Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza, etc) 2
Raspunsuri - Pagina 17
wnimra spune:
Imi plac escapadele , mai ales cand nu aveam bebe, doamne ce distractii mai trageam in vama veche la sf de sapt dupa atata munca.Acum este greu, practic imposibil, sotul meu lucreaza in vanzari si munceste non-stop, are liber doar cand venim la Buc la toxina, juma de zi din pacate,data trecuta ne-am mai lafait putin dar tot pe fuga, vreau sa fug la munte , vreau si eu la babette la curte , si sa vad piscina , stiu sa inot .
La ce concurs este baiatul?
babette cand ajungi la Cta un semnal si poate ai timp de o cofe.
Miha bem cofe , daca pot sa fug de acasa cu sau fara alex este super, mai ales ca se incalzeste, rau este ca nu am carnet, eeeeeeeeeee si daca aveam conduceam masina de tocat, avem masinuta dar este de serviciu asa ca doar sotul o conduce.
azi am fost la terapie si dupa cat a racnit si s a pus contra tot a facut ce trebuie, acum doarme de sparge.Se sprijina in COT, se vede cotul , oauuu , eu am ramas tablou ca are cot copilul meu si il foloseste.Ma bucur ca Dana ma lasa sa stau cu alex sa il incurajez si invat multe miscari, i-am propus sotului sa mai incerc pe el dar nu vrea, zice ca are impresia ca ii fac autopsie.
pupici
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
paula2003 spune:
Acum va spun pt. celece va doriti inca un copil....2,3.....10.
Nu lasati timpul sa treaca, sau sa se faca mai bine copilul X.
Va povestesc in 3 cuvinte cum afost la mine.
Alexa a mers aproape de 3 ani, o caram in brate...am avut si ajutor dar o caram destul si eu. Am decis sa fac inca un copil, si bine am facut. Daca as fi lasat timpul sa treaca, acum nu-l aveam pe Paul si ncii alt copil nu mai faceam.
De ce trece timpul, ai mai multe greutati, pot interveni multe, tu imbatranesti si un bb vine mai greu.
Deci, daca va doriti, acum faceti! Maine va puteti razgandi si la batranete regreta ca nu l-ati facut la timp, cand va doreati.
Ati baut cafea?
babette sa ne tii la curent cu toate realizarile printului, medalii....
Ana, tu nu mai spui nimic?
wnimra, daca tu esti convinsa ca este bine, incearca. Noi femeile avem un alt simt si un pic mai dezvoltat. Daca esti convinsa ca-i bine, incearca.
mihaela77O, din pacate nu pot veni fara copiii, nu am cine sa-i las. Sunt dependenti de mine si ei imi organizeaza timpul liber. De vreau nu vreau, ma plimb zilnic, ii duc la ponei, prin parc, cu bicicleta....nu conteaza ce vreau eu, sau daca sunt odihnita.
Sunt la job. nr 2!
Mi-as dori sa mai plec si eu de nebuna, singura, dar cu cine sa-i las?
Deci, vin cu tot cu copiii si poate si cu sotul meu, sa nu se simta neglijat
Va pupic.
paula2003 spune:
Acum la 17 si ceva plec sa-i ridic de la gradi, apoi mergem la ponei....si ce mai vor
Cine mai vine?
babette spune:
wnimra,
O sa-mi fac cu siguranta timp de o cafea! Dar asa ca si voi, nu pot veni cu mana..... goala! Am si un sot, si fata, si.... Vlad! Pe baiat nu pun baza pt ca nici nu stiu bine cand e in tara si cand e "afara".
Acum s-a calificat la olimpiada de proiecte in informatica din Ankara Turcia. E pe drum. In noiembrie a luat aur in Turkmenistan, in martie, bronz la Viena, in aprilie aur la Bucuresti si acum ..... Ei!... acum e cu peripetii! Ieri a avut o calificare pt Franta seniori si a luat locul 4 - deci nu pleaca cu seniorii. A muncit mult si era fffff obosit.
Si cum credeti ca a plecat azi? Fara..... ceva f important! Am fugit dupa el sa-i dam, nu l-am mai prins, acel ceva a plecat dupa el cu alta masina.... speram sa-l prinda din urma prin Turcia! Daca nu, atunci face o plimbare si-si roade unghiile de necaz caci are sanse mari la medalie si aici. Dar nu poate demonstra tot ce vrea el! Poate o sa inteleaga odata ca trebuie sa-si respecte limitele. Are 15 ani si vrea el totul.
Wnimra daca n-ai carnet poate ar fi cazul sa incerci sa-l iei. Devi mai independenta! Eu conduc de 25 de ani! Nu m-a impiedicat handicapul, imi place la nebunie sa conduc. Mai ales noaptea! Sunt pasare de noapte. Cu inotul, e perfect, dar nu e nici chiar asa imensa ca sa fie nevoie. Are 1 m adancime. Sti, "dupa buget"! Dar noua ne place si cand incingem cate "un magarus" cu baiatul, sa vezi rasete!
Paula, unde mergi cu copiii la ponei? Eu merg la Baneasa de obicei, dar acum nu am mai putut, n-am mai avut timp.
Toate visam la clipe linistite, doar pt noi! Cam greu, nici eu nu pot sa plec singura cu sotul. N-am pe nimeni sa las in locul meu.
Eu va chem cu tot cu...... copii, soti.... ca sa nu veniti cu mana goala, ii luati pe ei de mana.
Paula, akella, vedeti ce frumos e afara? La mine in curte e.... liniste, placut.... ibricul e pregatit.... locuri destule...... caci parca mai e cineva.
andru_mami spune:
helloooo!
vreau si eu la mare.............mareeeee........cine ma primeste?nu stiu daca o sa am ocazia sa o vad vreodata,data find situatia cu andrei si pe criza asta,asa ca fac apel la voi,macar in balcon sa dorm si tot as pleca 2-3 zile.hai ca va pup pe toate ca trebe sa il culc pe andrei.
wnimra spune:
babette felicitari pt baiat, este impresionant cum un pusti de 15 ani este atat de pasionat de informatica si are atatea medalii.
Nu pot da de carnet ca nu am ce conduce, aveam masina de servici a sotului si nu am voie sa ma urc la ea, este luata cu proces verbal bla bla, si una personala nu ii vad rostul cand avem nevoie de bani pt alex, asa macar ne folosim de aceasta si nici nu platim mai nimic la ea.Poate pe viitor cine stie , eu conduc putin am invatat si imi place dar deocamdata salivez.
Andru_mami te astept cu mare placere la noi , dar din pacate inca nu pot gazdui pe nimeni , avem un ap 2 camere si un pat si o canapea, asa ca in vizita va astept , dar din toamna o sa renovam neaparat(speeer-ca m-am saturat sa dorm cu alex , vreau si eu cu sotul meu) si din bucatarie mai facem un dormitor pt alex si bucataria o mutam in balcon , atunci se schimba situatiunea.
Ieri am sunat psihoterapeuta de la centru , incepem de miercuri.Ne-a tinut minte si m-am bucurat tare mult.Analizele ies greu si nici nu am putut sa merg la un alt laborator care le face mai repede.Eu nu ma car cu baiatul in brate prin mijloace de transport in comun, cu carut bla bla ... este groaznic, mai ales cand oboseste si se lasa mai frate de zici ca are 30 de kg.Abea astept sa vad in ce consta aceasta terapie si sper sa ma lase sa "fur" meserie.
Va doresc tuturor un weekend placut si relax total
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
andru_mami spune:
wnimra-merci pentru invitatie;cu siguranta daca o sa ajung prin constanta o mica si scurta vizita o sa iti fac,asa de o cafea.in rest la noi cam la fel e situatia cu andrei,nimic nou,decat ca e foarte fucaus si vb toata ziua i papa toata ziua,chiar vreau sa il cantaresc sa vad cat mai are ca oricum se simte si la mana ca s-a mai ingrasat.altfel ne pregatim de plecare la bucuresti la recuperare,si sunt cu treaba,sa calc,sa fac bagaj,sa las curatenie acasa.sa va fie de bine si cu folos aceasta terapie si sa dea rezultate.
paula2003-de unde ai capatat curajul pt inca un bb?ca si eu mai vreau,adica noi,da lui andrei ce ii fac?ca noi inca nici nu ne rostogolim,deci mai avem de munca,si atunci cu inca un bb cum o sa fie?babette-felicitari pentru baiat,ai cu ce sa te mandresti,si nu numai ca si celialti tot copiii tai sunt si orice ar alege sa faca tu o sa fii mandra de ei ca altfel nu se poate;sper sa ajung si eu intr-o zi sa ma mandresc cu andrei pentru niste performante,nu conteaza de care,oricum si acum sunt mandra de el,asa cum e ,e al meu si nu l-as schimba cu zece copii.hai ca va pup si mai vb maine atat ca pe urma imi iau zborul pentru 2 saptamani dar vin la sf de sapt acasa.
mdanicoleta spune:
buna fetelor
ap nostru din constanta e liber. nu e aproape de mare dar e in constanta, aproape de eforie mai curand.
andru_mami, esti binevenita la noi dar sa zici perioada ca de obicei se invita neamuri vara. voi veti avea prioritate si in functie de voi vom vedea..
noi cu obrejia, am terminat 2 sapt si cateva zile lA budimex. mai avem o sapt la budimex.poate ajungem si noi la mare anul asta. atat de mult imi doresc sa stau la casa...ca am ajuns sa-mi pun in balcon fasole pitica si patrunjel
va pupam