Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
MissJJ spune:
Cristina acuma eu consider astea doua chestii f utile ca le-am avut la caruciorul nostru si stiu ca le-am folosit mult mai ales chestia ca se lasa mai jos copertina fata pana la un an a dormit in carucior de fiecare data cand ieseam in oras si cel mai simplu sa nu ii bata soarele vantul praful in ochi sa nu fie chiar asa lumina si etc era sa trag copertina si gata. Acuma e mare si nu mai doarme sau sa stea asa stie sa se ridice singura si ridica singura si spatarul cand se ridica. Dar pana la un an am folosit-o la greu. Si mai ales ca ma puteam uita la ea usor prin copertina fara ca ea sa ma vada si ma asiguram ca e ok.
Uite aici sa vezi cum e la caruciorul nostru copertina, nu stiu daca e exact la fel si la ala inglesina dar majoritatea au cam acelasi sistem.
Dar sfatul meu mergi sa le vezi pe ambele in magazin trage de ele invarte-le plimba-te cu ele prin magazin si fa-ti o idee, dar daca ar fi sa ma bazez pe ce descriu ei acolo eu as inclina spre ala inglesina.
Bubu te cred ca esti emotionata.
E ceva f frumos cand abia astepti sa intri in fiecare dim sa vezi daca sunt vesti daca se mai face galerie pt cineva si etc. E un sentiment tare placut si apoi cand incep sa apara pozele cu bebe mici si scumpi.
Ehh e frumos tare.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
danangie spune:
BIRIBU sa va ocroteasca D-zeu si toti sfintii. Va fi bine. Trebuie sa fie bine. Cum de abia acum a aparut aceasta problema? Roaga-te Sf. Stelian, ocrotitorul copiilor. D-ne ajuta sa fie bine.
mult asteptat
ella81it spune:
Buna dimineata
!
Cum ma trezesc vin fuga la calculator sa citesc vestile depsre IRDA!
Stiu ca o sa fie bine atat ea cat si bb Antonia!
Am si eu o problema..de cateva zile am o scurgere mai abundenta!Sa fie dopul gelatinos?Am sitit ca mai este cineva in aceasi situatie ca si mine,scuze nu am retinut cine!
Ma poate ajuta cineva?Imi este jena sa sun doctorul si sa l intreb!
CRISTINA la caruciorul chicco stiu ca poti sa tii pe bb spre strada sau spre tine!Are 2 poziti a paseginului!Scuze daca nu m am exptimat bine!
VICKY spor la cumparaturi!
TECKY asteptam poze ci noul look!
MADA ma intrebai zilele trecute de lista data de la spital!Imi cer doar cateva lucruri,de aceea sunt eu stresata cind citesc listutele voaste.
Deci imi trebuie 2 3 camasi noapte,papuci,halat,chiloti,absorbante,sutien alaptat si apa iar ptr bb 4 body,4 costumase,sosetele sau ceva de incaltat.Asta e tot ce scrie pe lista!
Va pup si sunt pe aproabe!Astept cu nerabdare vestii de la Irda!
Si va rog ajutati ma cu mica mea problema,imi e teama ca incepe trvaliul si eu nu imi dau seama
!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
34+
bubuleana spune:
legat de scurgeri in luna a 8-a uitati aici ceva scris de Tutunaru:
Scurgeri vaginale. Cu secretia vaginala albicioasa si abundenta probabil ca esti deja impacata din lunile trecute. Luna aceasta insa s-ar putea sa faci cunostinta cu un alt tip de "secretie", anume poti sa observi un fel de mucus slab verzui pe hartia de toaleta sau pe absorbantul chilotului tau. Nu trebuie sa te alarmezi, este un fenomen normal. Este ceea ce se numeste dopul gelatinos care iti sigileaza colul pantru a proteja continutul uterului, si a fost acolo toata sarcina. Acum incepe sa isi faca simtita prezenta datorita faptului ca incepand din aceasta luna colul incepe sa se inmoaie si sa devina mai elastic, astfel ca acest dop mucinos incepe sa se "scurga" uneori cand te duci la toaleta
bubuleana
31+ 
Alina Maria spune:
Buna dimineata si bine v-am gasit , astazi este foarte urat afara asa ca am timp sa stau cu voi , Mandy e acasa fiind racita , astfel incat lenevim .
Nu am chef de nimic , afara ploua e o vremede odihnit si asta am sa fac .
Ma duc sa vad ce ati scris .
Alina
34
si
Mandy Stephanie 3 ani
http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
oanasm spune:

va tot citesc..dar am fost cam busy...si n-am scris...astept si io vesti de la Irda!!! chiar nimik nu stim de ea? Sunule..nu o suni..ca acu' nu mai e 7 dimineata
mm..sau Diana poate o suni tu..!?
pupici la toate burticile!!!!
Oana
25+ cu

o noua viata
filmuletz bb
M&M spune:
Mada, Ella, multumesc de sfaturi!!! Cred ca intr-adevar cel mai bine e sa ma duc eu la fata locului si sa vad ce si cum!!!!
Cristina
26+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
dara_d spune:
Salut Alina maria sa se faca repede bine mandy de raceala.
la noi e soare si cald ,e bine asa parca mai8 ai chef de viata.
Pupici
32+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
MissJJ spune:
Ella pai daca atata iti cere la spital atata tre sa iei si aici imi cer numai cateva si eu data trecuta am carat mai multe cu mine ca na vai sa am de toate si etc si nu le-am folosit ca iti ofera ei restul, asa ca eu zic sa stai linsitita si sa iti iei ce iti cer ei. In ro e mai greu ca nu se da mai nimic prin spitale de aia fetelor le trebuie atatea cu ele, dar in Italia nu cred ca se pune pb sa iti aduci tu vata si spirt de acasa.
Legat de scurgeri nu va alarmati asa tare, dopul ala se poate elimina treptat treptat timp de mai multe sapt din cate stiu eu, eu data trecuta am avut scurgeri abundente dar nici urma de dop sau ceva nu s-a rupt nici apa nici nimica, deci daca aveti scurgeri nu inseamna neaparat ca e dopul poate fi si de la el dar nu e obligatoriu.
Bubu uite aici nu zice de verzui zice ca dopul asta cand il elimini se cheama the show si e ori labicios cu maroniu sau rozaliu sau rosiatic. Is tare curioasa cum va fi de data asta la mine, oricum eu daca apare dopul sau ceva nu ma agit incep sa ma agit cand am contractii regulate la 5 minute sau mai putin sau in caz ca se rupe apa.
Alina pupici multi la printesa sa ii treaca rapid raceala sa nu va chinuie prea mult. Si odihna placuta si noi azi lenevim ca si la noi e posomorat.
Am rezolvat acuma si cu hartai care trebuia sa o duc la starea civila le-am trimis-o prin fax bine ca am cumparat telefon cu fax ca de multe ori ne-a salvat de drumuri aiurea.
Apa de gura o cumpara Flo azi de la farmacie asa ca eu azi stau acasa si am sa fac mai tarziu niste paste cu sos la cuptor si vreau sa fac ciocolata de casa ca de acuma asta e cererea lui barbatamiu ciocolata dar azi incerc sa fac jumate cu, cacao si jumate cu nuca de cocos adik alba si sa iasa asa in doua straturi is curioasa cum iese.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani