Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Biri, doamne ajuta sa fie bine cu baby boy.

PLec la o a doua tura de cumparaturi, da' sper sa nu ma mai obosesc asa ca ieri.

Vicky 34+ si Maya
AMR +5 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragele mele,

va multumesc din tot sufletul ca ati fost alaturi de mine si bebitul meu iubit, ca m-ati sprijinit si ca m-ati incurajat. Vreau sa va spun ca in ultimile zile am foarte linistita si ma intrebam de unde atata liniste ? Dar cred ca rugaciunile mele catre Bunul Dumnezeu, Maicuta Domnului, Sfantul Stelian si toti sfintii au fost ascultate si Dumnezeu m-a binecuvantat cu liniste sufleteasca si cu o gandire pozitiva, apoi cu un rezultat minunat la TT si astfel a luat sfarsit cosmarul prin care am trecut. Va multumesc inca o data si sa va dea Dumnezeu multa sanatate si bebelusi sanatosi.

va pup si va imbratisez pe toate.

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina uite www.twoleftfeet.co.uk/Chicco_Trio_Enjoy_Evolution_Manhattan.html#" target="_blank">aici ce am gasit despre chicoo trio la specification sunt destul de talii vad. Acuma caut si despre inglesina sa vad daca gasesc specification sa le pot compara, uite am gasit www.preciouslittleone.com/acatalog/IGZIPPYTSBD.html" target="_blank">aici detalii si despre inglesina.
Vicky spor la shopping.
Mary ma bucur tare mult ca e totul bine si conteaza sa fii optimista si sa gandesti pozitiv tinem pumnii sa fie totul bine si de acuma inainte.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Am citit si eu de Irda...
Sper sa fie totul bine, si ii tin pumnii sa aiba o bebelina sanatoasa!

34+ cu Stefan Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Ana xena ce bucrtica frumoasa ai ,ce mamaica sexi esti tu,felicitari.
Maryb ma bucur ca nu mai ai probleme si ca te-ai linistit ,si pentru mine una conteaza aceste rugaciuni ,ma linistesc cand le citesc si parca se rezolva mai repede si mai bine problema.
Tecky succes la coafor si la treburile tale.
Spor la invatat daca aiu cursuri de luni caprioara.

32+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...offfff....sunt nerabdatoare...abia astept sa aud ca Irda e bine
Am o colega la serviciu, care a nascut alalteieri un baietel si avea 30 saptamani si bebele 1,400grame.
Acest baietel este sanatos...la fel ca mamica...numai ca va sta in spital pana la 2200gr.
Asa ca va fi bine si cu bebelusa Antonia si cu bebe Codrin.

Poate mai stiti ca va spuneam ieri despre fosta mea colega de camera din facultate...are 39 saptamani...a intrat in 40 si fetita ei inca nu vrea sa iasa afara....si ea era pregatita sa nasca din sapt 37...cica fetele ies mai repede...da..da...

Ieri am gasit cirese in piata...mi-am cumparat si cirese si capsuni...si am mers in parc unde le-am mancat nespalate...asa am vrut eu...in aer liber...a fost bun...mai merg si azi sa-mi iau..

Va pup...si asteptin continuare vesti ...

Cami 31s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, multumesc...Hai ca ma apuc sa ma documentez...

Cristina 26+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina din ce am citit eu la specificatii la ala inglesina imi place ca are fereastra din aia transparenta in copertina aia asa are si caruciorul nostru maclaren si e f utila cand vrei sa vezi ce face bebe daca face nani si e lasat complet pe spate si imi place ca se lasa mai in jos copertina si acopera si in caz de soare asa e si la asta al nostru are un fermoar si daca fata doarme si e soare puternic trag aia pana jos si nu o mai dereanjeaza soarele, noi am mai avut un carucior cu, copertina normala si umbrelutza pt soare si sincer nu prea tinea umbrela aia de soare nu statea unde trebuia asa ca tot asta care se desfacea de la maclaren a fost mai buna. Am mai vazut ca ala inglesina se inchide cu o sg mana lucru util cand ersti cu bebe in brate si se inchide stil umbrela. La ala Chicco am vazut ca zice ca manerele se regleaza in vreo 8 pozitii in fct de cum vrei tu si cum ai nevoie.

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Cristina din ce am citit eu la specificatii la ala inglesina imi place ca are fereastra din aia transparenta in copertina aia asa are si caruciorul nostru maclaren si e f utila cand vrei sa vezi ce face bebe daca face nani si e lasat complet pe spate si imi place ca se lasa mai in jos copertina si acopera si in caz de soare asa e si la asta al nostru are un fermoar si daca fata doarme si e soare puternic trag aia pana jos si nu o mai dereanjeaza soarele, noi am mai avut un carucior cu, copertina normala si umbrelutza pt soare si sincer nu prea tinea umbrela aia de soare nu statea unde trebuia asa ca tot asta care se desfacea de la maclaren a fost mai buna. Am mai vazut ca ala inglesina se inchide cu o sg mana lucru util cand ersti cu bebe in brate si se inchide stil umbrela. La ala Chicco am vazut ca zice ca manerele se regleaza in vreo 8 pozitii in fct de cum vrei tu si cum ai nevoie.

AMR 6 saptamani

Mada, multumesc de info!!! Chiar nu imi dadeam seama la ce foloseste copertina... Deci sunt diferente intre ele , ca ma gandeam eu ca nu au cum sa fie la fel...Pe site-urile de aici nu dau asa multe detalii...

Cristina 26+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

mada: imi pare rau de maseluta ta si te inteleg cum e cu nedormitul, pe mine ma dor tare rau coapsele noaptea si in general oasele bazinului de sunt nevoita sa ma trezesc tot timpul noaptea sa ma plimb prin casa sa le dezmortesc
nu sunt in stare de nimic din cauza ca astept vesti despre irda, sunt foarte emotionata, inca nu-mi vine sa cred ca va apare primul bebelus la noi la odisee!! nu imi vine sa cred ca am ajuns aici, e asa frumos!!! mult timp am citit la odisee cand inca eram la aspirante si mereu mi-am imaginat cum o sa fie cand voi face si eu parte dintr-o astfel de odisee minunata - ce sa mai zic decat ca amintirile ma rascolesc si sunt asa fericita ca visele-mi devin realitate
sunt sigura ca toti bebelusii nostri vor fi sanatosi, frumosi si puternici ca la asa mamicutze nu au cum sa fie altfel!

bubuleana
31+

Mergi la inceput