Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
bernix spune:
Luy, draga, operatiunea pus cerceii a durat, cu tot cu cele trei minute de plans, cam 5 minute.
Nu stiu de cand, dar au si cei de la Medicover pistol special de piercingm Deosebirea fata de Medlife e ca nu poti alege modelul cerceilor provizorii. Iti pun ei niste bobite mici cu suruleb la spate, foarte haioasa. Asa era cel putin inainte de Paste cand s-a cercelit Degetzica.
Cum am spus, operatiunea e f simpla si rapida. Intai se fac semne cu markerul pe locul viitoarelor gauri, apoi pac-pac si gata cercelusii provizorii. Pe cei din aur ii poti pune dupa trei sapt, dar noi inca nu i-am pus. Nu-i mare lucru si Degetzica nici n-a parut deranjata dupa, doar cand ii dadeam cu gelul special pt cicatrizare dat de la Medicover maraia putin si-mi dadea peste mana.
Sim, pun si poze, da ii viitorul apropiat, nu acu' ca am un munte de rufe de calcat.
Rox, io m-am delectat dimi cu pozele finilor. Eram curioasa sa vad rochia rosie purtata spre sfarsitul petrecerii de nunta de care ai povestit tu, insa n-am apucat sa scriu atunci si pe urma, evident, am uitat.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cecilia L spune:
Daca tot am admirat azi multe poze cu papanasi care de care mai frumosi, m-am gandit sa ma laud si eu cu baiatul meu dupa care ma ma topesc, care face numai ce vrea, mai ales de cand a descoperit noua jucarie un borcan de bomboane in care i-am pus 2 dopuri
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
betty78 spune:
Buna seara si de la noi,
nu am mai scris si nici nu am mai citit, dar am fost f ocupata cu gasirea unei bone.
Noi suntem bine, Mario a inceput sa manance de sparge, adica peste 250 gr la o masa....se pare ca infectia urinara era cauza lipsei poftei de mancare a lui Mario. Deja a recuparat la greutate: a luat 600-700 gr in 10 zile ....are deja 10400gr.
Luni i-am vazut un coltisor de dinte in gingie, iar azi deja s-a crapat cu totul gingiuta....cat de curand o sa iasa .....
Ahhh si uitasem ce era cel mai important: de cateva zile spune MAMA....mai ales cand nu ii convine ceva...se uita spre mine si incepe MAMA...iar daca nu ma duc sa il i-au, continua pana cedez eu....si in principiu nimic nu-i convine
Citesc din urma si revin
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Si mai are cateva hobby-uri: sa stea in picioare cat mai mult, sa faca pasi, sa roada toate cablurile, sa traga de robinetii de la calorifer si nu in ultimul rand sa isi bage degetele in prize: am lipit capacele din acealea speciale, si nu pot sa imi dau seama cum le-a scos...asa ca m-am suparat si am luat super glue si le-am lipit...acum cred ca va intrebati daca le-a mai scos...ei bine DA....asa ca pur si simplu nu stiu ce s amai fac...oare sa incerc cu "picatura"?
Betty78de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Vreau sa urez LA MULTI ANI, cu intarziere si cu scuzele de rigoare mamicilor sarbatorite zilele acestea.
Sa fiti sanatoase si sa vaeti parte numai de bucurii!!!
Betty78de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
am avut o seara teribila. a plans 2 ore aproape....pana la urma mi-a venit ideea sa-l bag in carut si a adormit in 30 de secunde, fantastic.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Roxana, legat de pozele finilor, am sesizat ca nu apari in nici o poza, chiar m-am intrebat da Roxana nu are chiar asa nici o poza.
Aaaaaaa Sabina, stiu ca ai dreptate(si nu ma certi) deja a inceput sa-mi para rau ca am zis ca-l intarc.
In timp ce scriam mesajul asta am facut o pauza de tatzilire, s-a trezit teroristul mic si nu a mai vrut sa adoarma fara, plangea mititelul....cu siguranta nu o sa pot renunta sa-i dau tatzi in ritmul asta.....el e seful.
poze noi
cecilia L spune:
Betty, ma bucura vestile pe care ni le-ai dat.Sper ca ai gasit si bona, nu ne-ai mai spus.
Noapte buna.
poze noi
Sabina spune:
Cecilia, partea proasta e ca s-ar oputea sa-l intarci si el tot sa se scoale, asta e buba. ca daca ar fi una si buna, intarcare=doprmit tun, atunci iti dai seama ca o mamica obosita ar putea decide una sau alta.
dar asa....
Tati ce face ? ar fi dispus macar de 2, 3 ori sa-ii dea niste apa sa zicem pe la...ora 3 noaptea?
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
eu de ce tin sa-l alaptez atata...pt ca stiu sigur ca Sofia va mai aduce la toamna viroze. Si el le va lua, asa cu 2 copilasi. Si mi-e asa de la indemana sa-l alin cu tzitzi! macar acuma, cand e mic.
Plus ca am vazut la Sofia ce inseamna totusi copil alaptat mult. se imbolnaveste cu un sg tipic al bolii. N-a fact niciodata otita, niciodata amigdalita, niciodata bronsiolita, niciodata laringita, niciodata enterocolita!
(2, 3 episoade de diaree si voma a avut, dar i-au trecut in 2 zile efectiv si primul a fost la 2 ani si 4 luni!!! )
PS in 5 ani si 8 luni a luat o sg data antibiotic....
bb Gheo