Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 19
ella81it spune:

MADA ms
Da carutul este pliko p3!Trebuie sa mi mai arate sotul cum se strange si cum se deface ,ca in curand plec la plimbare cu bb!![]()
Flo si eu am aceeasi problema ca si tine!Scurgeri destul de abundente mai ales dimineata
.Nu cred ca o sa nasc curand nu stiu de ce dar eu cred ca bb al meu o sa se lase asteptat![]()
Stai linistita ,totul va fii bine
De ce nu mergi la un control?
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
34+
diarux spune:
Salutare bebei si bebeline ;i la mame, numai bine!!!!!!!!!!
am fost la doctoreasa. Totul pare normal, cred.
de acum s-a dus naibii mancarea sarata....![]()
eu am niste nelamurir poiaste ma ajutati si pe mine , fetele care au trecut de cele 25 de sapt pe care le incheiem noi astazi.
deci .....
BB afiseaza o pozitie foarte aroganta. adik, in loc sa stea ghemuit si el ca toti bebeii, sta contorsionat. Dr zice ca nu e o problema, dar mie mi se pare ciudat, ca si la morfo fetala statea tot aiurea, cu un piciorus sub fund si unul...nu mai stiu cum.Sa ma ingrijorez, oare?
in legatura cu greutatea, este estimata la 650-800g. O fi bine? cu asa o margja de eroare? bine, stiu ca ezista marja de 300 de grame, dar am vazut ca topata lumea ape aici da o greutate fixa. si iarasi ma intreb, o fi bine, n-o fi bine?
nu mai spun ca masuratorile celelalte ma depasesc...
ma duc pana la mama,ca a facut cica un peste bun. revin .
ANAXENA- esti o mamica cu burtica foarte frumusica!
La multi ani pentru ANA_
Si pumnii stransi pentru BIRIsa fie bebica sanatos. Eu singurul lucru clar din toata eco de azi, in care BB numai aiurea statea dupa cum spusei, am vazut inimioara!!!!Superb moment.Numai ca mie nu mi-a zis niciodata ce frecventa au bataile si daca e bine. Oare imi spune mai tarziu? na, ca am mai gasit un motiv de ingrijorare....
va pup deocamdata....
aaaaa si sa schimbam si semnatura....data viitoare
bebe Andrei
Ruxandra
24+ si
Andrei Tudor
rontzy spune:
Buna fetelor!
mai intru si eu.....sa nu ma dati disparuta....
Mai am saptamana viitoare si scap de serviciu..........
.
Citesc din urma,mai am vreo 10 pagini si revin sa va zic noutati de mine si de bb....
rontzy
33+
MissJJ spune:
Narcisa se pare ca nu pot face mai mult de atata. Mi-a cumparat azi Flo si apa aia de gura data de doctoritza sa vedem cum ma impac cu ea, poate ma ajuta daca mi-a prescis-o creca are ea un motiv nu?
Boti vai ce m-as face eu fara tine.
Da mai are ala niste retete de numa. Acu am zis ca avem si noi gratar si pot experimenta si eu retetele lui.
Nasol ca ai greturi si nu te simti cum trebuie, sper sa iti revii cat mai rapid.
Ella ai sa te obisnuiesti tu nu iti fa griji.
Diarux daca medicul nu a zis nimic eu zic ca nu trebuie sa iti faci griji.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
mcoca spune:
Narcisa draga, Maya nu mai e in fundu gol :))), gata are si ea tot ce-i trebuie :). MAi trebuie sa spal tot, si asta o sa fac sapt viitoare.
MAi ruxandra, e foarte bine!!! Maya avea la morfo 2 500g, si era bine. NU o sa aiba ea 4000kg la nastere, dar o sa fie ok. Bebele are spatiu acum sa faca ce vrea el :).
Mada, sper sa dea rezultat apa de gura.
Uuuff , Boti, afurisite greturi :(.
Vicky
34+ si
Maya
AMR +5 saptamani
Bebele casei
MissJJ spune:
Vicky ma bucur ca v-ati luat de toate da asteptam si noi poze, mai ales moi ca eu is tare curioasa din fire.
Asa ca please daca vrei sa pui si niste poze si cu ce ati luat da si cu burtica daca se poate.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
SunSmile spune:
Vic pozeeeee! Sa poarte Maya sanatoasa toate cele!
Ella vazut si placut poze! Sa poarte bebe Alex (care eu cred ca va sta mult si bine in burtica) totul cu sanatate. E foarte frumos carutul, m-am jucat la greu cu el.
Narcis mai intreaba inca o data, pliz...cred ca am ratat. Super delicioasa suna prajitura...o reusesti tu si mai bine data viitoare. Eclerele erau cu vanilie, ca mie alea imi plac. De unde stiu ca nasc pe 17???? Din putzul propriei gandiri.:))) Asa simt eu, ca fii-mea o sa aiba un 7 in data ei de nastere. Si mai simt ca o sa aiba un semn pe mana dreapta (asta am visat-o, de fapt)...ce sa zic, probabil o iau razna cu spor!![]()
Boti sanatate puiule!
Mada si mie-mi place de tipu ala. Ce sa zic...succes harnicio! Ahhh si sa stii ca iese foarte buna ciocolata cu crema de "visichi"...am incercat.![]()
Ma'c sa ma mai tavalesc cu bestia si cu mama (zau, o face asta cum vrea el:) )) ...mai vin...
SUN
34+ 

Tecky spune:
Am avut azi o zi foarte incarcata,sunt franta!
Ma bucur ca bb Antonia a decis sa mai stea la mami in burtica!
Ella mi-au placut pozele si mai ales cea in care este sotul tau cu hamul atarnat la gat,se vede ca asteapta cu nerabdare venirea bb.
Flo ai mare grija de tine,sa nu depui efort!
Mada am salvat si eu reteta de ciocolata,poate maine ma incumet sa o fac,desi am cumparat azi 3 buc de ciocolata.
Bujo sa ai parte de un concediu placut!
Eu ma duc sa fac un dus si daca mai am putere mai intru sa vad ce ati mai scris!
Tecky 33 sapt 
AMR 7 sapt
flo1980 spune:
Ela tocmai am fost la control miercuri seara. Mi-a zis ca domnul col e complet sters si deschis.....deci asa este, a inceput sa se elimine din dop......
A inceput de miercuri, cand am venit de la control...secretia era putin roz, f. putin...am zis sa astept sa vad dimineata cum mai apare, si era asa cum am zis....chegulete de mucus care curg....mai mult dimineata si la pranz.... Pe urma am citit ce a scris bubuleana, imi aduc aacum aminte ca si la prima sarcina a fost la fel....a mai durat o saptamana si apoi am nascut....![]()
![]()
![]()
Flory mami de Alex si
33+ cu 
bebe 2
pozele mele
flo1980 spune:
Multumesc fetelor pentru sustinere! Sunt doar cu Alex acasa....tati a plecat cu bunicii la tara....vai de noi ![]()
![]()
![]()
Nici nu vreau sa ma gandesc la ceva rau...dar parca am o presimtire...
Flory mami de Alex si
33+ cu 
bebe 2
pozele mele