Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 18
Alina Maria spune:
Mai da ce harnicute sunteti , noi am fost la dr. cu Mandy si speram ca de acum e bine .
Si mie imi place caldura si chiar m-am bronzat bine de tot fara sa fac pete , ca de ele imi era frica .
Am terminat si eubagajul de spital adica l-ampus si in genti, mai imi trebuie doar niste produse de igiena si atat .
Am aranjat si cu d.na vine sa ma ajute dupa nastere , e 3.60 euro pe ora , eu zic ca merita , stie multe despre bb. si mama . Am zis macar 5 zile sa vina cate 4 ore pe zi .
Am sa cumpar si eu lapte praf azi sa fac ciocolata de casa ca nu mai rezist . Nu stiu de care sa iau , sunt mai multe marci si cu diferite gusturi sau nu stiu cum . Adica e doar de ala pt. bb. nu ?
Alina
34
si
Mandy Stephanie 3 ani
http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
MissJJ spune:
Gata am facut si noi ochi, eu mai greu fata mai rapid.
Ce fain ca o sa stati de acuma acasa, va e greu ca sunteti obisnuite cu serviciul dar gasiti si destule de facut acasa. Si eu am momente cand ma plictisesc dar tot imi caut de treaba si imi umplu timpul si trece, oricum o sa am timp de la anu' sa ma ocup si de mine si incet incet sa pot merge la servici.
Vicky ma bucur sa aud ca e gata bagajelul si ca ati rezolvat si pb cu, caruciorul, speram sa nu mai faca figuri.
Da sistemul este f bun si e fain ca e gratis la orice alta chestie numai la dinti nu.
Oricum ca peste tot tre sa fie hibe in orice sistem, nu exista unul perfect cred.
Camy pai la ciocolata alba nu am mai pus cacao si in loc am amestecat laptele praf cu nuca de cocos, nu am masurat cat am pus asa dupa ochi si tre sa pui putin mai multa apa ca va fi mai mult din cauza nucii de cocos si va iesi prea groasa daca nu mai adaugi niste apa. In rest e la fel.
Ella acuma ma duc sa vad si eu pozele.
Stai linistita ca te inveti tu si cu, caruciorul e mai greu la inceput da pe urma te prinzi de toate smecheriile si merge rapid.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
MissJJ spune:
AlinaM aici laptele praf asta este la raionul unde gasesti tot felul pt prajituri si zice ca e pt gatit sau de pus in cafea. E f ieftin si are excat mirosul si gustul ala de lapte praf de cand eram noi mici din ro, nu e asa fin ca asta de bebe.
Ella am vazut pozele f frumos caruciorul si burtica e pliko modelul nu?
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
vias spune:
merci frumos Mada...scuze ca pun intrebari tampite

...dar nu ma prea pricep eu asa prin bucatarie....![]()
![]()
Cami 31s+, cu
Timeea Cristina
pustai
MissJJ spune:
Camy stai linistita ca nici eu nu is experta mai ales la dulciuri, aici zici cas pe teren minat mereu o dau in bara.
da eu ma tot chinui poate poate reusesc si in arta dulciurilor.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
flo1980 spune:
gravidutzele!

adica am avut dreptate....este dopul gelatinos!!! Ca dupa ce la inceput a fost putin mai consistent acum e mucos si galben- verzui!!! Deci in cateva saptamani nasc??? Nu vreauuuuuu, dr. a zis macar sa mai stau pana in iunie.... (D.P.N 3 iulie)
Mai merg luni, cateva ore la serviciu si apoi gata, am luat prenatalul. Doamne ajuta-ma!
Flory mami de Alex si
33+ cu 
bebe 2
pozele mele
MissJJ spune:
Flo eu zic sa lasi serviciul si stai cat mai cuminte in patutz la odihna.
Tinem pumnii sa stea bebe cat mai mult in burtica.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
MissJJ spune:
Iar bantui singura pe aici???
Auziti am si eu o intrebare la voi nu stiu daca stiti la euforia tv dau astia o emisiune cu un nene mare expert in retete la gratar, se cheama petreceri la gratar si vroiam sa stiu daca imi puteti spune cum il cheama pe nenea ala daca aveti idee? Ca stiu ca are site si vroiam sa vad ceva retete de acolo, da numai nu imi aduc aminte cum il cheama.
M-am uitat pe site-ul euforia dar nu scrie nimic decat numele emisiunii si cam atata, nu dau o scurta descriere sau ceva, sau cel putin eu nu am gasit, pe google am incercat mai multe combinatii de cuvinte da nu merge daca as avea numele poate l-as gasi pe nea caisa ala.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
narcisa.s spune:
Salutiii..eu va scriu din oras asa ca va scriu pe scurt...
Anaxena esti o frumoasa, de abia astept sa o vad pe Maria...Si eu sa stii ca nu m-am uitat la ce mancai...
Bujo, sa inteleg ca e ultima zi de job?Ca si la Jjovana??Pai...distractie maxima...adica sa va linistiti, sa va relaxati si sa va bucurati de burtici
Bubule, Boti si mie imi era tare dor de voi
Sun-ule mandria tzarii, nu mi-ai raspuns referitor la carutz.Si amandina e intr-un mare fel pentru brazilieni pentru ca am folosit unt la crema.Aici toate cremele se fac cu lapte condensat, ei n-au mai vazut unt in crema.Putea fii ceva mai insiropata dar m-am speriat si deasupra puteam sa folosesc ciocolata cu lapte in loc de ciocolata amaruie...Dar sa-mi fie de invatatura data viitoare.Si nu e foarte dulce.Eclerele cum au fost?Cu vanilie cu ciocolata sau cu ness??Dar eu totusi cred ca ai nostri blanosi (ma rog, unul mai mult decat altul) vor face o usoara depresie...Sper ca al tau sa revina repejor acasa...Auzi da tu de unde stii ca nasti pe 17???Ca nu m-am prins
Biri, mie aici dr mi-a spus ca sunt frecvente sincope cardiace sau nu stiu cum sa spun...adica un ritm neregulat la bataile inimii la bebe...Dar sa nu ma sperii daca e asa.Oricum, suntem alaturi de tine si ne rugam la Domane Doamne sa fie bine si sigur va fii bine
Nati, adica v-ati mutat la Tokio??Su n-am inteles eu bine??
Le invidiez si le felicit pe fetele care mananca cirese si capsuni
Ana_a, La multi ani si liniste si pace si bb frumos si sanatos din partea noastra
Sa inteleg ca Antonia nu s-a decis sa iasa inca??Ce tare-i gagica!!
Caprioara, te asteptam miercuri atunci...Si eu am avut romtelecom si cel mai mic tarif si cel mai mare tarif.Era ok-iutz
Dara, pup fata frumoasa si burtica frumoasa
Cristinutza, cum mai stai cu melancolia??Burtica e bine??Vezi ca poate are Sun Inglesina, mie asa mi s-a parut din poze si te lamureste ea.Bereeeeeeeeee???
Mada puiule, n-a iesit foarte dulce si usor amaruie din cauza ciocolatei de la glazura.Ma enerveaza maselutza ta...Dar chiar nu se poate face nimic??Ca nu-mi place sa te chinui asa iubita.Am mancat si pentru tine si pentru Biri o feliutza da pentru Sunuletz nu ca ea cica-i la regim
Vicky ai cumparat ceva pentru Maya???
MaryB puiule va fii bine pana la sfarsit, o sa vezi!!Pupam burtica
Noi acum am venit de la analizele de sange, bine, cu circul de rigoare din partea mea, doar nu va asteptati sa fiu calma si senina, maine primim rezultatul pe mail...Mergem sa mancam ceva dupa care ma duc sa ridic pentru micutza sirena mai o paturica si asternuturi de pat facute de o prietena.Pun poze cred ca in we asta
Ella poate fii dopul gelatinos si il elimini treptat...Si nu cred ca incepe travaliul.Si mie mi se intampla din cand in cand
Bujo, ma bucur ca ai scapat de visele erotice...La noi numai Vil a visat-o pe Micutza Sirena, eu nu...Visele mele sunt legate de asigurari medicale, laboratoare si analize...
Sursula voi cum sunteti mama, sunteti bine?Ce face burticutza?Mai ai filmari?
Kimmy, o iahnie de fasole, un suc de coacaze...Poate ajuta
Flo, nu te impacienta...Stai linistita.Bebe o sa stea acolo cat trebuie.
Sibylle esti bine??Ce face Ariciu??Dar burtica?V-ati mutat, gata, ati terminat?
Danangie, cum mai merge cu stomacelul???
Mergem sa mancam pe undeva.
V-am pupaaaattttt.
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (30+)si Vil asteptand o 
AMR 10
boticelina spune:
Mada, pe nenea ala in cheama Rob Rainford si emisiunea se numeste "licence to grill", si mie imi place tare mult ce face el, mai ales melanjurile in care marineaza carnitzele 
Uite un www.foodtv.ca/recipes/Browse/browse_result.aspx?DropShow=68771" target="_blank">link cu retele omului
Proportia drojdie uscata/drojdie umeda e cca 1/4 adica 25 gr umeda = 7 gr de drojdie uscata. Si mai simplu, urmariti instructiunile de pe liculetul de drojdie uscata si puneti functie de cant de faina pe care o aveti in reteta. De obicei se pune un pliculet la 500 gr de faina.
Flo, dopul????????
inca un bebeloi grabit. Gata, acasa si in pat cu tine.
Eu azi am fost tare ametita, mi-a fost greata, mi-am umplut frigi cu mincare ca am vazut ca am bagat mare ultimele zile si acum nu pot baga decat apa si ceai, am returnat tot ce mancasem azi, ufff, de-ale sarcini... Vad insa ca incep sa-mi revin.
Monica
31+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"