Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza, etc) 2
Raspunsuri - Pagina 20
heer spune:
Si noi avem o curte maricica cu iarba ff frumoasa flori si copacei(unii cu fructe)dar numai eu cu adam vb romaneste in rest..pauza ,mai am si cafea de cea mai buna calit.din romania.Va asteptam!
Vezi Madalina!!!!!!!!!!!eu am mai spus!Nu ma surprinde deloc ca Alex e un copil destept,si nu numai el..Asta ma doare cel mai mult,si sincer nu vb de comedie acum ca nu-mi arde,copii nostri sunt subestimati,pt majoritatea doctorilor un copil cu leziuni pe creer e un retard mintal.Eiii nu-i asa deloc,gresit,sa ne intrebe si pe noi parintii.Eu cand am vazut diagnosticul asta la Adam am vociferat si mi sa raspuns ca:""pt parintii lor toti copii sunt speciali.""
Ma bucur imenspt Alex ca stiut sa arate cine e ,Te felicit pt un copil minunat si ma bucur ca sa inceput in romania sa avem pers. bn pregatite!
Mdanicoleta,Al meu sot e ametit rau de tot,tot ce vreau sa fac pt sanatatea copilului e ff greu de inteles si de pus in aplicare pt el.Imi da impresia de multe ori ca asteapta minuni.Noroc cu socru ca e lucid.Pupici pt Ioana si mult succes.Astea sunt barbatii, niste copii.De ceva timp am inteles ca eu de fapt am doi baetiunul mai orgolios decat celalalt.E greau pt noi dar....
Va pupic si va multumesc ca sunteti aici!voi toate ma ajutati ffff mult!
paula2003 spune:
Firul evenimentelor continuua.
Am fost sa-mi ridic copiii, si am fugit spre masina. Unul de o mana si celalalt de cealalta mana.
Am 2 tevi sparte si asteptam mesterul!
Niciodata nu vine ceva fara altceva!
Aud ca ma striga cineva si alearga dupa mine. Ed. lui Paul.
"Doamna nu v-am sunat sa nu patiti ceva, dar Paul a cazut de la et. 1 pe scari pana la parter."
Nu am stiu ce sa mai spun, am crezut ca mor acolo.
I-am spus ca vorbim maine(adica azi), ma grabesc.
Azi e joi, nu stiu ce mai patesc. Imi este si frica. Sambata am vrea un gratar si duminica suntem invitati la un eveniment. Sunt asa de bulversata....ca nu stiu ce sa mai fac si cum sa se termine saptamana asta.
De cand ma stiu, nu am avut o saptamana mai grea si plina de evenimente dupa evenimente, zilnic.
Vreau sa cred ca este o pura coincidenta si ca trebuie sa fiu tare si pregatita in orice moment pentru orice.
A, telecomanda de la TV si telecomanda de la satelit, nu mi-au functionat luni. Aseara am mai butonat sa vad daca si-au revenit. Acum merg una peste alta si schimba cand canalul in loc de sonor, cand sonorul in loc de canal.....ca la nebuni. Daca dau pe minus imi da canalul de la plus......
Noroc ca am liniste la job, dar nu ma mai gandesc, mai este o zi jumate sa se ternime
Va pup,
wnimra spune:
hello
Si eu pe aici sa ma plang putin,Alex plin de muci de toate felurile, plange pe 5 octave si vrea la ''mam'' si mam fuge prin casa disperata, la 1 am kineto si nu anulez ca nu are febra, de la muci este foarte sensibil.
Paula - pt tine, iti urez evenimente placute. pe Paul.
Heer scoate lap afara si bem o cofe intr-o zi cu web cu microfon si vb in romana ca sa te auda tot cartierul, facem conferinta cu toata lumea.
heer si nicoleta sotul meu este exact la fel dar cum eu sunt terorista l-am facut sa ma asculte si sa ''vorbeasca cu mine''.Sincer nu mi-a placut ce am vazut cand si-a dat masca jos, sufera ca un caine si incearca din rasputeri sa nu se gandeasca.Ieri ii tot povesteam de Alex si el fuma eu repede ca nu ma asculta cum trebuie ca este insensibil , bla bla ....mi-a zis ca azi a vazut un tatic de varsta lui cu baietelul de mana, pustiul semana cu alex plus claia de par , a zis ca s a uitat dupa ei mult si bine , a relizat ca avea fatza umeda de lacrimi, m-a ucis , cum m-am stapanit numai eu stiu ca sa nu picam amandoi in galeata cu lacrimi.Mi-a zis ca si-a educat creierul sa nu se mai gandeasca la rau si sa fie mai indiferent ca sa nu o ia razna dar asta nu inseamna ca nu sufera sau ca este insensibil.Cica eu sunt facuta din alt aliaj , mai puternic,am trecut prin multe cu alex si m-am intarit.Il cred si nici nu il mai stresez cu chestii grave, ii fac rau si lui si mie.Plus ca o zi intreaga este la munca unde tre sa fie spirt si cand vine acasa vreau sa intre cu zambetul pe buze si sa fie fericit langa noi.Daca il astept cu capsa pusa el se simte mizerabil , eu la fel , alex sra ca fraierul singur si plange si o atmosfera naspa tare.Pana la urma o viata am si acum o sa treaca cei mai frumosi ani.
Hai sa ne educam zi de zi , putin cate putin, mai optimiste , transmitem asta si copiilor , o sa ne simtim mai bine.
Mama mi-a zis ca daca las suferinta cea de toate zilele o sa observ ca nu sunt cu mult diferita de alte mamici , care au unul doi trei copii si alearga toata ziua , cresa , scoala , job si alte activitati casnice si care cad rupte seara.Am zis ca a inebunit dar dupa indelungi cugetari am realizat ca asa este plus ca sunt si fericita cu baietii mei.
nico sa nu uit , cand mai aveti drum la Cta poate ai timp sa o vizitezi pe Dana, m-a intrebat de Ioana si va transmite toate cele bune
- pt voi si sa aveti o zi mai buna, muzica la max si dilaila
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
paula2003 spune:
Oricum al meu flacau vorbeste asa de incet in fata blocului, de stiu toti vecinii cine vine la noi, cine este si la ce ora pleca/vene....
Ca sa nu mai spun ca cei de pe scara stau pe vizor sau deschid usa, sa-i vada cum fac galagie si sa-i intrebe ce mai fac.
Am o vecina mereu il itreaba pe Paul ce face si cum este la facultate. "Au venit studentii!" " Pleaca studentii!" Am vecini draguti si toti imi indragesc copiii. Mai ales dupa ce le da cate o serenada Paul prin baie si le canta toate ariile invatate
Sanatate multa wnimra!
Alexa de dimineata avea ochii putin rosii si usor inflamati. Sper sa nu fie nevoie sa-i dau ceva. Spre daca va fi cazul, sa scap doar cu picaturi de ochi.
babette spune:
Paula,
Esti plina de "peripetii"!
Schimba putin atmosfera! Iesi putin pe la iarba verde, vorba ta la un gratar! Relaxeaza-te si incearca sa le transmiti linistea si copiilor!
Nu ai primit mesajul meu? Ti-l mai trimit odata! Sunt deja cateva zile de cand l-am scris!
Sa stiti ca nu numai pe la voi au avut loc evenimente ciudate!
Cand s-a intors din Turcia, baiatul meu a uitat in masina aparatul de fotografiat! Si nu era unul oarecare! S-a........dus!
Si noi suntem suparati, dar ce sa mai facem acum? Probabil peste 3-4 luni vom reusi sa luam altul. Vom vedea!
Asta e!
mdanicoleta spune:
neata
eu imi incep dimineata cu o cafea si cu forum..
wnimra, mama ta nu prea are dreptate ca o femeie, mama face acelasi lucru cu un copil fara nevoi speciale ca si noi. stii ca eu mai am un baiat si nu imi aduc aminte sa ma fi chinuit atat la mancare, la carat si la alte lucruri care nu imi vin acum in minte. si dupa un an il iei de manuta, nu-l mai cari in brate si te duci frumos unde ai treaba.
nu e la fel. asa spun necunoscatorii. daca o lasi 2 zile pe mama ta cu alex si doua zile cu un copil de 10 luni sa vezi ce zice
sa ne dai de veste dupa testarea lui alex.
si noi vrem sa o vedem pe dana dar de cate ori am venit toti in cta am venit " pe fuga" si cu multa treaba. si in plu, as fi vrut sa-i aratam achizitii dar de unde...
va pupam si sa aveti o zi buna pe unde va duceti
de aseara am inceput cu ioana vojta si o sa o terorizez zilnic
wnimra spune:
buna
mdanico mama cred ca incerca sa ma incurajeze sa nu mai disper atat de mult, ca nu a avut exprimarea dorita asta e m-am invatat,personal nu pot sta cu ea mai mult de o ora pt ca ma toaca si cedez nervos.A gresit mult fatza de mine si au ramas sechele, dar o mama am, cand vb mult si ma toaca ...cant un "elefent se legana''.
Bafta multa cu vojta si rezultatele o sa apara, la alex dupa 5 luni si ceva s a vazut o schimbare.
Azi trebuia sa mergem sa ii faca IQ lui Alex dar pt ca este cobza de racit am sunat si am anulat ambele terapii.Sapt viitoare sper sa fie ok ca sa mergem si sa ii faca testul.La mintea mea mergeam si azi dar sotul meu a insistat sa stau acasa ca sa nu fiu dezamagita cand nu o sa coopereze.
Va urez o zi placuta... http://www.youtube.com/watch?v=KUXGVfmrEN4&feature=related... pt voi fetelor
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
paula2003 spune:
mdanicoleta, ai dreptate.
Eu am carat fetita pana aproape de 3 ani in brate. Am ramas cu mari sechele de coloana, bazin, dar Alexa merge si asta ma bucura foarte mult. Cand aud ca a patit ceva, intreb daca merge. Este cumplit sa ai mereu in gand acest sentiment.
Mereu ma gandesc la Ana cum se descurca cu Daria, si mai sunt multe mamici ca ea. Copilul creste, tu imbatranesti si va fi din ce in ce mai greu. Este cumplit sa-ti vezi copilul imobilizat, sa vezi ca nu poate singur sa se descurce macar la baie...
De cand putem da acei 2%, nu uit sa-i dau pentru o cauza. Anul acesta am donat pentru inima copiilor. Daca nu esti sanatos, nu poti face nimic. Asa m-am gandit eu in acesat an. In alti ani am dat fundatiilor.... As vrea sa pot ajuta macat un copil, macar un pic sa contribui si eu la sanatatea lui. Am avut grija ca toti membrii familiei, colegii de serviciu sa nu uite si ei sa doneze cei 2%. Unii au donat altii ....
Foarte important este ca ne dorim sa salvam un copil.
babette, joi am vazut mesajul tau, ti-am raspuns. Azi am sa-ti mai trimit odata adresa mea pe care o deschid zilnic. Acea adresa de email o deschid mai rar.
Imi pare rau de ce ai patit cu aparatul.
Pana reusesti sa cumperi un nou aparat, nu vrei sa-ti dau eu unul de firma, dar nu digital? De cand ne-am luat digital, sta in dulap.
Sanatae multa ca tot vad pe aici copii bolnaviori.
Joi nu am patit nimic, sper nici azi,.....niciodata.
Va pupic.
heer spune:
Paula,noi locuim in Egypt si suntem privilegiati ,avem casa intro zona curata de langa Cairo.Asa ca imi mentin invitatia.
Mada,asa spune si sotul ca el nu poate sa suporte gandul,baga capul in nisip..zice ca eu sunt tare si pot cara..si eu ..ce sa fac nu am ciui sa-i las munca cu copilul tre sa ma lupt si uite asa am ajuns sa am o fata plina de riduri,de nesomn si plans..Sotul in schimb,are un ten de copil.Si eu vreau la servici,prieteni...
Noroc ca v-am gasit pe voi aici
succes la toate mamicile si copilasii !
!
Va pupic!