Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 16
jjovana80 spune:
Gata !!!! Mi-am facut bagajul ! Am impachetat tot ce mai aveam pe la birou. Imi vine sa plang .... nu stiu de ce ..... cred ca o sa ma plictisesc acasa pana o sa vina bebe. La serviciu nu o sa mai vin nici in vizita ca se anunta calduri mari in Bucuresti.
Tati este la farmacie sa ne cumpere anestezia peridurala .... Ha ha. Chiar acum a revenit.
Deci, pentru cine e interesat .... trusa anestezie peridurala Braun cu anestezic Naropin 10 mg / ml costa 125 lei la farmacia de la spitalul Municipal. WWAAAWWWW.... arata cam ciudat cu ditamai furtunelu nici nu stiu ce naiba e .... cu un ac gros .... iiihhhhhh .... cate chestii pe aici, un carligut.
oana silvia si pruncuta Daria... 32 sapt
SunSmile spune:
Jovana eu chiar am plans in ultima zi de job. Nu stiu, parca era aiurea. Am si un sef si niste colegi absolut dementiali si poate d'aia. Acum mi-e ok, pt ca ma duc des pe la ei.
Eu nu inteleg asta cu caldurile..se intampla ceva daca mergeti la plimbare? Huh...io abia asteptam sa vina caldura si acum sunt ca soparla !:)
Succes la odihnit acasica si tinem pumnii sa pui netul cat mai repede!
Ma'c sa-mi racolez mama:))...va mai pup io pe seara!
SUN
34+ 

jjovana80 spune:
Sun, mie mi-e rau pe caldura si nu am voie la soare sau sa merg rpin soare din cauza pielii. IIIHHHHH..... nu-mi place deloc soarele decat cand sant pe marginea unei mari baltoci de apa....
Va pupacesc pe toate.....
bbbbiiizzzzz.....o sa-mi fie dor de voi .... este ultimul mesaj pe care -l scriu de la calculatorul meu iubit de la birou .... hai ca acum chiar o dau in balarii.....:((((((
Sa aveti grija de voi si de bebeii din burtici.
mishuc spune:
quote:
Originally posted by jjovana80
bbbbiiizzzzz.....o sa-mi fie dor de voi .... este ultimul mesaj pe care -l scriu de la calculatorul meu iubit de la birou .... hai ca acum chiar o dau in balarii.....:((((((
Sa aveti grija de voi si de bebeii din burtici.
Asa am simtit si eu cand a fost la mine ultima zi de serviciu. dar asa bine m-am obisnuit acasa
Mishuc
32+
truli-luli spune:
Daca mai era nevoie de o dovada ca bebeii inca din burtica au planul lor iata ca ne-a dat-o Antonia Irdei. Sanatate bebe mic si stai cuminte in burtica pana cand va veni vremea ta.
Oana odihna placuta acasa si lasa supararea. gandeste-te ca ramai acasa pt ca in curand o veti avea pe Daria cu voi
Vezi cum faci sa bagi repede netul si acasa.
Sun sa stii ca eu o inteleg pe Oana cand se plange de caldura. Nici eu nu ma impac cu ea fara intindere considerabila de apa in zona. Acu 3 ani eram gravida cu Ana si montam AC in ap in Bucuresti si chiar si asa aveam o tinuta super sexi spre deloc prin casa
Mada si Sun multumim pt reteta de ciocolata de casa. Mi-ati facut si mie pofta si am listat reteta sa o incerc acasa.
Eu va pup si va urez we placut!
Cami
28s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
ella81it spune:

Am pus poze pe picasa cu caruciorul cu mine grasaaaaaaaaaaaaa rau si cu salopeta cumparata ieri ptr bb Alex.
CRISTINA m am chinuit mult sa montez caruciorul si nu am reusit.Deci landoul se da jos si pe acel schelete se monteaza scoica ptr masina si paseginul.Dar nu am reusit
,are multe smecherii dar mai am de invatat
.
Am pus poza cu patutul si cu masa de infasat!Nu am terminat de aranjat camera,dar va fii in 2 culori alb si culoarea lemnului.Mai am in camera un pat de o persoana si un dulat ,sunt noi si nu am vrut sa le duc in garaj.
Asa pot dormii si eu la bb in camera!![]()
SUN
BB Alex e cam puturos azi,nu misca asa des si eu ma panichez!Cred ca i pun muzica sa l trezesc!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
34+
vias spune:
merci Madapt reteta...e listata...dar poate imi dai reteta si pt cea alba ![]()
![]()
..eu se pare ca nu scap de somnul ce ma omoara....as dormi continuu..
...se pare ca la servici nici netul nu mereg foarte bine...
Cami 31s+, cu
Timeea Cristina
pustai
vias spune:
.....vreau sa stau si eu acasa....abia astept....inca nu sunt sigura daca mai stau doar luna asta sau mai vin si o sapt sau 2 din iunie....inca nu stiu sigur....ma tot gandesc ce sa fac....luai-ar sa-i ia de bani...

..o sa intru acum pe picasa gagici sa vad si eu pozele..
Cami 31s+, cu
Timeea Cristina
pustai
M&M spune:
Ella, e tare frumos caruciorul!!! SI mi-a placut si camera lui bebe Alex!!!
burtica ta...Sa nu te mai aud ca esti grasana, ca nu esti!!!
Toate am luat cateva kg in plus, dar de dragul bebeilor nostri ce nu facem noi, mamicile??? Ne revenim noi dupa.![]()

Mada, somnic usor!!
Mie imi place la nebunie caldura....si eu abia astept sa vina vara, dar ma intreb cum va fi anul asta cand il voi avea si pe bebe in burtica...
Cristina
26+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
map spune:
quote:
Originally posted by Kimmy
Se pare ca la mine nu merge treaba deloc.Am facut un dush sa-mi mai revin din moleseala,m-a ajutat dar foarte putin,cat am schimbat asternuturile si am bagat o tura la spalat
.
Felicitari fetelor pentru ultima zi la birou,servici
Am bagat o ciocolata alba in burdihan.Toata huc!
Mi-am propus macar sa mai aspir,sterg si sa fac spanac.
Ma mai ajutati va rog cu cateva mancaruri bogate in fier?La analize mi-a iesit fierul la limita si mi s-a prescris Ferro-Folgamma,dar din pacate nu pot sa iau ca alaltaieri am stat 2 ore cu capul in wc dand la rate de la el...
Multumesc anticipatpentru Irda si Antonia
Kimmy33+
Erika
AMR 7 saptamani
Bebele familiei
Kimmy eu iau un produs care de cheama ferro sanol duodenal si-l suport bine insa o data mi-a fost foarte rau de la el. Ce iau eu se ia fie o ora inainte de masa de dimineata fie la doua ore dupa masa de seara (de fapt asta-i cred ca standard la Fe si fara combinatii cu Ca, Mg, cafea, ciocolata, recomandat a se lua cu vitamina C). Intr-o seara am luat magneziu prea tarziu asa ca a trebuit sa intarzii sa iau si Fe. Am adormit si m-am mai trezit pe la doua noaptea, am luat si la vre-o ora cine dadea la bobocei, eu. DE atunci am mare grija sa pap pana-n 19.30 si sa nu iau Mg mai tarziu de 20 ca sa pot lua Fe pe la 22 si totul este foarte bine. Imi amintesc la fel ca dupa nasterea lui Robert cand eram cu fe la pamant caci pierdusem 1l de sange la nastere am luat odata tot asa Fe dimineata dupa ce nu mancasem toata noaptea si mi-a foar rau ca naiba. Poate o fi si la tine ceva cum a fost la mine. Si din alimente poti lua bine Fe dar trebuie papi atent. Din pacate pe ultima suta de sarcina si dupa nastere avem nevoie d eun pic mai mult.
Monica
32+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatiiCraciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

AMR 7 saptamani