Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (144)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Sabina ce sa fi avut Gheo? A mea cred ca nu a plans niciodata asa mult fara sa o consolez, nici la colici. Eu nu pot incerca caruciorul ca nu face parte dintre preferintele ei.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Myral, am uitat sa-ti spun ca am vazut pozele!! sunt superbe fetele tale! si Eliza nu e deloc slabanoaga!!!!

n-a plans chiar continuu....daca il distram oarecum mai tacea.
a fost cred o combinatie de oboseala si dinti, ii iese al doilea de jos. il simt binisor.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabinaasa e cu alaptatul ca pe cea mare un an am prestat si n-am stiu ce-s bolile alea nici noi, acum de ex. eu am fost racita nu mai puteam de gat, cap si nas infundat, Elisa nu a avut nimic, initial mi-am pus masca ziua dar noaptea am dormit cu ea si nu puteam dormi cu masca.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bernix, multumesc mult pt informatii despre cercelusi. Joi mergem si noi la control, asa ca o sa incerc sa-i pun atunci. Astept si eu pozele cu Degetica cercelita
Sabina, eu cred ca iti inteleg intristarea . Si eu doresc f.mult sa o alaptez pe Maria cat se poate de mult, pana la 2 ani, daca o fi sa fie, ea sa vrea, iar eu sa am laptic. Nu am crezut ca va fi asa, dar mie alaptatul imi creeaza un sentiment de intimitate, asa, parca e numai a mea in momentele acelea...
Nu ma deranjeaza ca ne trezim noaptea, m-am obisnuit. Si oricum, acum e f.bine, ca eu ma culc atunci cand are ea prima trezire ( in jur de ora 1 ) si apoi se mai trezeste 1 data, maxim de 2 ori pana dimineata.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

myral, ma bucur ca ai elucidat misterul respingerii de catre DC , de-acum nu mai ai motiv sa dispari atata vreme.
Eliza nu mi se pare deloc slabuta in poze, te cred ca are 7 kg, dar probabil sunt bine impartite
Glumeam cu sabotarea flickr-ului, bineinteles. Faceam si eu haz, ca atata am asteptat sa-ti vedem fetele...

Mergi la inceput

Cecilia am vazut ce mult te iubeste baiatul tau, e cum ai putea sa-i rezisti?M-a mai impresionat mult Darius ce clar si frumos spune MAMA.Betty bine ca a scapat Mario de infectia urinara si a inceput sa manance.Deci Si el spune mama, si eu abia astept desi mai am una mare care ma striga mami. Elisa mea se straduieste sa zica mama dar nu ii iese prea clar, in schimb zice tata fff clar i-o fi dor de el.Ah si Gheo cu Antonia in iarba ce bine le sta impreuna, vad ca se inteleg fff bine.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

A, ca tot vei vorba de asteptare : duamna C, or sa ti se lungeasca urechile daca ma astepti sa incep eu serviciul. Nu intentionez sa ma duc pana in vara viitoare
Si totusi, ai intors-o ca la Ploiesti ( mie-mi spui ? stiu si eu f.bine cum se face treaba asta ) si ai dat vina pe serviciu, ca cica de-aia nu ai timp sa pui poze, bla,bla,bla

Mergi la inceput

cecilia, o frumusete de voinic ai acolo !

Mergi la inceput

Luy pai unde sa fie impartite kilele? Are ceva falcute dar la corp e cam slabanoaga, ar trebui sa mai puna pe ea ca sa o pot dezbraca la plaja la vara. De fapt ea nu e nici prea inalta are doar 68cm poate de asta nu pare prea slaba.Si am vazut-o si eu pe frumoasa Maria nu stiam ca si ea s-a ridicat in picioruse, era secretMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Myral, daca zice tata tre sa faci repede un baiat
Glumeam:))))

Luy, am vazut noile poze cu ochioasa! e teribila! Nu-l vad bine pe tati peste cativa ani. Pusca si-a luat???

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput