Mamici de Noiembrie-Decembrie (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

in plus....la eco de fiecare data a fost totul ij regula, atat pliul nucal, cat si femurul, iosup mi-a zis ca nasul este de aspect normal....deci.....nimic nu indica ca bebele meu ar putea avea....ca nici nu vreau sa pomenesc....doar idiotenia asta de DT.

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Fetele, merci pt incurajari... mai am o zi...pana maine...
Maryb ma bucur pt tine ca a iesit negativ. Ti-au trimis rezultatul pe mail? Sau l-ai luat personal? Si eu o sa fac TT tot acolo, acolo la trimite medicul dupa ce fac morfologica vineri. Iti dai seama ca si mie mi-e frica... Dar mai intai sa trec cu bine de eco de maine!

Diana21, bine ca ai facut cerclajul
Bebe cris, cum te mai simti?
VonHelen, nu cred ca e vreo problema raceala respectiva, mai ales ca nu a fost cu febra, nu i luat aiurea medicamente (daca nu ai fi stiut ca esti gravida)

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Maryb, nu ma pot abtine sa nu intru si sa te felicit!

Am urmarit cu sufletul la gura Odiseea voastra asteptand rezultatul tau.
Sa ai o sarcina usoara in continuare si sa fie totul bine de acum in colo.

P.S. Imi cer scuze ca am intervenit, dar ma bucur mult pt. Maryb.
Fetele sa aveti parte de sarcini usoare si bebei sanatosi...

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

monicabo, da iti trimite pe mail rezultatul. Te intreaba ei daca il vrei pe mail sau fax. Eu astazi am sunat si i-am spus tipei ca am mare nevoie de el azi ca ma duc la dr. Si mi l-a trimis imediat, dar eu asteptam si asteptam....si mailul era in spam-uri....noroc ca mi-a venit ideea sa verific....

oanaiacovita, multumesc din suflet scumpa, nu stiam ca ai aflat de problema mea ca la voi nu am mai scris.....

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

monicabo,succes maine!Sunetm alaturi de tine si asteptam vesti bune!
Multa sanatate,tuturor burticilor fericite!

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mary,
scoate repede visnata sa ciocnim...,musai sa petrecem ca am stat destul in stres...,io nu fac TT test tocmai din acest motiv...,dar train aici cu voi fiecare eco,test,masuratori...,ma enervez,stresez la greu

Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Maryb- nici eu nu as mai face amnio daca as fi in locul tau. Bebe tau e bine, e puiutul tau iubit. Nu cred ca mai ai motive sa te ingrijorezi.

==========
Corina 11+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

maryb felicitari,ma bucur din suflet pt tine.nici ca se putea altfel.DD are grija de noi si odiseea noastra.
despre mine ,eu m-am hotarit sa schimb medicul .la ultima vizita m-a calcat pe nervi.nici nu s-a uitat atent la micutul meu,nu l-a masurat,nimic,asta e medic care face diferente intre pacienti.aici asa sunt toti medicii nemti,dar nu ma asteptam la asa ceva din partea lui mai ales ca el nu e neamt.dar asta e.sper sa gasesc un medic bun care sa ma trateze ca pacienta si nu ca nationalitate.
poop tpate burticile

http://community.webshots.com/user/c
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

binisor...labele mele de urs inca sunt ok...am stimuven cu mine...am facut di prima injectie de clexane...numai ca nu resusesc sa mananc...e sefu isteric si agitat cu evenimentulde marti...vreau in concediu...nu mai am rabdare sa ma ocup de evenimente...cred ca o s ama bag in medical...o saptamana asa s ama odihnesc...dupa care revin sa ma ocup de cel de luna viitoare care va fi la mare...

quote:
Originally posted by monicabo

Fetele, merci pt incurajari... mai am o zi...pana maine...
Maryb ma bucur pt tine ca a iesit negativ. Ti-au trimis rezultatul pe mail? Sau l-ai luat personal? Si eu o sa fac TT tot acolo, acolo la trimite medicul dupa ce fac morfologica vineri. Iti dai seama ca si mie mi-e frica... Dar mai intai sa trec cu bine de eco de maine!

Diana21, bine ca ai facut cerclajul
Bebe cris, cum te mai simti?
VonHelen, nu cred ca e vreo problema raceala respectiva, mai ales ca nu a fost cu febra, nu i luat aiurea medicamente (daca nu ai fi stiut ca esti gravida)

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 14+

13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

....deci....nu mai fac nici o amnio....

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput