Mamici de Noiembrie-Decembrie (29)
Raspunsuri - Pagina 3
bebecris spune:
MARYB,
FELICITARI!!!

13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Ank83 spune:
se mai face morfofetala... eu am facut la 21 de sapt... cred ca ma repet.. daca da sorry... cred ca morfofetala e cea mai relevanta... mult mai decat DT sau TT.
eu ies ca sa trezit piciulica ... plecam sa cumparam cirese 
Ank
Raul
17.10.2007
si
9+ 
Poze Raulito
BraveGirl spune:
Maryb
FELICITARI!!!!
Eram sigura ca asa va fi. Nici nu-ti spun ce nod am avut cd am citit la celalalt cap ca ai rezultatul ....si pana imi deschide mie pagina ca am net prin Zapp, mi-a stat mancarea in gat de emotii.
==========
Corina
11+
My baby
Albumul meu
Miky-ea spune:
maryb,FELICITARI!Ma bucur atre mult pentru tine...cred ca esti foarte fericita

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
BraveGirl spune:
Diana-ma bucur ca esti bine. Te asteptam cu impresii despre spital. tu o sa nasti la Filantropia?
==========
Corina
11+
My baby
Albumul meu
VonHelen spune:
MaryB bravo!
FELICITARI PENTRU REZULTAT !!!!!
ti-ai facut griji degeaba....ma bucur pentru tine, o sa fie totul ok si o sa ai un bb perfect!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
brie spune:
maryb, 
si de data asta mi-ai facut asa???????
Numai ca de data asta AM SIMTIT CA TOTUL O SA FIE OK.Am citit primul mesaj si cand am vazut ca ne tii iar in suspans mi-am dat seama ca e totul perfect.Ce pot sa-ti spun decat ca am avut niste emotii cat casa!!!FELICITARI mamico!! 
diana, bravo, bine ca ai scapat, acum stai linistita!
15 +
maryb spune:
fetelor, va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine si bebicu meu..........sunt ffffffffffffffff fericita !!!!!!!!!!!
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
eu nu mai vreau sa fac amnio, am vorbit si cu sotul meu si mi-a zis ca nici el nu crede ca mai este nevoie de amnio, dar ca vrea sa vada ce zice si dr mea diseara. Eu luni cand am fost la ea i-am spus ca am scris o prostie pe formularul ala de la DT si ca nu sunt convinsa ca nu a influentat rezultatul bitestului...si ea m-a intrebat daca, cred ca de asta mi-a iesit rezultatul ala ? si i-am zis ca da si de aia vreau sa fac si TT. si uite ca am simtit eu bine ca DT a fost influentat de defectul genetic pe care l-am scris acolo....ce idioata am putut sa fiu ca am vrut atunci sa cer alt formular si sa scriu oprita in evolutie, dar nu stiu ce a fost in mintea mea....iar jigodiile mi-au spus la telefon ca nu conteaza ce am scris acolo, dar ca imi multumeste ca i-am anuntat....scarbe ordinare !!!!!!!!!
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele