Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 12

Yaia spune:
Luy, poza cu pricina e absolut superba! Si poza, si protagonista! Imi place tare mult. trimis de departe!
Fetelor, eu inchid pravalia, ca mi-e un sommmmmmmmmn! Pe maine!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

luy spune:
La multi ani, mami tzuc !
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ceea ce ti-a dat Dumnezeu !
P.S.- Asteptam cu mare interes pozele promise, ca nu ti-am mai vazut printesa de muulte luni !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

carpatina spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Deci gheorghe e extremist. ori e ingrozitor de vesel, ori zici ca-si scrie docotratul....
Cand mai e asa serios.. io zic sa-l intrebi daca vrea sa te ajute cu compozitia aia pe care ..nici n-ai inceput-o {asa-i?)

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Si am un stomac, lasa ca de zile mari, dar foarte rezistent. Sa speram ca Y l-a mostenit.
Nu stomacul era vizat.. ci ficatul... eu in general nu ma bag in ciorba nimanui.. normal ca e al tau si-l cresti/hranesti cum consideri de cuvinta... da' combinatia asta zau ca nu tre' sa i-o mai servesti.
quote:
Originally posted by Annisia
Vaiii, tocmai m-au sunat ai mei ca mi-au gasit broasca testoasa, data disparuta in toamna. Ce ma bucur. Fug la ai mei sa o vad. Imi parea asa de rau, ca am adus-o din Grecia acum trei ani si imi era mila de ea, sa nu o stiu cu hrana si adapost, pierduta prin lumea aiurea-n tramvai...
Si unde au gasit-o? sa nu zici ca a batut la usa.. intoarsa din vizita de la rudele ei

=====================

slippers76 spune:
Luy, Yaia are dreptate. Poza aia e superba. Nu-i degeaba ochioasa febletzea mea.
Cecilia, ma gandeam eu ca e chestie de grade Celsius la mijloc. Da' ce avant v-ati luat cu dintii! Ei, macar ies acum toti si scapi. Ca Vlad se chinuie de o luna jumate la aia doi de sus
Rox, ba sa stii ca vigilenta mea (cata am) e la locul ei. Eu la pozele alea m-am uitat, ca am sarit de la una la lta, cand ma uitam la capodoperele Alexandrei.
Va tzuc si va zic noapte buna, ca maine am o zi grea. Sper sa doarma ceva Vlad cel maraici, sa reusesc si eu sa inchid ochii.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

carpatina spune:
moldoveanco.. ce veselie pe baiatul tau... ce trasaturi frumoase are.. si sprancenele.. ce conturate sunt... sa va traiasca si sa va bucure mereu!
=====================

bernix spune:
quote:
Originally posted by Sabina
eu oricum sunt cam trista da n-am zis pt ca nu cred ca ma fac inteleasa aici.
gheorghe nu prea mai vrea sa suga, in conditiile in care am inceput sa-i dau inainte de masa, doar doar....
de exemplu azi la pranz a supt f putin...si in schimb a halit mancarea cu o pofta nebuna.
pe mine ma intristeaza f mult chestia asta, pt ca eu vreau sa-l alaptez pana la 2 ani.
supturile de noapte/dimineata sunt f bune, in rest, uneori nici seara nu suge bine.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Nici Degetzica nu prea mai suge ziua. Foarte putin dupa pranz, doar de alint, sa adoarma. Si mai suge dupa fructe, pe la 11, de data asta vartos. Daca n-ar fi suptul asta, as putea pleca toata ziua, ca lingurite ii poate da oricine.
Tristetile m-au apucat si pe mine, dar imi tot repet ca-i mai bine sa se intarce singura decat sa sufere dupa tzitzi. Si daca o tine tot asa si reduce sanul, ma gandesc ca pot sa-i dau sa suga seara si din ianuarie in colo cand cica incep serviciul.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

myral spune:
De aproape o saptamana nu reusesc sa raman logata si nu am putut scrie, abia in seara asta s-a obosit si sotul sa-mi zica sa nu mai folosesc mozilla si sa intru cu explorer
, si sa nu radeti dar eu chiar credeam ca are ceva cu mine forumul
de nu ma lasa sa scriu.In primul rand vreau sa multumesc mamicilor care au avut curiozitatea sa se uite si la fetele mele, multi pupici tuturor. Si Elisa s-a simtit taaare magulita ca Stefan cel chipes ar vrea sa o peteasca
Luy ma bucur ca nu am sabotat flickrul desi in cazul meu orice e posibil, te rog sa-mi spui daca am facut ceva gresit pe acolo.Si Elisa mea cum sa nu fie silfida la doar 7 kg?
Acum nici nu mai stiu ce mai vroiam sa zic dupa atata timp.Despre Elisa, nu are nici un dintisor, nu se ridica in picioare nici in patru labe, mananca de nu mai poate, intram in clubul celor care se trezesc toata noaptea
asaaaa cu ce sa o mai laud
Sabina a mea ar suge non stop
si inainte si dupa masa si noaptea singurul meu avantaj ca nu mi-a venit ciclu nici acum
Gheorghe cred ca se satura cu cele 3 mese diversificate si e normal sa nu mai suga asa des. Eu zic asta dar daca a mea nu ar mai vrea sa suga cred ca as suferi, prefer sa ma chinuie noptile, desi acum cateva nopti am fost cam nervoasa, eram si racita cobza si nu mai vroia sa doarma deloc de pe la 4 noaptea pana pe la 6, ma simt si acum asa vinovata m-am rastit la ea si am pus-o in patut, ea a inceput sa urle
si eu sa plang
nu puteam crede ca sunt in stare sa am sentimente agresive fata de ea
, tocmai eu care numai in brate si la tzatza o tin de cand s-a nascut ca nu mai pot de dragul ei. Gata ma duc sa o pup si sa o culc.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

doinidoini spune:
Rox,
Onor sotz zice sa stau in banca mea, ca poate mi-l pun rrau in cap pe shef si dupa alergam pe la psihiatru sa ne dea tranchilizante sa nu il omor..
Io as merge pe varianta sinceritatiii...ca prefer sa fiu eficienta in 6 h decat trista si muncind in dorul lelii in 9h, cu gandul numai la Toto si cu telefonul lipit de ureche sunand nonstop la bona....Asa are si el de castigat...
Acuma, si Sim_stoian are dreptate....stiam de la inceput in ce ma bag, ca job si cu bani multi ca aici, si cu programul flexibil de dinainte nu prea exista...sau daca exista, le-au luat altii inaintea mea cu muuult...
Sa vad maine in ce toane l-oi gasi, poate apelez si la sentimentele lui paterne (are si el un pusti de 5 anisori, pe la vreo 600 km departare- ca nici el nu e din Buc si cam face naveta la familie in w/e)....daca nu vrea, nu insist, il mai las o tura....dar daca nu vrea eu ce ma fac????? de ce n-or face si ai nostri ca americanii, cu sistemul de gradinita/day care center in cadrul cladirii unde munceste mami/tati? ca sa vezi cu ce spor muncesc si drag de compania aia ce prind....eheeee, vise:-)