Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza, etc) 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evitan spune:

mihaela, stiu ca sunteti prietene, am dedus asta din alte postari.Hai, va astept pe la mine intr-o zi!!!...si-asa imi promiti de mult ca vii.....Se joaca si copiii impreuna, la aer.E loc destul in curte.Si..".cam rar pe aici"...nu cred, intru chiar si de 2-3 ori pe zi, dar...eu sunt mai tacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui babette

Hai mai bine sa cautam solutii sa ne intalnim cu totii, suntem la distanta unii de altii dar de ex eu am loc suficient sa ne intalnim cateva zile la mine. Paula mi-a dat ideea, cred ca ne-ar face bine la toate! Putem aranja asa ceva, curtea e mare, iarba tocmai buna pt copii (Vladut ia toata curtea in patru labe!), e si un "gratarel" pe acolo pe undeva, etc... Zicem si noi ca e concediu!

Primiti si provincia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui evitan

mihaela, stiu ca sunteti prietene, am dedus asta din alte postari.Hai, va astept pe la mine intr-o zi!!!...si-asa imi promiti de mult ca vii.....Se joaca si copiii impreuna, la aer.E loc destul in curte.Si..".cam rar pe aici"...nu cred, intru chiar si de 2-3 ori pe zi, dar...eu sunt mai tacuta.

promit sa vin intr-o sambata,ca in cursul saptamanii nici o sansa,daca pot sa o iau si pe mada,si daca vrea sa vina ea,bineinteles cu cea mai mare placere!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

fetelor,v-am invadat subiectul,desi copilasii nostrii nu au aceleasi probleme,insa si noi ne straduim enorm sa ii recuperam,si cumva ducem aceeasi lupta,dar cel mai important,ne simtim bine la voi!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evitan spune:

va astept pe amandoua...si copiii aferenti, cu cea mai mare placere.ne auzim la telefon, si gata, am pus de cafea.

Mergi la inceput

mada,ai bagat la cap?nu mai scapi...mergem la cafea la curte!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Fetelor,
Ma faceti sa fiu geloasa!
Si mie imi place cafeaua!
Cafea....... placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Ma bucur ca am aflat in sfarsit cum te cheama: Mada(lina?)... Imi va fi mai simplu sa-ti vorbesc... Si ma mai bucur ca ai prietene care tin la tine, altfel te puneam sa vii in Bucuresti...
La multi ani! Sa-ti dea D-zeu multa intelepciune, putere de lupta si sanatate!
Babette, nu spune de 2 ori, ca te vei trezi cu noi la poarta... Mai ales ca avem doar un petic de gradina in fata blocului, iar de iarba verde prin imprejurimi... Bineinteles ca n-o las pe Daria sa zaca in scaun/fotoliu... A zacut prea mult acolo cat am fost la servici... O pun sa stea gramada pe covor cu sora-sa, sa stea in 4 labe si sa incerce sa mearga ca cea mica... La inceput nu voia sa stea mult: ba o doare, ba a obosit, ba ii trebe la baie, sete, foame etc.... N-am lasat-o sa-si faca de cap si s-a resemnat... Acum sta in 4 labe pana amorteste... Sper ca in curand s-o conving sa incerce sa schiteze 2 pasi asa... N-am de gand s-o slabesc deloc... Chiar daca are 7 ani... Nu conteaza! O voi bate la cap pana va intelege ca trebuie sa se mobilizeze singura... Stiu cazuri de adulti (ca ea) are regeta ca nu s-au straduit mai mult cand erau copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

am ochii plini de lacrimi in timp ce am citit postarile voastre,si stiu ca fiecare din noi are dreptul samai clacheze uneori ca doar nu suntem de fier si nimeni nu vine sa zica :lasa copilul cu mine 2 zile ca am eu grija si mergi sa te linistesti un pic,va spun din propria experienta,ca sunt seri si zile multe in care stau cu andrei si facem exercitii si ma podideste plansul,de ce a trebuit sa trecem prin asa ceva,ce rau am facut sa meritam asa ceva,cateodata zic ca imi ridic moralul singura dar numai o secunda daca imi apare gandul ca am un copil cu probleme pe care l-am dorit si pe care am asteptat sa il fac dupa ce am avut totul pregatit,nu ma mai pot stapani de plans,e foarte greu,dar noroc cu voi care mai reveniti cu picioarele pe pamant si ne ridicati moralul si ne sustineti;ca sotul meu are asa o fire ca nu arata ca sufera,nu stiu poate ca e barbat si asta e cauza ,de suporta mai bine.in fine sa trecem la lucruri mai serioase sa zicem,stiti ca si eu v-as invita la iarba verde si la un gratar pe care l-as da cu cea mai mare placere daca v-as avea pe toate aici,ca stau la curte,undeva la tara la 8 km de oras,padurea e aproape la 5km si uite asa ne-am varsa amarul face to face si am petrece poate o zi superba,doar ca distanta ne cam impiedica sa facem asta,desi mi-ar fi placut tare mult.

LA MULTI ANI-MADALINA SA DEA D-ZEU SA FII FERICITA ALATURI DE SOTUL SI COPILUL TAU,SA FII PUTERNICA SA DEPASESTI TOATE GREUTATILE VIETII,COPILUL TAU SA TE SURPRINDA IN FIECARE ZI CU CEA ARE MAI BUN IAR TOATE RELELE SA RAMANA IN URMA SI ZAMBETUL SA APARA PE BUZELE TALE CA SI ALEX SI SOTUL TAU SA SIMTA CA ESTI MULTULITA SI FERICITA CA AI O ASEMENEA FAMILIE.
sa stii ca la mine cateodata uit si eu de ziua mea dar sunt alaturi de andrei si asta e tot ce conteza cu adevarat,si eu mai am putin si pe 2 iulie fac 27 de ani care nu stiu cum au trecut.gata cu lacrimile si hai sa vad un zambet-please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Parca ati inviat. Asa va vreau. Vin si eu la mare intr-o sambata....sa bem o cafea
Hai ca merg si eu cu voi la babette in curte, mai ales ca acum se pregateste sa-si puna si piscina pentru cei mici

Deci, Constanta, va duceti sa beti o cafea cu sarbatorita noasta astazi?

La multi ani! Sa fii fericita, iubita si sanatoasa.

Mergi la inceput