Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 14
bujo spune:
LAST DAY OF WORK

Nu va dati seama ce happy sunt. Dimineata am fost la dr si m-a masurat si cantarit, au sosit si analizele. Toate bune. Mai tre sa ma duc sapt viitoare sa vad care e rezultatu la analiza de secretie.
Sursu sa stii ca de la bun inceput am incercat sa privesc sarcina si nasterea ca pe un proces fizic normal si ca n-are rost sa fac din tantar armasar. Sigur ca am si eu dileme si temeri, majoritatea legate de rolul meu de mamik insa cu nasterea chiar n-am nici o teama. Mai vedem peste cateva sapt cand se apropie momentul
Asta nu inseamna ca eu condamn pe cele care aleg sa faca cezariana, Doamne fereste. Insa mi se pare normal sa intreb daca s-au documentat indeajuns cat sa stie avantajele si dezavantajele de ambele parti. Sotul zice ca nu pot salva pe toata lumea
Si stiu ca are dreptate dar asa sunt eu.
Sa scriu sau nu si io o reteta cu gris?..... Mada trebuie sa incerci savarina cu gris. E bestiala si foarte simplu de facut. Iti trebe 4 oua, 4 linguri de zahar si 4 de gris (sau 3 de gris si una de faina). Se bat albusurile spuma si se adauga grisul, apoi galbenusurile frecate cu zaharul. Se toarna in forme (daca ai) sau intr-o tava de cozonac (am vazut ca sunt si de yenna). Se pune la copt si dupa ce se coace si se lasa la racit se insiropeaza. Acu eu nu insiropez cu siropuri cu zahar si apa ca sunt prea gretos de dulci. Eu insiropez cu lapte si iese bestial. Deci se pun cam 700 ml de lapte la incalzit (ca sa balteasca bine de lapte) si cand se infierbanta se adauga zahar cat va place si esenta de rom tot cat va place (mie imi place cu multa esenta). Puteti pune si alte esente. Apoi se toarna peste savarine cu lingura ca sa se insiropeze uniform. Se pune apoi frisca pe deasupra si feliute de fructe daca vreti. Va zic io ca va lingeti pe degete. E usoara si deloc gretoasa reteta, exact ce ne trebe noua.
Deci pana la urma cu glicerina n-am facut io exces de zel![]()
Voi ziceati de vise ciudate? Io am visat ca asta micu impingea cu o manuta prin burta si puteam sa-i numar si degetele asa bine se vedea. Dupa care a inceput sa tipe. Creepy rau!!!
Offf sa aflam odata vesti despre Irda ca stam cam ca pe jar.
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Tecky spune:
Am venit de la coafor si am intrat sa trag un ochi la ce ati mai scris.
Sun pe 17 iunie cand vei naste tu este si ziua sotului meu de nastere.Ai luat legatura cu Irda?
Cristina bafta maine la dr!
Camy ai mare grija cu fructele nespalate ca se poate face toxoplasmoza din cauza lor!
Gata va las ca plec la cumparaturi!
Tecky 33 sapt 
AMR 7 sapt
Kimmy spune:
Se pare ca la mine nu merge treaba deloc
.Am facut un dush sa-mi mai revin din moleseala,m-a ajutat dar foarte putin,cat am schimbat asternuturile si am bagat o tura la spalat
.
Felicitari fetelor pentru ultima zi la birou,servici 
Am bagat o ciocolata alba in burdihan.Toata huc!
Mi-am propus macar sa mai aspir,sterg si sa fac spanac.
Ma mai ajutati va rog cu cateva mancaruri bogate in fier?La analize mi-a iesit fierul la limita si mi s-a prescris Ferro-Folgamma,dar din pacate nu pot sa iau ca alaltaieri am stat 2 ore cu capul in wc dand la rate de la el...
Multumesc anticipat 

pentru Irda si Antonia

Kimmy
33+
Erika
AMR 7 saptamani 
Bebele familiei
bujo spune:
Nasol Kimmy cu fieru. Nu poti sa iei alt produs? Ca e important sa facem profilaxia fierului, mai ales daca se dovedeste ca avem carenta. Io de ex iau tardiferon. Si n-am absolut nimic de la el.
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
ella81it spune:
BUBU exact asa cum ai scis se prezinta scurgerea mea!
Deci ar putea fi dopul,avand in vedere ca am colul moale ca untul,asa s a exprimat doctorul!
Dar nu are firisoare rosii sau maronii!
Sa zicem ca elimin dopul asta inseamna ca o sa nasc in curand?
Scuzati mi ignoranta!![]()
Am inca de facut analizele ptr streptococ b si ptr epidurala de facut!
Si nu as vrea sa nasc pana atunci,1 iunie!
Vreau aceasta zii!Dpn e pe 25 iunie!
CRISTINA eu te sfstuiesc sa mergi sa le vezi pe amandoua in magazin1Si eu gasisem pe net unul de la peg perego dar cand l am vazut in mag.nu am fost asa multumita!
Am luat altul tot de la aceasi firma dar mai dotat![]()
Fac poze si le pun pe picasa!
MADA am pregatit tot ce era pe listuta,mai iau in plus servetele umede,pampers sa fiu sigura ,gel dus ptr mine si bb ,crema protectiva bb si sa vad ce idei imi mai vin!
SUN te rugam sun o pe IRDA!
Chiar cine imi da si mie un nr de tel.sa va anunt cand nasc?Sigur sotul nu o sa scrie pe forum!![]()
![]()
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
34+
SunSmile spune:
Scuzati...am avut o vizita si d'aia n-am putut suna. Deci am vorbit acum cu Irda...ieri au scos-o de pe gynipral si a inceput sa aiba contractii la 5-6 minute dar nesistematizate. Dilatarea pana dimineata a fost 2cm si un pic, asa ca doctorul ei a hotarat sa o bage iar pe gynipral si sa lase bebitza sa vina cand vrea ea. Asa ca inca nu avem bebe, dar e mai bine, se face si ea mai mare!
Oricum, sa ne indreptam gandurile bune spre Irda si Antonia, pt ca au nevoie!
SUN
34+ 

Dianami spune:
Dragutelor, bebe Antonia s-a hotarat ca trebuie sa mai stea putin in burtica, asa ca mami si dr. nu au ce sa-i faca printesei
. Irda are iarasi perfuzii pana cand va vrea domnisoara sa se nasca.
Am primit sms de la ea pe la 9, dar eram la dr. Dupa tura de contractii de ieri colul meu mai are 0,5 cm...tot inchis. Si eu tot sper sa duc sarcina si luna iunie...
Va pup, mai revin.
Diana
31+
si Iulia
(15.07.2005)
MissJJ spune:
Fetelor uitati www.mayoclinic.com/health/signs-of-labor/PR00083" target="_blank">aici despre travaliu si semne si mai jos vedeti ca sunt si video cum se introduce epidurala si mai multe link-uri interesante.
E si un link cu exercitii pe care le puteti face sa va pregatiti de travaliu.
Ella peste tot unde am citit cand incepi sa elimini dopul pot trece si saptamani fara sa se intample nimic.
Kimmy spor la treburi, nasol ca nu suporti tabletele de fier. Uite www.eatwell.gov.uk/healthissues/irondeficiency/" target="_blank">aici o lista cu alimnete bogate in fier si sugestii de papitza si cum se absoarbe mai bine fierul.
Bujo ms de reteta suna tare bine si usor am sa incerc si eu poate daca iese bine fac si pt samb urm.
Ms mult.
Sun, Diana multumim de vesti. Bine ca s-a hotarat bebitza sa mai stea sa mai creasca putin.
Diana uff ai grija de tine si speram sa ajungi la termen.
Eu is tare curioasa dupa ce trec de 36 de sapt daca se intampla vreo ceva. Ca eu ma simt de parca as fi la inceputul sarcinii nu tu contractii nu tu scurgeri dubioase nu nimic. Burtica e tot sus da am inteles ca la a doua sarcina poate cobora chiar si in timpul travaliului deci nu ma astept la semn din asta. Hmm is tare curioasa sa vad cum o sa fie de data asta daca o sa se intample totul cum trebuie de la mama natura sau ajung iar la spital fara apa rupta fara nimic. Bine da sa stea bebe cat mai mult ca eu nu ma supar sa creasca si sa se faca mare. Eu o astept cand vrea sa vina da am asa sentimentul ca o sa stea mult si bine, nu stiu de ce. Aiurea cu senzatiile astea.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
alinushca spune:
Nimic-nimic despre Irda?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
17+

Edit: scuze, acu' am vazut. ce veste buna!
M&M spune:
Jovana, super!!! Poate reusesti sa iti instalezi net si acasa ...
Tecky, spor la cumparaturi!!!
Alina, multa sanatate lui Mandy!!!
Kimmy, eu iau Maltofer, si nu am avut nicio reactie adversa de la el pana acum...bine, eu iau cand imi aduc aminte, nu iau zilnic...
Ce mama inconstienta sunt!!!! ![]()
Sa va zic la ce poftesc eu acum????
La un pahar mare de bere, rece....
Doamne !!! Am luat-o pe aratura....

Ella, astept pozele cu caruciorul...
Nicio veste despre Irda si bebe Antonia???
Cristina
26+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"