne mai auzim ca acum sunt pe la nasu si trebe sa mai si vb.
paste fericit tuturor si sa va traiasca copiii si sa petrecet clipe de neuitat alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heer spune:

HRISTOS A INVIAT!SARBATORI FERICITE!am fost saptamana trecuta la maresi dudu a facut si hipoterapiee inebunit dupa animale,daca l-as lasa toata ziua pe calut ar fi perfect!Isi incordeaza spatele de minune!a fost ff bine dar nu avem calut acasa.a venit si iepurasul cu cadouri!!!!!!!!!!o perioada in careincercam sa fim fericiti si mai uitam de altele!PASTE!pentru voi toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

HRISTOS A INVIAT!
SARBATORI FERICITE!
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Sper ca toata lumea a petrecut minunat de sarbatori si poate mai petrec inca, este a treia zi de Pasti.

Paula frumoase poze, cred ca mereu esti felicitata pt copii, sunt dragalasi, frumosi si am inceput sa ma uit si m-am uitat si m-am trezit ca il vad pe Paul ingeras , atat de frumos si Alexandra este o dulce si ai dreptate ... intr-o mai veche poastare de-a ta, daca ma intalnesc cu voi pe strada probabil ca as remarca cat de frumos este imbracata Alexandra nu altceva.

Noi am petrecut de sambata cu un gretar la nasi, duminica la parinti, seara la prieteni, a doua zi doar noi trei si seara am socializat copilul , l-am dus la ''corabia piratilor'' si a fost fericit tare.Iar azi am fost sa depunem dosarul la centru.La 10 eram toti trei prezenti si emotionati foarte.Ne-au bagat intr-o incapere plina cu terapeuti la evaluare.Dna dir ne cheama si zice:
-doar sotia sa vina , este suficient...sotul meu sa lesine la usa , cred ca il gaseam cu lacrima in pantofi daca il lasam acolo, i-am zis sa il cheme ca este necesar.Vine el vesel, dir pleaca si ramanem cu 7 terapeuti parca, ne-au facut o fisa, au studiat dosarul si am stat de vorba, Alex un exemplu de copil , a facut impresie buna.Ne-a explicat ca din toamna o sa intram cu toate drepturile pt ca acum este sf de an bla bla, imi doream neaparat sa incep cu orice dar de acum.Normal ca Alexutu fermecatorul a facut niste vraji si se trezeste dna psihoterapeut ca zice:- il iau eu ....Asa ca facem analizele repedeeee si o sunam sa facem programare.Super draguta si ma bucur ca incepem cu ea.La logopedie full , sunt doi , un baiat cam istet si smekkker si la dna Alexandra care a zis ca este very busy dar din sept suntem luati, numai ca m-a intrebat cineva cum il strig pe baiat si cand am zis Alex, dna Alexandra si-a pus ochelarii si a venit la rasfoit dosarul.Cata treaba mi-am facut si imi fac ca am un baiat pe nume Alex, jumate din romania se numesc asa, cum vad ca sunt tizul lu' nu-stiu-cine parca se simt frati.
Imi pun mari sperante in acesti oameni sper sa fie bine.

Va pooop si va astept sa mai vorbim.Pupici la pici si multa sanatate.Merg sa imi traiesc starea de bine.

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetelor
wnimra, ma bucur mult pt voi si iar mi se adevereste faza cu...sa nu crezi nimic pana nu esti pus tu in fata faptului . eu mi-am facut o parere gresita de centru din auzite...dar se pare ca nu e asa
noi abia am venit de la cta si nu stiu cand mai ajungem . am crezut ca putem sa ajungem pe 27 sa stam mai mult dar cred ca vine doar sotul . noi incercam din nou obrejia. poate de data asta prind ceva dar reteau....
va pupam si asteptam vesti de la toti

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT!

ce mai fac fetele?
vreau sa va spun ca i-am luat scaunelul lui andrei si sunt super incantata,sta f bine in el si asa il pot obisnui sa manance in el ,il iau si in masina,cred ca o sa ii fie f bine cu el.
nicoleta- ati gasit ceva la obregia?
wnimra-ma bucur mult pentru voi,sa speram ca o sa va ajungem din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetele
ma bucur pt scaunel..poate ne facem si noi prin dr voastra. noi asteptam 27 sa o sunam din nou si m sunat-o imediat si pe tina. mi-a zis ca e ful ca sta 12 ore la munca si eu vroiam particular. i-am zis ca o mai sun si o sa mai insist putin.
in ret facem la un centru unde e mai ieftin si facem doar gimnastica simpla dar merge. se rostogoleste iar....credeam ca a fost doar asa o zi si gata dar cand o pun pe jos se rostogoleste. in pat daca o facea ziceam ca are patul denivelari si se ajuta de ele...
va pupam si asteptam vesti....bune

Mergi la inceput

mdanicoleta-cred ca si cerebrolysinul are un rol in treaba asta cu mancatul ca si andrei era la fel,adica manca dar mai scotea din gurita de cateva ori si iar ii bagam in gurita,dar acum sa vezi ce frumos sta si mananca in scaunel,cand i-am dat azi ciorbita ma asteptam sa curga toata pe el,dar de unde surpriza,in 10 min andrei a mancat tot castronul si s-a murdarit f putin,de altfel chiar si un copil sanatos cred ca se murdareste putin,dar in rest a fost ok.

ma bucur pt IOANA ca se rostogoleste,sper sa incepem si noi in curand,dar asteptam sa plecam iar pe 11 la recuperare si sper sa nu ne mai inbolnavim de altceva de data asta.
va pupic si astept vesti de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

hello

pe aici numai vesti bune
Ioana este super tare , bravooo , odata invatat este ca mersul pe bicicleta

andru-mami cerebro este super bun la un copil hipoton, Andrei nu este spastic asa ca cerebro il ajuta muult mai mult, ma bucur pt el si mai ales stiu ce inseamna sa poata manca CIORBICA

eu sper sa termin cu analizele si sa incepem psihoterapia, Alex deja se ridica singur jumatate de 4 labe, pozitioneaza corect picioarele, ridica fnduletul suuus si sta sta si sta....se admira si vorbeste de parca pozitia asta este finala in recuperarea lui, mainile si capul , acolo este pr, inca mai este, offfffffff , cat de greu poate sa fie pt copilul meu sa mearga in 4 labe, macar atunci cand ii bag mana sub burtica se ridica si merge , misca mainile , capul este sus, chestii pe care nu le facea deloc, tot este ceva.

mai vb , poop la toata lumea

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emidani spune:

Hristos a inviat!
Buna Andru mamii,
As vrea sa imi spui si mie ce fel de scaun i-ai luat, si daca poti sa pui o poza?
De la ce firma si cum se cheama exact?
Multumesc anticipat,
Monica

Mergi la inceput