Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumiiiiiiiiiim

Da... nu mai sunt blonda, am fost roscata intre-timp... acu sunt satent inchiiiiiis cu tente de mov... de la roscat
S-a asortat cu rochia...

Copiii au stat acasa, dormeau... a fost la ora 2. Si le stricam somnul de frumusete... asa ca n-avea sens sa-i tarai pana acolo, caldura... acolo asteptat fo juma de ora... si in 5 minute s-a terminat cununia... apoi dus acasa... retur la petrecere...

Gabi vrei gemeni? Ti-l dau imprumut?

Concediu: s-a votat grecia, pana la urma. Plecam cu niste prieteni si cu sora mea si cumnatu'. Plecam cu masina, seara/noaptea... 11 probabil... si o sa facem aprox. 10 ore. Dimineata cine de ia de buni? Astia de or sa doarma in scaunele de masina... eu nu pot sa dorm deloc in masina.
Noi mergem in sept. pt. ca atunci are sotul concediu.
Sper sa nu mai arda soarele ca acum si sa fie vreme frumoasa, totusi.
Aplicam acelasi tratament ca la elena... plasaj pana la 10-11 dim. ssi dupa 4-5 dupamiaza... In rest ne facem program in spatiu acoperit Cred ca ne intoarcem mai obositi decat plecam... dar mai bagam 1-2 we-uri pe undeva, doar noi doi
Sa intre soaca in concediu... si o las cu trupa... ca si asa ma inebuneste de ce plecam in concediu cu toti trei... I-am propus sa o las pe Elena acasa... ca ea e teroarea-terorilor... cu baietii sau fara e cam acelasi lucru... dar Elena face diferenta... Cum sa nu iau copiii? La mare? Cand pediatru ma inebuneste de cap... macar 10 zile pe an, la mare... indiferent de anotimp, vreme...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Andrei e frumos frumos frumos! Si mancacios! Ce avea acolo pe tavitza?

Tudor nu vrea sa manice dimineata, ceea ce nu ebine deloc si as incerca sa ii dau chestii bucatzele dar nu stiu ce. Cascaval sau brinza e exclus.

Of, am vazut si al doilea filmuletz. Si Tudor face la fel cu prizele si scoate si capacelele daca nu sunt bine bagate. Este foarte foarte nasol.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput
Mergi la inceput