Nou stil de viatza (208)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Mephala, azi am lenevit ceva mai mult, pt ca m-am culcat la ora 2.30 - atunci mi-am terminat treaba.

Violeta, drum bun! Si multumim pt cafea.

Sabinutz si io voi fi la mare din 21 pana pe 29 mai. La Vama Veche. Poate ne vedem cumva.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Se pare ca asta e ,eu numai vreau sa lupt sa scot ceva din relatia noastra iar el se crede stie tot.Se va ajunge la o despartire urata din care va avea de pierdut numai Mara ca aici e cu cantec.Cel mai rau de asta imi pare ca ea chiar nu are nici o vina.

Zuzulici daca vrei ii cuplam dar sincer nu ti-ar trebui inrudire cu asa o familie.

Va multumesc de gandurile bune si ca va ganditi la mine.

Carmen cum stai cu cantarul.

Claudia sa vad si eu poze cu rochita.

Violeta multumesc de cafea este nevoie.

Anda ce frumosi erau pufosi.

Azi nu stiu ce am sa fac inca ca el nu vorbeste cu mine dar nici cu copilul si pentru asta il urasc afara ploua asa ca imi petrec timpul cu voi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Marilena, chiar nu merita sa strici relatia cu barbatul de langa tine pt ...socru. Da-l incolo. Nu te mai implica atat de mult! Fii mai... miserupista. Lasa-i si pe altii sa se agite.

Mai bine du-te pune-ti o masca, fa o baie cu spuma, creia o pauzaste-te, uita-te la un film bun, stai cu pitica si lasa-l si pe sot sa se linisteasca. Ca vine el la tine, o sa vezi! Hai, fruntea sus

Mergi la inceput

M-am dus sa-l inteb de ce se comporta asa cu Mara ca ea nu are nici o vina si nu vorbeste.

Tzuni degeaba vine ca usa s-a inchis si realizez ca asta au vrut toti si au reusit ,va urma o perioada grea dar sper sa gasesc putere sa o iau de la capat ca am mai facut-o odata numai ca acuma trebuie sa fiu si mami si tati pentru un pui care ma intreaba unde e papi ,e bolnav.Of sunt umflata de plans si cand ma gandsc ca va trebui sa ma intorc in tara imi vine sa urlu nu alta plus ca mai trebuie sa ii anunt si pe ai mei.Doamne cat crezi ca mai pot duce ca eu numai stiu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Marilena, haide, linisteste-te. Te rog. Bea un ceai cald, iesi cu pitica la plimbare. Nu te grabi sa iei decizii. Mai lasa sa treaca niste timp si fii tu cea inteleapta. Hai, curaj, nu dispera. Si in tara nu te intorci, ca stau io la granitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tzuni, nu mai plecam la mare in mai
noi mergem la 2 mai din 19 iunie pana in 10 iulie.
daca in perioada aia venti macar in weekend sigur ne vedem.
mie nu-mi mai place vama

Mai Marilena mai, ia zi tu concret, care-i problema? de la ce v-ati luat?

eu cred ca n-am inteles bine, imi faci un rezumat?
deci socrul e bolnav si tu trebuie sa te ocupi de el si daca nu mai vrei astia se supara sau cum.
pliz rezumat.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Am terminat si noi micul dejun: http://andaoana.blogspot.com/2008/05/muffins-iepuresti-cu-morcov.html
Marilena: cum anume se poarta Bert cu Mara? Ai zis ceva de genul asta care mi-a atras atentia.

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Sabina treaba sta cam asa.Ieri trebuia sa se poarte o discutie ce se va intampla cu batranul ca eu numai pot sa am grija de el,nici numai vreau si de aici a iesit cearta si am ajuns noi sa ne certam si sa ne reprosam lucruri care nu isi au rostu,plus ca el a hotarat sa numai vorbeasca cu mine asta nu ma deranjeaza dar nu ii vorbeste nici copilului si de aici sunt foc si para.Frati lui nu vor sa faca nimic si cand zic ca poate ar fi timpul de mai mult ajutor imi sar in cap.Nu stiu daca ai inteles ceva dar numai gandesc normal.

Tzuni crede-ma oricat de greu mi-ar fi sa ma intorc nu raman aici ca realizez singura ca relatia noastra numai are nici o sansa.Macar acolo de bine de rau am ce sa ii ofer copilului plus ca eu am inca casa mea in tara mai greu o sa imi fie sa gasesc serviciu dar stiu ca pot si trebuie ca Mara chiar nu are nici o vina.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Anda simplu nu vorbeste cu ea,numai ca el uita ca daca are ceva are cu mine nu cu ea.Of imi vine sa ii dau in cap.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata frumoaselor,

Mi-am inceput ziua cu 30 minute de gimnastica in care am inclus 100 abdomene si .

Tzuni, distractie placuta la mare, impreuna cu Meri!

Sabina, Zuzi, .

Claudia, n-am mai auzit pina acuma sa faci infectie urinara de la cura de slabire. Sanatate multa mamei tale!

Violeta, da, se pare ca va fi o zi frumoasa azi.

Gusta, eu sper ca e doar o perioada mai nasoala prin care treceti....

Carmen, ce faci azi?

Revin...

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput