Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

MARTUTZA ma bucur ca Victor este bine iar tie iti urez multa sanatate si sa ai grija de tine. Imi pare rau ca ai probleme dar sa ne anunti cand trebuie sa ne rugam pentru tine daca trebuie cumva sa te operezi.

Nu am vazut veverita pentru ca la mine nu s emai incarca pozele. care ar putea fi motivul?

Maria este bine. Dimineata a mancat fructele si am fugit in parc pana la 11.30 si acum am pus-o iar la somnic si speram sa mai lucrez la lucrarea de dizertatie (ca iar mi s-a pus pata sa o dau) dar vecinii mei s-au apucat de bocanit si am vazut pe sala si bormasina pregatita. Eu cred ca sun la politie. Nu e genul meu dar m-au inebunit de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

am vazut poze muulte, din urma, cu copiii frumosi, nazdravani, cercelati...cu ochi minunati...
diana-jors - prea tare alex in leaganul ala! da ne si noua pontul, de unde l ati achizitionat, te rog . primesc pm.
elyanne - frumoase fete, frumoase poze...si copiii? sa ti traiasca finii fericiti!
martutza - ai grija cu colonelu'...viata grea cu copiii astia, cresc, iau in greutate, ne rup spinarile...cunoastem.
intru rar, ca la munca n am timp, acasa nici atat, ca ma ia nora de proapata dupaamiaza si pana la culcare cad lata inaintea ei..dar voi scrieti, ca mi place sa vin din urma, macar atat sa fac si ptr mine...

mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Noi am optat pentru schema aia de vaccinuri de o platesti, dar doctorita de familie ne-a zis ca ROR-ul e gratis, cadou de la stat de 1 iunie... (asa am interpretat eu!)

V-as intreba, ca e un soare afara de innebunesti... Voi aveti planuri de concediu? Unde? cu copil sau fara copil? Noi cred ca mai petrecem inca o vara in fata blocului si la Week-end (un complex cu stranduri de pe la noi). Initial am vrut sa mergem cu tot cu Dragos in Ungaria, dar am fost acum duminica intr-o iesire pana la munte - drum de o ora - si Dragos m-a innebunit! Nu are rabdare in masina, vrea sa iasa din scaun, daca il tin in brate vrea in fata la taica-so, ne-a scos peri albi la amnadoi. Si daca o ora nu rezista, nu stiu cum ne-am descurca la un drum mai lung. Asa ca sarim si anul asta peste vacanta. Las ca face el 18 ani... si mergem in toate statiunile de pensionari care se exista Rad io rad, dar nu-i rasul meu. Asa nevoie am sa ies si sa uit de toate...
Deci: ce planuri de vacanta aveti?

It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ddana

Noi am optat pentru schema aia de vaccinuri de o platesti, dar doctorita de familie ne-a zis ca ROR-ul e gratis, cadou de la stat de 1 iunie... (asa am interpretat eu!)

V-as intreba, ca e un soare afara de innebunesti... Voi aveti planuri de concediu? Unde? cu copil sau fara copil? Noi cred ca mai petrecem inca o vara in fata blocului si la Week-end (un complex cu stranduri de pe la noi). Initial am vrut sa mergem cu tot cu Dragos in Ungaria, dar am fost acum duminica intr-o iesire pana la munte - drum de o ora - si Dragos m-a innebunit! Nu are rabdare in masina, vrea sa iasa din scaun, daca il tin in brate vrea in fata la taica-so, ne-a scos peri albi la amnadoi. Si daca o ora nu rezista, nu stiu cum ne-am descurca la un drum mai lung. Asa ca sarim si anul asta peste vacanta. Las ca face el 18 ani... si mergem in toate statiunile de pensionari care se exista Rad io rad, dar nu-i rasul meu. Asa nevoie am sa ies si sa uit de toate...
Deci: ce planuri de vacanta aveti?

It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

si noi vrem, in grecia-insule, kefalonia si zakynthos(e o insula unde vin testoase uriase si depun oua, e mai sauvage, asa..) . ne gandim la un charter ptr ca nu scapam de copil iar cu masina am avut experienta ta, de paste. s a foit pana la bran si apoi de la bran la constanta, a marait o gramada si n a dormit ca lumea la pranz. si, oricum, drumul ar fi muuult prea lung. mai bine inchiriem acolo masina sa ne plimbam.
noi speram sa ne iasa figura si sa fie si un pic de concediu, nu doar babysitting...

Asa creste o fetita

Varsta mea

Mergi la inceput

diana-jors: multumesc mult! e fain si alb, abia astept sa l arat lui tati diseara!

Asa creste o fetita

Varsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Pisikuta si eu am leagan de-ala tot albastru,si razvi face idem alex,se urca se da jos si nici nu cred cat iti mai poate folosi,e pana la 15kg,si dak merge loli nu cred ca o sa stea acolo prea mult,eu i l-am luat cand avea o luna si statea,acum doar asa cat sa se distreze cu urcatul si coboratul! acum ai putea sa ii iei dak ai spatiu un balansoar sau un tobogan,sau dak stai la casa ai atatea optiuni sa ii fcai...eu azi cand m-am intors de la doc,pt ca era innorat l-am dus pe razvi la un loc de joaca,o sala de joaca,si ce i-a mai placut,s-a dat cu masinutele,s-a dat pe topogan aveau unul mai mare si nul mai mic,pe ala micul se urca singurel,a alergat....

va pup!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Despre concediu: tare mult as vrea sa ma duc anul asta la mare cu tot cu razvi,dar nu stiu cum...sigur o sa ne faca creierii praf dak ne ducem numai noi cu el,iar dak o iau pe alde soacra-mea(ca ei asa ziceau) o sa ma intorc si mai distrusa decat plec...pe mama nu stiu dak pot sa o iau...si dak ma duc as vrea in staurn,caci este o statiune de familisti si imi place tare mult ca is multi copii si e liniste,plaja frumoasa...acum sa vedem!!!!sper sa ajung,caci asa ne-a recomandat si peditra ca i-ar face tare bine marea pt nasul lui razvi...

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Vazui veveritza zimbaciaosa, motzata si dintzoasa! frumusetzea.

Vaccin ROR a faut Tudor in mana, nu stiu care, adica cel gratuit dar nu stiu de era Priorix. A fost doza individuala oricum.

Casa de piatra surorii tale Eliana! Sa fie sanaosi si fericiti toata viata! Mi-a placut mult de tot buchetul si sotzul tau .... nush cum se face da' am o slabiciune pentru el. Din cauza ca ti-a facut gemeni ... cred ....

Cu Alex m-am obishnuit ... catzarator shef al stupului! Ce misto ca mai sta in leganel ... noi il avem sub pat de multa vreme....

Sanatate lui Vlad si tie Carmen!

Marta sanatate si tie! Mare grija cu durerile de mijloc! Ma bucur ca Victor e bine.

Tzuna ma bucur ca si Maria e ok acum. Sa o tina cit mai mult . Spor la scris!

Concediu: noi plecam in insula Thasos si am inchiriat un aparatament cu 50 euro/noapte. Ne pun la dispozitie si pat pentru Tudor. Am fi vrut sa luam avion dar costa 900 de euro drumul si nu ne permitem asa ca mergem cu masina, avem aproximativ 16 ore de drum. Sper sa reziste. El de obicei doarme in masina. Plecam noaptea asa ca macar pina spre dimineata tot va dormi si apoi ...Dumnezeu cu mila. Ramine de vazut. Am si net acolo si va spun ce si cum, ca va dati seama ca nu rezist sa nu intru. Deja i-am spus sotului ca iau laptopul si mi-a tras un smile sugestiv.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

salutare...

vreau sa va spun ca giulia de kitty e si mai frumoasa in realitate decat ce vedeti voi prin poze...eu cred ca o sa aiba cristina muuulta treaba cu ea ...or sa fie la petitori cu gramada...
vreau sa va mai spun de dragosul lui ddana s-a facut un baiat mare si frumos ...imi pare ca e cel mai inalt copil din cati am vazut la varsta asta...o sa aiba si dana de furca cu pretendentele...

despre vaccin -din cate am inteles e gratuit, asteptam si noi tel de la dr sa ne cheme la vaccin sapt asta sau cealalta ...desi cred ca o sa il mai amanam un pic...deoarece am vazut ca unii dintre copii au facut reactii la el si la 2 sapt dupa ce l-au primit ...si noi chiar in perioada aia vom fi plecati din tara...

concediu - in strainatate cu copil, mergem cu avionu si acolo inchiriem masina ca altfel nu se poate. sper sa se comporte bine andrei, o sa fie destul de lung drumul cu avionu si de la aeroport mai tre sa mergem vreo 2 ore pana la locul de cazare.
nici nu vreau sa ma gandesc sa ramanem acasa si anul asta ..am suferit anul trecut destul ca nu am fost nicaieri ...de era dupa mine ne-am fi dus, dar sotul meu a considerat ca andrei e prea mic ca sa il ducem ...eu consider ca acum o sa ne fie mult mai greu cu el decat ne-ar fi fost anul trecut ...

la un moment dat am spus ca o sa ii las plete lui andrei....
se pare ca am mintit.... acum imi pare putin rau dupa smocul de par ce il avea, cu el parea mult mai scump si mai cuminte ...acum si arata ca un copil pus pe rele

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

buna ziua

ne mai tineti minte? Am lipsit foarte mult de pe la voi, si imi pare rau ca am lipsit nemotivat!
Am vazut ca au venit mamici noi pe aici. Va zic bun venit, chiar dak am lipsit ceva timp. O sa reusim sa facem cunostinta!

Va doresc o zi buna tuturor!

Aaaaaaaa...... indraznesc sa intreb dak voi participati cu bebelusii vostri la concursul "Aleea stelutelor pampers". Nu am citit in urma sa vad! trimiteti linkul de la filmulet sa va votez.

Al meu printisor este www.pampers.ro/ro_RO/aleeastelutelor/search.php?keyword=BUB%20BUSILE%20PANA%20LA%20CARTI&category=db&page=11&id=1286" target="_blank">aici si www.pampers.ro/ro_RO/aleeastelutelor/search.php?keyword=ARTA%20DE%20A%20GATI%20PLACINTE&category=me&page=192&id=1284" target="_blank">aici - Teodor-Daniel
Daca filmuletele va binedispun votati-le!

Mirell@ mammy lui Teodor-Daniel 02.03.2007

Mergi la inceput