Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza, etc) 2

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

LA MULTI ANI DE SF. GHEORGHE!

Cel mai mult ma amuza ca toti ma recunosc de aici de pe forum si eu... NU. Dupa fiecare postare imi mai fac cate un prieten. M-am trezit ca ma recunosc toti prin cartier doar dupa pozele de pe net.

Mergi la inceput

Am de dat o bicicleta cu 3 roti. Este in stare foarte buna si facuta dintr-un fel de plastic rezistent.
Cine o vrea?

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/paula_tinta/3467380963/

Aici vedeti cum arata bicla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

buna!

emidani-scaunelul mi l-a recomandat dr.robanescu de la sp.obregia,este un scaunel ortopedic de posturare cu suport cervical,am facut prin casa de asigurari pt ca a costat 10840000,l-am facut la ORTOPROTETICA in bucuresti,are sediul la politehnica,la semanatoarea acolo,am mers cu andrei si i-a luat masura si intr-o saptamana a fost gata.cert este ca andrei sta f bine in el.nu am descarcat pozele in cal dar o sa iti trimit o poza cu scaunelul sa il vezi.
nu ti-am citit postarile anterioare,si nu te supara ca te intreb-copilul tau ce probleme are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Buna

Paula poti dona bicicleta la ...''Bazar pt Mihaita''-este un baietel cu autism, al prietenei mele, cred ca sunt mamici cu pitici care ar licita pt ea, personal imi place dar al meu copil cade din ea

Mare dilema...

Cred ca am o problema.Pe masura ce tastez imi transpira mainile si am noduri in gat.De ce ?? nu stiu , doar ca azi am avut un atac de panica.De obicei ma sufocam si imi venea sa plang, dar demult cand era Alex mic, dar azi m-a luat un plans isteric mama mama , s a speriat si sotul meu si copilul, eram in masina si imi venea sa plang dar rau ...asa m-am saturat.
Adevarul este ca m-am saturat sa ma prefac , ca totul este bine , ca sunt impacata cu situatia si ca accept ca toata lumea sa imi zica orice.Acum doua zile o prietena mi-a zis:-am impresia ca te iei de mine, ca eu am doi copii ok si tu nu(era o discutie despre copii si cand tre sa le dai dulciuri, ceai, danonino, cu sau fara acordul parintilor, bla bla si eu m-am enervat nu am de unde sa stiu chestiile astea si pot face gafe).De aici rezulta cat de putin ma cunoaste si ma doare atat de tare ca in seara aia am vb singura.Imi plac copiii si uneori simt nevoia sa ii iau in brate , sa vb cu ei , sa suplinesc putin din ce nu am ...inca, dar sa ma uit cu invidie la prietenii mei care au copii ...nici nu ma mai pot exprima, sigur ma intelege cineva.Cand altii au probleme si vb aiurea , poate jignesc gratuit eu trebuie sa ma gandesc si sa zic ca maaa are o perioada mai proasta si sa trec peste....dar cand eu am o perioada mai proasta si poate uneori exprimarea lasa de dorit sunt pusa la colt si precizez ca nu jignesc si nici nu vb urat, de obicei ii respect pe cei din jurul meu numai ca invers mai rar.Ideea este ca femeia asta nu a priceput mai nimic de cand sta pe langa mine si mereu am fost alaturi de ea dar ma tachineaza si nu mai suport.Nu stiu cat de coerenta am fost , inca am nervi , dar chiar nu stiu cum sa ma mai comport si ce atitudine sa adopt.OK am un copil cu probleme , nu este capat de lume dar sunt zile in care mi-as dorii ca toata LUMEA de pe planeta sa dispara ca sa aiba loc si nefericirea mea.Mereu sa fiu funny si la cheremul tuturor , eu mama dolores cu cate o vorba buna pt toata lumea si cand este vb de MINE..Huuaaa HUUU.SUNT DEZAMAGITA si trista.Iar nu mai vreau sa vad si sa aud pe nimeni.

vorbim si pup pe toata lumea

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui wnimra

Buna

Paula poti dona bicicleta la ...''Bazar pt Mihaita''-este un baietel cu autism, al prietenei mele, cred ca sunt mamici cu pitici care ar licita pt ea, personal imi place dar al meu copil cade din ea

Mare dilema...

Cred ca am o problema.Pe masura ce tastez imi transpira mainile si am noduri in gat.De ce ?? nu stiu , doar ca azi am avut un atac de panica.De obicei ma sufocam si imi venea sa plang, dar demult cand era Alex mic, dar azi m-a luat un plans isteric mama mama , s a speriat si sotul meu si copilul, eram in masina si imi venea sa plang dar rau ...asa m-am saturat.
Adevarul este ca m-am saturat sa ma prefac , ca totul este bine , ca sunt impacata cu situatia si ca accept ca toata lumea sa imi zica orice.Acum doua zile o prietena mi-a zis:-am impresia ca te iei de mine, ca eu am doi copii ok si tu nu(era o discutie despre copii si cand tre sa le dai dulciuri, ceai, danonino, cu sau fara acordul parintilor, bla bla si eu m-am enervat nu am de unde sa stiu chestiile astea si pot face gafe).De aici rezulta cat de putin ma cunoaste si ma doare atat de tare ca in seara aia am vb singura.Imi plac copiii si uneori simt nevoia sa ii iau in brate , sa vb cu ei , sa suplinesc putin din ce nu am ...inca, dar sa ma uit cu invidie la prietenii mei care au copii ...nici nu ma mai pot exprima, sigur ma intelege cineva.Cand altii au probleme si vb aiurea , poate jignesc gratuit eu trebuie sa ma gandesc si sa zic ca maaa are o perioada mai proasta si sa trec peste....dar cand eu am o perioada mai proasta si poate uneori exprimarea lasa de dorit sunt pusa la colt si precizez ca nu jignesc si nici nu vb urat, de obicei ii respect pe cei din jurul meu numai ca invers mai rar.Ideea este ca femeia asta nu a priceput mai nimic de cand sta pe langa mine si mereu am fost alaturi de ea dar ma tachineaza si nu mai suport.Nu stiu cat de coerenta am fost , inca am nervi , dar chiar nu stiu cum sa ma mai comport si ce atitudine sa adopt.OK am un copil cu probleme , nu este capat de lume dar sunt zile in care mi-as dorii ca toata LUMEA de pe planeta sa dispara ca sa aiba loc si nefericirea mea.Mereu sa fiu funny si la cheremul tuturor , eu mama dolores cu cate o vorba buna pt toata lumea si cand este vb de MINE..Huuaaa HUUU.SUNT DEZAMAGITA si trista.Iar nu mai vreau sa vad si sa aud pe nimeni.

vorbim si pup pe toata lumea

se impune prezenta mea la o cafea....sa-ti trag o paruiala din vorbe...aparentele inseala intotdeauna....tre'sa selectezi mama...
hai nu mai fii trista si numai baga in seama toti ignorantii...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

neta!

am deschis un subiect nou-MICROCEFALIA si INCOMPATIBILTATEA RH-ului pt cine vrea sa posteze sfaturi si pareri.

Mergi la inceput

I-am promis unei mame ca i-o dau. Daca nu ma suna, am sa te caut sa vad cum poti intra in posesia ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Paula ma refeream sa o donezi dar tot pe forum, scz nu m-am exprimat corect, eu nu o pot lua pt ca alex nu are sanse sa stea foarte bine in ea, avem una dar ne trebuie alta mai sigura.
Langa bicla am vazut si un baietel frumos , il pot lua macar pt o luna?-Paul

Buna Miha!

Mi-ar placea o cafea , cand ne sincronizam si avem timp, eu sper ca odata o sa iesim la o cafea, doar NOOIII, sa pot vorbii linistita.Dar ce aiurez pe aici o sa te sun si vb mai multe.
Pupici la copii.

Mergi la inceput

Daca ai o fetita ne cuscrim !

Mergi la inceput