Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza, etc) 2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

felicitarii si la mai multe medalii de aur

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Paula, aminteste-ti ca si la primii pasi ai lui Paul ai avut emotii. De cate ori a cazut Paul si te-a durut pe tine (sufletul)? Important e ca Alexa nu a patit nimic. Uite - ii trimit un pupic
Babette, esti buna de cinste! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

babette
FELICITARI!

Mergi la inceput

Nu este chiar asa.
De cate ori primesc un tel. legat de copiii mei, mai ales la Alexandra.... ma gandes ca ori a murit, ori e paralizata.
Sa te sune sa-ti spuna sa vii de urgenta ca ti-a cazut copilul si ca nu poate sa-ti spuna dar trebuie dus de urgenta la spital....nu cred ca ar fi usor pentru nimeni.
Luni dimineata am fost cat pe ce sa calc 2 motociclisti. M-am asigurat, mi-au facut toti loc, dar 2 vitezomani au aparut din senin si s-au oprit in usa mea. Am crezut ca mor la volan. Nu au patit nimic si nici eu.
La 12 am primesc tel. sa-mi ridic copilul de urgenta sa-l duc la urgenta. Luni a fost ziua sotului meu. Va puteti da seama cum a fost ....eu in pat tremuram si nu pute-am sa-mi revin si sotul nu stia ce sa faca????
Am fost dati peste cap, am facut gafe dupa gafe si eu si sotul.
Am fost la spital, au fost foarte promti, atenti si draguti cei de la URGENTA Grigore Alexandrescu. Mi-au controlat-o amanuntit, mi-au dat cartile de vizita si mi-au spus sa stau geana pe copil si sa ii sun, sa vin de urgenta la spital daca apare ceva.....Din fericire nu s-a intamplat nimic.

Marti. Mi-am pirdut un cardul bancar, am pierdut niste bani, am fost la dr. sa vad cum este la 24 ore de la cazatura. Am fost la un pas de un alt accident.

Azi mi-am recuperat cardul. Nu stiu ce mai patesc, dar sper sa fi avut doar 2 zile din saptamana asta nefaste si sa ne revenim.

Azi sunt mult mai bine, ma simt bine si incerc sa-mi intru in normal.

Alexa este bine, nu cred ca a realizat pericolul sau ce a fost. Mi-a povestit cu lux de amanunt cum s-a certat cu cineva si ca s-au impins. Ea este mai elastica, se dezechilibreaza foarte repede si a cazut pe pamant. Nu a patit nimic. Sper sa nu apara ceva in timp.

Paul este speriat rau, cand a auzit ca am fost cu salvarea la spital, cum a fost controlata Alexa....imi tot repeta ca nu se mai urca in nimic decat daca este sigur ca nu va cadea ....
A povestit la toti ca am fost cu Alexandra cu salvarea la spital.

Paul daca ar fi patit asta, nu vreau sa-mi inchipui ce circ si tipete ar fi fost. Alexa uita repede, este o curajoasa si nu se teme de nimic. Pune mana pe tot ce misca, si scarbos sa fie si nu plange indiferent cat de dureros ar fi.

Paul, pentru un fleac, afla tot cartierul de durerea lui

va pupi, am treaba.

Mergi la inceput

Sa nu uitati de cei 2% cui ii redirectionari!

Noi am facut campanie pt. copiii bolnavi de inima si le-am dat lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heer spune:

Dragele mele eu intru pe apucate si mai mult citesc dar acum trebue sa spun:
BABBETE e super!felicitari si tot asa sa o tina baiatul tau!
Paula,acum un an Adam a cazut de pe masa de lucru(1.10m aprox)lakineto,uite asa din mainile doctorului direct pe mozaic.A vuit camera si am crezut ca mor si nu ma pot ridica de pe scaun.Din fericire nu au fost complicatii.
saptamana viitoare incepem kineto acasa,am gasit pe cineva sa lucreze cu dudu.Deocamdata avem o lista cu lucrurile necesare(pe care inca nu le avem)Tot raul spre bn..norocul nostru ca avem casa mai mult goalasi in loc de mobila punem diverse .
Va pupap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Fetelor,
Multumesc pt felicitari!
Sunt buna de cinste, asa e, daca va amintiti am facut chiar si invitatii acu' cateva zile. Am spus ca am o curte maaaaaaaaaaaaaaaare, cu iarba buna pt copii, gasim si un gratarel........... si cafea.....si prajituri.................ceva acolo sa ne simtim bine.
Doar intre 20 mai si 12 iunie voi fi cu Vlad la tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

buna

Paula ma bucur ca ti-ai mai revenit si pupici pt Alexandra cea viteaza.Vezi cum este viata asta? Paul care s a nascut fara pr si este putin mai sperios si foarte ingrijorat pt surioara lui si Alexandra care are niste pr dar in schimb este curajoasa si merge inainte.Eu te felicit, ai doi copii minunati care la nevoie se vor sustine unul pe celalalt, intre ei nu sunt diferente.

Heer felicitari pt reorganizare si sper din suflet sa scrii cat mai curand posibil de reusitele lui Adam.Vezi si tu esti fff perseverenta si eu am un bun exemplu.

Babette visez la curtea ta maaaare si cu iarba , loc de stat si ascultat cum creste iarba , copiii bazaind pe fundal, conversatie usoara cu fete pe care simti ca le cunosti de o viata ....si s a facut dimineata.Imi doresc sa venim , sa plec , sa evadez si sa ma simt linistita, oriunde,poate reusim cine stie sau veniti voi.

Azi am avut evaluare la dna psiholog.Vai vai ce emotii de parca eram in examen la facul, nici atunci nu am avut asa.Alex detasat complet si uite cum sau bifat multe puncte.Vineri o sa aveam si un test IQ , nu stiu cat este de concludent dar sper sa iasa cat de cat binisor sa nu imi strice iar ploile ca abea mi-a iesit neuronul de la murat.Doamna psiho este super super ok.M-am lipt de ea si Alex la fel.Am avut o revelatie in timp ce ma intreba despre Alex...cate stie copilul asta sa faca , cate cunoaste si cat are intentia dar nu il ajuta coordonarea, am ramas putin surprinsa, m-am felicitat in gand ca totusi nu am stat degeaba langa el.A surprins-o vointa lui de a face tot ce ii ceri, de a merge, a vorbii ( in limba lui) , se exprima in fel si chip ca sa stii ca este acolo.Imi venea sa strig ca am cel mai minunat copil.Am fost o mamica tare mandra.Mi-a umblat prin tartacuta pret de 2-3 min...ca ce naiba caut aici, de ce am ajuns , trebuia sa fim in alta parte, viata este de kkk, o urare scurta pt dr(stiti cine)....apoi relax total, pana la urma tot ce pot sa fac este sa traim cat mai frumos.
Toate intrebarile care imi zburdau prin cap isi gasesc rapunsul la shrink.Inca ceva , nu se ia spagone dar deloc, pt ca nu am avut timp pt flori am luat ceva dulce si mi-a zis clar sa nu mai fac asta never.Oauuuu
mdanicoleta ce mai faceti? sper ca sunteti bine, asteptam vesti, poop pe Ioana

Noapte buna ...of ce zi

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna dimineata
paula, alexa va fi bine, linisteste-te si tu putin ca ai trecut prin multe zilele astea
babette, felicitari pt baiat. este extraordinar ce a realizat
wnimra, noi suntem intr-o continua alergatura prin bucuresti. facem 40 de min pana la budimex, asta in conditiile in care se circula bine , si 30 min acolo, inca 40 pana acasa. venim si suntem rupte. sa speram ca e de bine, nu vad vreo evolutie..
aseara am avut un soc...sotul meu traieste in lumea lui..vorbeam de ioana, nu stiu exact ce ziceam , la care el se intoarce si ma intreaba...adica vrei sa spui ca nu va fi un copil normal, ca nu va merge la o scoala normala?
parca anul asta jumate de cand e ioana toate discutiile cu el au fost in vant
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Paula, n-am avut idee ca ati trecut prin atatea! Bine ca sunteti bine! Ce sa zic, mi s-a intamplat si mie sa am o zi neagra, in care totul mi-a mers pe dos... Ca ziua in care i-am "tunat" masina sotului... Nu mi-au tinut franele si am intrat in cineva... Eram cu Teo in masina, deci va dati seama ca nu ma interesat nici "fierul", nici macar daca mai am picioare... Bineinteles ca a urmat mersul la Politie, hartogaraie etc. Iar Teo s-a imprietenit cu toata sectia...
Nicoleta, trage-ma te rog tu de atentie, ca io's pe fuga tot timpul... Uite, miana_dragnea2005@yahoo.com - scrie-mi pe adresa asta ca o data pe zi intru sa verific mail-ul... Si sa stii ca nu e obligatoriu ca Ioana sa mearga la o scoala speciala, ea are dreptul sa mearga la o scoala normala. S-a trezit Teo si n-am timp acum sa dezvolt subiectul, dar revin mai tarziu.

Mergi la inceput