Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
maryb spune:
fetelor, va rog sa-mi spuneti si mie ce inseamna HC ? m-a intrebat o fata si eu i-am zis ca este humerus, dar nu este cumva de fapt circumferinta capului ?....pls, repede un raspuns va rog ?.
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
bujo spune:
Io nu-s asa sentimentala cu plecatu, abia astept sa scap. Asta din cauza colegului meu bineintentionat care mi-a dat o gramada de batai de cap si din cauza tensiunii de la birou. Altfel imi place sa lucrez. Dar la cate am de facut si acasa chiar nu cred ca ma voi plictisi. Plus ca o sa fac plimbarile mult dorite ca pana acu n-am avut timp.
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
bujo spune:
Maryb circumferinta capului e CC in romana. HC e head circumference.
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
mcoca spune:
Gata declar
Bagajul de spital terminat 
sunt ultra happy. Bine , mai trebuie sa-mi iau eu un sutien de alaptat, dar asta o fac repede, ca stiu exact de unde. Totusi pe acasa ne mai lipsesc : carutzul (care ieri ni l-au retrimis :))), caditza si masa de infasat (ca nu cad de acord cu al meu sotz asupra modelului :)) si patutzul cu care nu ma grabesc, deoarece va dormi in patutz numai d eprin septembrie, cand mai creste un pic (la inceput o sa doarma in cos).
Ella, e normal sa ai putine lucruri pe lista, cum a zis si Mada. CAm acelasi lucru am si eu. Toata farmacia o iei dupa ce nasti ca iti vor zice aia ce si cum (mie imi vor da si reteta si sunt in mare parte gratuite).
Mada, imi pare rau ca iar te-a durut maseaua :(((. Doamne ce sistem de sanatate de cacao este si acolo.
Si eu am crezut ca o sa-mi lipseasca lucrul, dar e ultra-bine acasa, si sunt si extrem de ocupata cu tot felul.
Vicky
34+ si
Maya
AMR +5 saptamani
Bebele casei
maryb spune:
quote:
Originally posted by bujo
Maryb circumferinta capului e CC in romana. HC e head circumference.
bujo31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
bujo....pai si head circumference nu inseamna tot circumferinta capului ?
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu pozele mele
catilin2008 spune:
cand va aud de stat acasa...si eu vreau..tocmai am vorbit cu dl. dr...si luni ma prezint la prima ora la spital pentru analize..dupa aceea vedem..as vrea sa imi iau concediu de odihna..dar sefu vad ca nu angajeaza pe altcineva in loc...si parca nu imi vine sa o las singura pe colega cu toata treaba pe cap..dar daca imi spune iar..odihna..nu mai stau la discutii..la o adica e viata bebicului meu..
ma bucur ca antonia s-a hotarat sa mai stea la cadurica...cred ca ii e greu irdei..uite-o nu e!...dar.sanatoase sa fie amandoua
26 + cu
Bebicu
bujo spune:
Ba da Maryb, e acelasi lucru, asta voiam sa zic ca depinde de limba in care e scris.
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
vias spune:
Draga mea Bujo, precum si celelalte fete care de azi stati acasa...va doresc ODIHNA PLACUTA!!!!....ce fain...data viitoare cand veti lucra veti fi mamici in toata regula..

Cami 31s+, cu
Timeea Cristina
pustai
bujo spune:
Sarumana de urari, se pare ca o sa mai lucrez un pic si acasa pana termin un proiect dar oricum nu se compara, vreo 2-3 ore pe zi acolo, plus ca pot sta in pat cand vreau.
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
maryb spune:
bujo, merci frumos pentru raspuns. Odihna placuta acasa de maine....fericitoooooo 
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele