Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza, etc) 2

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heer spune:

La multi ani Madalina!!!!!!!!!!!!!!iti doresc sanatate si cat de multe realizari!chiar vreau anul viitor sa fac o comparatie,sigur vor fi progrese.vad deja ca Alex progreseazama bucur tare mult!sunt rezultatele de la voita oare?nu cred ca o iei prin aratura,si ranile mai trebue linse ca altfel...Eu cel putin doar aici imi permit sa ma smiorcai.Altfel promisiunea ar fi"ma inchid de tot,sunt mai tare ca piatra si nimeni nu mai stie ce e in sufletul meu""Multumesc!
Cafea cat mai aromata!va invidiez ca va puteti intalni! pupici pt voi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetelor
la multi ani madalina si tot ce e mai bun in lume sa vina de acum in viata ta.
eu il stiu pe alex de un an si ceva si vad progrese la el. mici, nu ce ne dorim noi dar asta e..
fetelor, va invidiez pe cele din cta ca beti cafea....eu sunt constanteanca dar nu stiu cand mai ajung pe acolo. acum sunt cu cele din bucuresti..
e o realitate cruda faptul ca daca nu ai bani nu poti sa ajuti copilul cu recuperare.
sa ne lingem ranile si sa trecem la treaba...avem ceva de recuperat si sunt convinsa ca o sa iasa bine. nu suta la suta dar acolo un 99..
te inteleg wnimra cu facultatea pt ca eu m-am apucat cand eram insarcinata de a doua fac, de drept. am facut anul 1 cu greu ca am prins prima sesiune cand avea ioana colici si nu am reusit sa invat nimic dar in a doua am recuperat. m-am inscris in anul 2 dar nu am mai putut sa ajung pt ca ioana e mai importanta acum
akella, eu fac gimnastica la budimex si ai scris ceva aici pe forum. daca nu poti sa spui poti sa-mi tr un mail. imi e cam frica sa ma mai duc pe acolo ca nu stiu la ce sa ma astept.
va pupam si asteptam vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Daca vrei sa schimbam impresii despre Budimex, da-mi un mesaj privat aici pe forum, prin care putem face sachimb de id-uri de mess ( ca sa comunicam mai usor)... vad ca nu ti-ai activat mesajele private si nu-ti pot trimite eu prima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Cand am intrat azi am ramas blocata de cate fete mi-au urat la multi ani, m-a luat plansul si am ramas tablou pana la 12 cand a trebuit sa plec cu alex la kineto
am avut musafiri , 3 prietene dragi + o soacra(mai mult mama decat soacra), maine mai astept o prietena draga si abea acum m-am linistit putin am recitit si vreau sa va multumesc tuturor pt gandurile bune.
paula2003
diuna
babette
evitan
mihaela77O
akella
andru_mami
heer
mdanicoleta

Azi la 28 era targhetul, nu mai pot face nimic decat sa vad jumatatea plina a paharului si sa merg inainte, poate la 30 cine stie .Va multumesc ca mi-ati fost alaturi, chiar a fost cea mai proasta perioada de cand il am pe alex, dar totul a fost constructiv si in mare parte datorita voua.

Paula m-am gandit serios la un copil, il doresc si eu si sotul meu dar Alex a ajuns la un pct critic in recuperare , nu este corect fatza de el acum sa fac un bebe, am zis macar 2-3 ani maxxx sa mai astept, vreau sa il ridic la mers de-a busilea si sa scape de pampers , dupa bebe poate sa vina linistit cand vrea el, daca nu se intampla minunea cu alex tot o sa fac bebe sunt hotarata, chiar daca nu am ajutor, mama sta mai rar cu el , este la munca , tata operat la inima, socrul munceste cu soacra si ei ne sustin financiar cand avem nevoie cu alex.
Si ... da , tot eu sunt veriga puternica in casa ,la fel ca la tine, numai ca m-am impotmolit de ceva vreme si nu mai vreau sa caut ajutor psihic la sotul meu ca il rup cu gandurile, este si intre doua job-uri, ne este greu acum , avem multe planuri, copilul multe nevoi , ca la toata lumea.Macar suntem uniti ne iubim mult si poate cineva ne vede si pe noi, nu vreau sa ma mai plang , se poate mult mai rau.

Fetele din Cta azi chiar imi doream o cofeee buuunaaaaa
Poate ne sincronizam odata si iesim la o cofe
Babette multam' pt invitatie , suna minunat si mi-ar face mare placere
Sper ca la vara care vine la mare si soare sa ne intalnim.

diuna(ai dreptate..."cu siguranta totul va fi bine") , evitan va mai asteptam pe aici
andru_mami nu o sa uit...2 iulie
poate ne facem pagina cu datele de nastere , am mai vazut la unele subiecte

Multa sanatate tuturor

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Va astept cu drag, fetelor, ar trebui sa punem la cale o escapada. Pana pe 20 sunt acasa fara probleme. Pe 20 plec cu Vlad la tratament (suntem programati) si ne intoarcem dupa 21 de zile. Va astept cand doriti voi, fie inainte de 20 mai, fie dupa 20 mai, fie si inainte si dupa 20 mai.
punem tara la cale, hotaram cand vreti voi si apoi discutam pe privat sau mess cum o punem in practica.
Vedeti, e simplu!
N-am pus inca piscina ca nu e cazul, dar nici nu e mult pana o pun. Dar sa stiti ca e buna si pt noi, nu numai pt copii. Adica e destul de mare.
Va astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui babette

Fetelor,
Ma faceti sa fiu geloasa!
Si mie imi place cafeaua!
Cafea....... placuta!

n-ai de ce sa fi geloasa,cand te hotarasti,te asteptam la mare!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula2003

Parca ati inviat. Asa va vreau. Vin si eu la mare intr-o sambata....sa bem o cafea
Hai ca merg si eu cu voi la babette in curte, mai ales ca acum se pregateste sa-si puna si piscina pentru cei mici

Deci, Constanta, va duceti sa beti o cafea cu sarbatorita noasta astazi?

La multi ani! Sa fii fericita, iubita si sanatoasa.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1

paula,vi,dar cu copiii din dotare...acusica vine vara...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

mada,we love you...
ne punem de acord si intr-o sambata mergem la evitan la o cafea,mai ales ca sta la curte...nu putem rata asa ceva!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Multumesc de invitatie, Mihaela770, am sa vin odata macar sa revad marea!
Am amintiri ff placute de acolo strecurate printre altele mai dure. Dar timpul sterge ce ti-a fost greu si ramane.... iubirea de la 16 ani..... visul..... plimbari si bai in mare sub clar de luna.....
Asa ca o sa vin negresit dar mai la vara!

Mergi la inceput

Baiatul meu e la voi la Constanta. A ajuns pe la ora 12 si pleaca impreuna cu doi baieti de la un liceu de la voi la Ankara la un concurs international. Se intoarce marti.
Asa ca motive de vizite la Constanta la voi sunt.
O zi buna!

Mergi la inceput